Author Topic: Natalne karte članov foruma - šesti del  (Read 62882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma - šesti del
« Reply #285 on: December 28, 2014, 07:08:49 PM »
Hvala Sanjalka. Ucenje vem da je. Jaz enostavno ne vem kako naj jaz reagiram. Cesa naj ga ucim? A ves a naj mu recem da se prilagodi drugim, ali naj si najde prijatelje podobne njemu? Ker meni res ni normalno sploh pa ne kul, da jim pusti da ga kepajo v glavo, ker zeli ugajat? :(

Pa tud a je prav, da mu recem Taj tko se ne mors pogovarjat z otroci, ker potem zanikam "njega". Ne pustim mu biti to kar je. Ali je prav da ga vzgajam tako da bo vsecen vecini, daj potrudi se, ne jokaj se bla, bla. Ze samo na bruhanje mi gre k pomislim na to. Po drugi strani pa ce mu tega ne reces, privzgojis bo ostal "sam" in tezko pridobival prijatelje. Kaj je zdej boljse/slabse?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #286 on: December 28, 2014, 07:11:44 PM »
Jane.  Ko sem prebral kaj se s tvojim sinom dogaja me je obšla misel kako je bilo s predhodnim županom mesta Reykjavik.  V šoli je imel enake težave kot tvoj sin. Govorili so mu naj se pogleda v ogledalo in sam ugotovi, da je resnično grd. On je rdečelas.    Gogovorili so mu da je budala in če sam ne vidi,da budala resnično tudi je   Nato so minevala leta, Jon Gnarr je postal igralec komik, tudi sam je posnel film, imelje svoj radio in na koncu je za hec sestavil stranke in ker je bil vse hec,  je tudi zmagal na volitvah pred petimi leti. Pred nekaj tedni je v New Yorku izdal knjigo Najboljši župan na svetu. Pomagala mu je tudi Yoko Ono,  od katere je dobil tudi John Lennon plaketo. Skratka Jon Gnarr se je uvrstil v vrh priznanih oseb, vendar po značaju je čisto drugačen.   

Ne rečem, da bo tvoj sin župan, komik, igralec, radijski spiker.  Rečem le da ima bogato prihodnost.

Andres

Hvala. Tudi jaz verjamem da ga caka nekaj "dobrega" samo potrudit se moram da ne bo do takrat prevec zatravmiran.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #287 on: December 28, 2014, 07:58:25 PM »
Hvala Sanjalka. Ucenje vem da je. Jaz enostavno ne vem kako naj jaz reagiram. Cesa naj ga ucim? A ves a naj mu recem da se prilagodi drugim, ali naj si najde prijatelje podobne njemu? Ker meni res ni normalno sploh pa ne kul, da jim pusti da ga kepajo v glavo, ker zeli ugajat? :(

Pa tud a je prav, da mu recem Taj tko se ne mors pogovarjat z otroci, ker potem zanikam "njega". Ne pustim mu biti to kar je. Ali je prav da ga vzgajam tako da bo vsecen vecini, daj potrudi se, ne jokaj se bla, bla. Ze samo na bruhanje mi gre k pomislim na to. Po drugi strani pa ce mu tega ne reces, privzgojis bo ostal "sam" in tezko pridobival prijatelje. Kaj je zdej boljse/slabse?

Spodbujaj ga h komunikaciji z ostalimi otroci, spodbujaj ga k odnosom z ostalimi. Ne na silo, bolj na nacin, da povabis npr. enega otroka k vam domov in se śe ti pogovarjas z njegovo mamico, ocijem, tako se bo pocutil bolj varnega, ce bo videl, da si tudi ti v dobrih odnosih s starsi tega otroka. Pomaga, verjemi, preverjeno iz 1. roke ;)
Nas najmlajsi je tudi zelo obcutljiv in se rad druzi tako, da se druzimo tudi starsi, se pocuti bolj varnega. Nekako mu bodi zgled kako se deluje v odnosih, kako se komunicira z drugimi, otrok v 1. vrsti posnema obcutke, ki jih zaznava, ne toliko nasvete, ki mu jih govorimo. Ce imas kaksno prijateljico, prijatelja, ki ima toliko starega otroka kot je tvoj, pojdite sami 4-je na igrisce, ali se sankat ali v kino ali ju povabi domov in se nekaj skupaj igrajte....
Pomagaj mu plesti socialno mrezo na neviden, nevsiljiv, predvsem spontan nacin ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #288 on: December 28, 2014, 08:19:25 PM »
Sej tocno to sem pocela oz. pocnem sanjalka. Izkupicek tega je da so ga sedaj se ti mulci zaceli zajebavat. Oziroma so to tisti, ki jim je dovolil da ga kepajo in se trudi okrog njih. Smo pa skoz skupaj, enkrat oni pri nas, drugic on pri njih. S starsi smo prijatelji. Oba oce in mama svojim otrokom povesta da ne moreta Taja napadati, ampak ni haska. Starejsi sin ga na vsak nacin provocira. In mu prepove da pride na obisk ipd.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #289 on: December 28, 2014, 08:46:38 PM »
ne vem, mogoce pa tistemu mulcu ti odlocno povej, da taksnega pocetja NE dovolis! Postavi se za svojega otroka. Zame se nikoli ni nihce postavil, bila sem tudi strasno obcutljiva, imam luno v konj. z j. vozlom v 2. hisi, tako kot tvoj Taj. Presrecna bi bila, ce bi se takrat moja starsa postavila zame. Jaz sem zelo zascitniska do svojih otrok, hm, pa tudi ne vem, ce je to najbolje. Je pa moj sin, sedaj jih ima ze 26 let, zelooo modra, nekonfliktna dusa, z luno v ribah v konj. s s. vozlom....
Bodi poleg in ga pohvali za vsak napredek pri odnosih oz. mu vsakic pojasni, da komandirati ni lepo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #290 on: December 29, 2014, 08:05:56 AM »

V Tajovi karti je najpomembnejše Sonce, kot vladar horoskopa - njegova dispozicija gre na Venero - Venera je v škorpijonu, se pravi - če pogledava že sam Sončev aspekt je v kvadratu s Plutonom
Ta aspekt dobro prouči
V bistvu govori o tej samozavesti ali bolje rečeno o moči in nemoči. Človek je največkrat sam sebi največji sovražnik. Kajti najzahtevnejši je od samega sebe. To je tudi odnos z očetom ali vsemi jangovskimi figurami. Če pogledamo tradicionalnega vladarja Marsa - je tudi v 4 hiši - se pravi gre najprej za osnovno uveljavitev v družini .... Oz. dobiti pravo sliko jina in janga ... moči nemoči itd.... Os 4 in 10 hiše o tem lepo govori.
Njegova največja naloga bo biti moški brez občutka krivde ...........
Tudi če pogledava Luno /opozicija Neptun/ po drugi strani pa je dispozicija Sonce in sva v istem štosu. In spet potrjujeva os 4 in 10 hiše /odnos doma - oče, mama/

Saturn tukaj za Tajeve težave ni najbolj odgovoren, če se tako izrazim - deluje pa preko dispozitorja Merkurja in smo spet tam .....

Intenzivneje se proces odvija zdaj, ko je t Kiron v opoziciji na Saturna in Taj išče svojo vlogo v okolju, v šoli. Glede na to, kako je natalni Kiron postavljen se dejansko sproža tudi 7 hiša /pa odnos Lune do nje in aspekti/ - mogoče mama, ki je ranjena - mama ki je drugačna itd......oz. odgovori si na vprašanje kakšno mamo in dom /luna/ Taj zdaj vidi?

Če bi ti lahko dala kakšen "nasvet" je ta, da je v osnovi potrebno uredit odnos med vama z Zoranom, potem pa samo dinamiko odnosov v domu, družini - ta je poglavitna
Ker imava precej zračnega in ognjenega - bo Taj zmogel sam in je to tudi ta potreba v karti - zmagati
To se pa tudi obeta. Jupiter v tranzitu dosega Jod, Pluton v tranzitu pa podpira Saturna - se pravi da si Taj išče svoje mesto v okolju, družbi, javnem življenju.

Toliko za uvod ... še najbolje, da se slišiva

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #291 on: December 29, 2014, 08:15:55 AM »
Mogoče je najboljša terapija za Taja kakšna južnaška tehnika, karate ali kaj podobnega. Kjer v bistvu ni boja je pa poudarek na lep gib, in psihično stabilnost. To se vedno pokaže kot odlično pri Soncu kvadrat Pluton.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #292 on: December 29, 2014, 10:07:15 AM »
Hvala Tea, te  res pokličem. Ja sem ga vpisala na karate v bistvu na aikido. Pa se je mulc izpisal in vpisal k tabornikom  :-\

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #293 on: December 29, 2014, 07:52:44 PM »
A mi lahko katera pomaga, spodaj je sinova karta. Jaz nisem več pametna. Itak kot mama malo drugače gledam nanj in njegovo karto, mogoče ga niti ne vidim v realni luči glede na to da ima  :Lu :op :NE .
V glavnem tamal je totalno občutljiv in totalno samokritičen. Joka dobesedno za vsako stvar, ki mu ne uspe. Če ne more žab gor dat, če mu ne rata selotejpa odtrgat, če škatla ne stoji tako kot si je zamislil itd. itd. Dejstvo je da ga drugi otroci zaradi tega ful zajebavajo, včeraj se je na vsak način hotel družit z njimi, pa mu komunikacija ni stekla, so ga takoj izločili. Potem jim je pustil da ga kepajo, samo zato ker se je na vsak način hotel igrat. Seveda so mu začeli metat kepe v glavo in je potem jokal. Potem so ga pa spet hecali da je jokica stokica. Jaz res več ne vem kaj naj. Tamal ima luno na južnem vozlu, se mora naučit ta svoja čustva nekak kontrolirat. dejstvo je tud da ravno s to luno v levo in levovskim AC ni ravno team player, je čisti individualist in potem otroke, ko ga končno spustijo k sebi kar pokomandira. Kar jim pa ni všeč valda.

Kaj naj jaz kot mama? Včasih res ne vem več kako naj reagiram. Naj ga držim stran od otrok, al ga probam čim več v družbo tišat ( glede na to da ima polno 4-to se mi zdi da ni glih neki navdušen, vseeno jih pa potrebuje). Karkoli če katera vidi kaj iz karte in ji pade v uč bom hvaležna.

Moj komentar sicer ne spada v to temo, vendar vseeno napišem. Ponoči sem našel eno AGT skladbo. Predvidevam, da bi ta pomagala tvojemu sinu, vendar kot si napisala, ti ne želiš, da on nebi živel svoje življenje in ga bi z AGT potem odvrnila od tega kar je.  Sem se zmotil?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #294 on: December 29, 2014, 07:59:56 PM »
Kako pa lahko z AGT-jem odvrnes nekoga od tistega kar je? Predvidevam da AGT pomaga da sebe odkrijes? Mene je bilo samo strah da ne bi Taju skode naredila s "svojo" vzgojo. Sej ves a naj ga ucim naj se drugim prilagodi ali pustim da sam pride do spoznanj?

Tako da mene nic ne moti AGT :) ti kar poslji  :-* Hvala.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #295 on: December 29, 2014, 08:13:14 PM »
To se da narediti s tem, da se mu dvigne samozavest.   Posledično, ko bi ga v šoli zajebavali bi se počasi vedno bolj pogosto zase potegnil.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #296 on: December 29, 2014, 08:16:45 PM »
No samo ce nimas tega v sebi to nikoli ne bi prislo na plan. Ti mi kar poslji mu bom dala na CD bo lahko v sobi poslusal.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #297 on: December 29, 2014, 08:21:59 PM »
Imam eno tako pesem ki bo delala. Še več jih najdem.  Napotke bom dal na mail ali drugače.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #298 on: December 29, 2014, 08:26:46 PM »
Hvala  :-*

Moja astro karta

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #299 on: January 29, 2015, 04:43:40 PM »
zaradi prijazne opombe na eni drugi temi bi se tukaj prosila za pomoc oz. kratko razlago, na kaj naj bom pozorna, kaj naj se spodbuja, kje se potrebuje pomoc za mojega dragega mulcka:

ce se potrebuje-moja RK je v "podpisu"

hvala za prijaznost, cas in energijo  :-*