Author Topic: BIOKIBERNETIKA 2. del  (Read 108791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA 2. del
« Reply #120 on: November 18, 2014, 08:49:48 PM »
Hahaha, samo res, Alfa Romeo.  :laugh:
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #121 on: November 18, 2014, 08:51:47 PM »
Kdo: Romeo.
Kateri: Alfa.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #122 on: November 18, 2014, 10:01:18 PM »
Sej drgac sem jaz ravno zadnjic imela preblisk a je Alfa Romeo-Alfa haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #123 on: November 18, 2014, 10:23:32 PM »
Da boste vedeli, kaj pravi Gorenc o tem:

Mimogrede, vse prostitutke, lezbijke, geji imajo eskstremno poškodovan svoj BIOsistem in so BIOroboti sedme dimenzije. Kako je z otroci v takih sredinah, je poseben medicinski problem, ki ga bom obdelal v enem od naslednjih poročil.
Spolni odkloni se generirajo zaradi sevanja sedme dimenzije, spanje v BETA smrtnih žarkih, zaradi delovanja BK kriminala, BIOterorizma, BIOparazitov, delovanja črna magije in defekta v vzgojnem sistemu.
Spolni odkloni niso dani od BOGA, kar bi radi nekateri zaradi svojega neznanja, osebnih interesov ali interesov stranke opredelili, kot izvor. To je delo ekstremno BETA generiranih BIOsistemov, torej ljudi, ki jih je vse polno v vseh strukturah človekovega dela in ustvarjanja. Gre za eklatantno kršenje ustave RS.

Vir: http://www.ati-e-import.si/, pdf 110831 Osnove BIF VDP
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #124 on: November 18, 2014, 10:25:19 PM »
Ojej, ojej ...
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: November 18, 2014, 10:38:05 PM »
Napopala sem pa zgolj zato, ker sem vedela, da sem o tem že nekaj prebrala, pa sem se odločila še sem dat, ker mi zdanjič ni noben nič znal povedat.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #126 on: November 18, 2014, 10:40:36 PM »
In se s tem strinjaš?
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #127 on: November 18, 2014, 10:43:35 PM »
Jaz vedno sem in vedno bom zagovarjala to, da ima vsak svojo svobodno voljo in se odloči sam zase. Zame lezbijke in geji niso neki mutiranci, škodljivci itd. Pač tako je.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #128 on: November 18, 2014, 10:44:58 PM »
+1
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #129 on: November 18, 2014, 11:01:45 PM »
+1

Če Sašin šparovec ne velja, potem sklepam da mora biti dotok v kešu, današnja nepričakovana ponudba za hudo dober downhill bicikel zastonj, ker nekomu prah nabira, ne velja? No, vsekakor vesela bicikl vreden cca 500€ bo za mulca, če ne ga bom pa kar sama vozila  :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #130 on: November 18, 2014, 11:03:03 PM »
Kot zanimivost, zaslonke sem šele danes vtaknila v denarnico  :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #131 on: November 19, 2014, 12:53:07 AM »
+1

Če Sašin šparovec ne velja, potem sklepam da mora biti dotok v kešu, današnja nepričakovana ponudba za hudo dober downhill bicikel zastonj, ker nekomu prah nabira, ne velja? No, vsekakor vesela bicikl vreden cca 500€ bo za mulca, če ne ga bom pa kar sama vozila  :)

Mislim, da to velja. saj z denarjem ni merljivo vse, vsak dan se nam pa 500€ v kakršni koli obliki ne ponudi ravno.

Počakajmo še kakšno, saj 14 dni še zdaleč ni minilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #132 on: November 19, 2014, 01:09:30 AM »

Mimogrede, vse prostitutke, lezbijke, geji imajo eskstremno poškodovan svoj BIOsistem in so BIOroboti sedme dimenzije. Kako je z otroci v takih sredinah, je poseben medicinski problem, ki ga bom obdelal v enem od naslednjih poročil.
Spolni odkloni se generirajo zaradi sevanja sedme dimenzije, spanje v BETA smrtnih žarkih, zaradi delovanja BK kriminala, BIOterorizma, BIOparazitov, delovanja črna magije in defekta v vzgojnem sistemu.
Spolni odkloni niso dani od BOGA, kar bi radi nekateri zaradi svojega neznanja, osebnih interesov ali interesov stranke opredelili, kot izvor. To je delo ekstremno BETA generiranih BIOsistemov, torej ljudi, ki jih je vse polno v vseh strukturah človekovega dela in ustvarjanja. Gre za eklatantno kršenje ustave RS.

S tem bi se moj moz ziher strinjal, sama pa ne vem no. Poznam par homoseksualcev in so vsi taki soncki da tezko verjamem da so bete. Poleg tega mi vsi nekako recejo da so taki ze od nekdaj kot otroci. Torej bi se ze morali roditi kot totalne bete.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #133 on: November 19, 2014, 02:27:08 AM »

Ah kaj pa vem. O tem nisem nikoli mislil.  Verjetno je res beta tisto s posvojitvijo otrok.  Pri nas bodo v naslednjih dneh predstavljali predlog spremembe zakone o tisti reči, ko ženska rodi otroka za drug par. Kaj pa vem kako se po slovensko tej proceduri reče.  No, vem da je imela moja prijateljica in njen mož hude težave ker nista mogla na ta način otroka dobiti.  Zdaj so zavladali istospolni in bo šlo to mogoče skozi parlament, kar bo dalo gejem enake možnosti, kot lezbijkam, ki so do sedaj le moškemu nastavile za otroka.   Mislim, da je vse to z istospolnostjo in njihovimi otroci beta. Preprosto je to nekaj čisto nenaravnega ampak izkovanka iz nekih členov o človekovih pravicah.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #134 on: November 19, 2014, 09:52:20 AM »
Andres,

se popolnoma strinjam s teboj, samo hotela sem pripopat, kakšno je stališče Gorenca.
9ZK 674