PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Opal on July 01, 2014, 09:44:53 PMQuote from: Tejka on July 01, 2014, 03:30:21 PMBemmumast... Da ni tole samo še nov problem... Oki imam eno idejo za razrešitev problema z dediščino/stanovanje, ker je danes tole postala fejst štala. Bo šla ideja čez? Bo plan deloval?TEŽAVEPrepir, težave, zastoji in prepreke. Treba se bo spopasti, previdno in pričakovati nepričakovano. Težave z zunanjimi dejavniki s katerimi se bo treba spoprijeti......rešitev pa vseen obstaja (odprta vrata), so pa do tja res ovire (starejša oseba).Treba še bo kako rečt in dobit bolj jasno sliko o vsem skupaj (slika z drevesom)Po mojem štrene meša neka mlajša oseba, ki noče (ne sprejema) kompromisov...
Quote from: Tejka on July 01, 2014, 03:30:21 PMBemmumast... Da ni tole samo še nov problem... Oki imam eno idejo za razrešitev problema z dediščino/stanovanje, ker je danes tole postala fejst štala. Bo šla ideja čez? Bo plan deloval?TEŽAVEPrepir, težave, zastoji in prepreke. Treba se bo spopasti, previdno in pričakovati nepričakovano. Težave z zunanjimi dejavniki s katerimi se bo treba spoprijeti...
Bemmumast... Da ni tole samo še nov problem... Oki imam eno idejo za razrešitev problema z dediščino/stanovanje, ker je danes tole postala fejst štala. Bo šla ideja čez? Bo plan deloval?
Bom še enkrat drugače vprašala... Kje se skriva rešitev problema, da bo sprejemljiva za vse vpletene.Hvala
Opal, imam še dva vprašanja, lepo prosim. 1. Služba : kakšni vplivi se kažejo na področju službe ? Ali bo kakšna drastična sprememba v obdobju meseca ali dva?2. Ljubezen : ali bo kaj dogajanja v teh poletnih mesecih?HVALA že v naprej.
Opal, bi pa še jaz prosila ...Tudi za službo.In pa za fizično počutje - bo na dolgi rok vse OK s temi poškodbami, ki sem jih zdravila do pomladi?
Opal lahko se meni pogledas prosim,... So me poklicali na intervju za v Avstrijo. Imam na razpolago tri datume, katerega izbrati, da se bo dobro izteklo? kaj predlagas?17.7.23.7.24.7.
Quote from: vidka on July 10, 2014, 01:01:18 PMOpal lahko se meni pogledas prosim,... So me poklicali na intervju za v Avstrijo. Imam na razpolago tri datume, katerega izbrati, da se bo dobro izteklo? kaj predlagas?17.7.23.7.24.7.Skozi karte te vidim kot, da si na tej krajši poti nabereš novih moči in idej, ki jih kasneje uspešno uporabiš pri premagovanju težav. Datumi niso slabi. Uporabila sem nihalo za bolj točno smernico in pokazalo je na 24.7. Nočem pa nič sugerirati ampak se mi ta dan kaže kot dan za rast, razvoj in ekspanzijo. Srečno!
Quote from: Maja on July 10, 2014, 12:04:56 PMOpal, bi pa še jaz prosila ...Tudi za službo.In pa za fizično počutje - bo na dolgi rok vse OK s temi poškodbami, ki sem jih zdravila do pomladi?Služba - Ne kaže ravno dobro zaenkrat. Težave, zastoji. To obdobje je potrebno čeprav ti ni fajn. Vrata boš zaprla in odprla nova. Globoko notranje spremenjena in regenerirana vstopaš v kvoti nekje od 3 - 4 v ustvarjalno delovno okolje. Končna karta kaže na prijetno izkušnjo na življenskem področju. Dogodki se bodo razpletli bolje kot pričakovano. Tu bi te želela samo opozoriti, ker karta vsebuje tudi element nepričakovanosti lahko pomeni ok, ki onemogoči akcijo... Fizično počutje - Na dolgi rok vidim vir energije, ki vzbuja voljo in žene naprej. Daje sposobnost za nova dejanja. Možnosti in pričakovanja so odprta.