Author Topic: Ciganske karte VI. del  (Read 65935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Ciganske karte VI. del
« Reply #330 on: July 02, 2014, 01:53:16 PM »
Tejka,  bodo pa se stvari obrnile (po mojem tam konc leta)in  se zadeva reši.
Sem vprašala kako se bodo stvari glede dediščine rešile, pa je padla smrt - spremembe...in karta sreče (razlaga ni potrebna, ali?  :laugh:)
Smrt bo pokosila to neplodno obdobje, in prihajajo spremembe...pozitivne!
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #331 on: July 02, 2014, 01:58:58 PM »
Hvala Gloria. Trenutno sem kar krepko kaput od stresa. Si mi vlila upanje  :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Opal

• Mojster
« Reply #332 on: July 03, 2014, 07:50:50 AM »
Bemmumast... Da ni tole samo še nov problem... Oki imam eno idejo za razrešitev problema z dediščino/stanovanje, ker je danes tole postala fejst štala. Bo šla ideja čez? Bo plan deloval?

TEŽAVE

Prepir, težave, zastoji in prepreke. Treba se bo spopasti, previdno in pričakovati nepričakovano. Težave z zunanjimi dejavniki s katerimi se bo treba spoprijeti...

...rešitev pa vseen obstaja (odprta vrata), so pa do tja res ovire (starejša oseba).
Treba še bo kako rečt in dobit bolj jasno sliko o vsem skupaj (slika z drevesom)
Po mojem štrene meša neka mlajša oseba, ki noče (ne sprejema) kompromisov...

Gloria82 .... rešitev obstaja, seveda ampak Tejka je zastavila v smislu kako bo predlog oz. ideja sprejeta? Torej sem podala karto na trenutno vprašanje, ki jo je zanimalo in ne na razrešitev situacije. O tem smo na forumu že debatirali, da je treba postaviti pravilno vprašanje. Pa brez zamere ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #333 on: July 03, 2014, 08:09:12 AM »
Bom še enkrat drugače vprašala... Kje se skriva rešitev problema, da bo sprejemljiva za vse vpletene.

Hvala  :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #334 on: July 03, 2014, 08:51:42 AM »
Bom še enkrat drugače vprašala... Kje se skriva rešitev problema, da bo sprejemljiva za vse vpletene.

Hvala  :-*

Hej Tejka...padla je karta DENAR-ja.
Zatika se pri urejanju denarnih zadev....v tem primeru bi rekla, da se ne morete zmenit glede cene nepremičnine oz. razdelitve.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #335 on: July 03, 2014, 10:41:42 AM »
Res je, vendar enostavno ne vem kaj še ponudit. Denar bi bil rešitev, če bi ga imela toliko kolikor zahtevata... Žal ga toliko nimam kje vzet  :(
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #336 on: July 10, 2014, 10:08:11 AM »
Opal, imam še dva vprašanja, lepo prosim.  ;)

1. Služba : kakšni vplivi se kažejo na področju službe ? Ali bo kakšna drastična sprememba v obdobju meseca ali dva?

2. Ljubezen : ali bo kaj dogajanja v teh poletnih mesecih?

HVALA že v naprej.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Opal

• Mojster
« Reply #337 on: July 10, 2014, 11:10:53 AM »
Opal, imam še dva vprašanja, lepo prosim.  ;)

1. Služba : kakšni vplivi se kažejo na področju službe ? Ali bo kakšna drastična sprememba v obdobju meseca ali dva?

2. Ljubezen : ali bo kaj dogajanja v teh poletnih mesecih?

HVALA že v naprej.

Služba - Nič kaj slabi vplivi se mi ne kažejo. Je pa v kvoti 4 vidna sprememba, ki bo zate dobrodošla.

Ljubezen - Kaže se, da prenehaj idealizirati ljubezen kot samo. Ni vse v rožicah in ptičkih, če razumeš. Spusti se malo na realna tla. Drugače se bo težko kaj dogajalo. Se pa nakazuje nekdo, ki je že bil z teboj v vezi ali nekdo na katerega si čustveno navezana in je iz bližnje okolice. Avgust bi znal biti zanimiv saj je padla karta *Veselje*.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #338 on: July 10, 2014, 12:04:56 PM »
Opal, bi pa še jaz prosila ...

Tudi za službo.

In pa za fizično počutje - bo na dolgi rok vse OK s temi poškodbami, ki sem jih zdravila do pomladi?
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #339 on: July 10, 2014, 01:01:18 PM »
Opal lahko se meni pogledas prosim,...

So me poklicali na intervju za v Avstrijo.

Imam na razpolago tri datume, katerega izbrati, da se bo dobro izteklo? kaj predlagas?

17.7.
23.7.
24.7.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #340 on: July 10, 2014, 01:13:27 PM »

Tudi za službo.

In pa za fizično počutje - bo na dolgi rok vse OK s temi poškodbami, ki sem jih zdravila do pomladi?

Služba - Ne kaže ravno dobro zaenkrat. Težave, zastoji. To obdobje je potrebno čeprav ti ni fajn. Vrata boš zaprla in odprla nova. Globoko notranje spremenjena in regenerirana vstopaš v kvoti nekje od 3 - 4 v ustvarjalno delovno okolje. Končna karta kaže na prijetno izkušnjo na življenskem področju. Dogodki se bodo razpletli bolje kot pričakovano.  Tu bi te želela samo opozoriti, ker karta vsebuje tudi element nepričakovanosti lahko pomeni šok, ki onemogoči akcijo...

Fizično počutje - Na dolgi rok vidim vir energije, ki vzbuja voljo in žene naprej. Daje sposobnost za nova dejanja. Možnosti in pričakovanja so odprta. 

Offline Opal

• Mojster
« Reply #341 on: July 10, 2014, 01:28:40 PM »

Imam na razpolago tri datume, katerega izbrati, da se bo dobro izteklo? kaj predlagas?

17.7.
23.7.
24.7.

Skozi karte te vidim kot, da si na tej krajši poti nabereš novih moči in idej, ki jih kasneje uspešno uporabiš pri premagovanju težav. 

Datumi niso slabi. Uporabila sem nihalo za bolj točno smernico in pokazalo je na 24.7. Nočem pa nič sugerirati ampak se mi ta dan kaže kot dan za rast, razvoj in ekspanzijo.

Srečno!

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #342 on: July 10, 2014, 01:32:41 PM »

17.7.
23.7.
24.7.

Skozi karte te vidim kot, da si na tej krajši poti nabereš novih moči in idej, ki jih kasneje uspešno uporabiš pri premagovanju težav. 

Datumi niso slabi. Uporabila sem nihalo za bolj točno smernico in pokazalo je na 24.7. Nočem pa nič sugerirati ampak se mi ta dan kaže kot dan za rast, razvoj in ekspanzijo.

Srečno!

Opal najlepša hvala. Ja zagotovo mi bo tale pot dala nekaj zagona in motivacije, saj sem doma brezposelna ze nekaj casa. Na ta nacin bi lahko ponovno dobila "del svoje vrednosti in samozavesti" nazaj.
Se bom prijavila na 24.7. pa bo kar bo. Upam seveda na najboljse in da vesolje uslisi moj klic!

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #343 on: July 10, 2014, 03:22:28 PM »

Tudi za službo.

Služba - Ne kaže ravno dobro zaenkrat. Težave, zastoji. To obdobje je potrebno čeprav ti ni fajn. Vrata boš zaprla in odprla nova. Globoko notranje spremenjena in regenerirana vstopaš v kvoti nekje od 3 - 4 v ustvarjalno delovno okolje. Končna karta kaže na prijetno izkušnjo na življenskem področju. Dogodki se bodo razpletli bolje kot pričakovano.  Tu bi te želela samo opozoriti, ker karta vsebuje tudi element nepričakovanosti lahko pomeni šok, ki onemogoči akcijo...

Fizično počutje - Na dolgi rok vidim vir energije, ki vzbuja voljo in žene naprej. Daje sposobnost za nova dejanja. Možnosti in pričakovanja so odprta.

Wow, izreden vpogled!

Na službenem področju pričakujem ravno to. Da se bo kar nekaj pojavilo. Tole obdobje tudi jemljem kot tako ...
Tudi za fizično - super!

Hvala, Opal!
Koliko časa pa obračaš ciganke?
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #344 on: July 10, 2014, 04:29:01 PM »
Maja,

ciganke obračam nekje malo več kot leto dni. Ko sem bila v Zagrebu na enem sejmu sem imela priložnost se bolje poglobiti vanje in imela sem odličnega mentorja iz tega področja. Pa veliko readingov in vsakič več jih je potrjevalo moje napovedi.