9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vneto vlečem Celestino
Quote from: Tea on January 30, 2009, 07:04:27 PMVneto vlečem Celestino Jaz ti prav privoščim da se ti kmalu uresniči selitev.
Quote from: nensi on January 30, 2009, 07:23:23 PMQuote from: Tea on January 30, 2009, 07:04:27 PMVneto vlečem Celestino Jaz ti prav privoščim da se ti kmalu uresniči selitev. Glede na tvoj angelski post - naj se ti besede pozlatijo Hvala
Lahko še katera pogleda za me, kateri angelček je trenutno v moji bližini?
Pa še zame danes, prosim ...sem malce predolgo spala in mi je zmanjaklo časa za karte vlečt.
Quote from: Nena on February 02, 2009, 08:18:25 AMPa še zame danes, prosim ...sem malce predolgo spala in mi je zmanjaklo časa za karte vlečt.ATENAVarno je, da ste močni. Vi znate biti močni na ljubeč način, ki je dober tako za druge, kot za vas
Quote from: jane on February 02, 2009, 08:00:59 AMLahko še katera pogleda za me, kateri angelček je trenutno v moji bližini? CARESSASte na koncu določenega življenjskega cikla. Pokličite svoje angele, naj vas bodrijo in vodijo k naslednjemu koraku. Zdaj vas čaka sreča.
Ojla Nensi! Kaj pa meni želijo povedati angelčki,.?
Punce, a se z angelskimi kartami da določit tudi čas dogodka hvala