Author Topic: BIOKIBERNETIKA 2. del  (Read 108789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: BIOKIBERNETIKA 2. del
« Reply #135 on: November 19, 2014, 10:37:43 AM »
Da boste vedeli, kaj pravi Gorenc o tem:

Mimogrede, vse prostitutke, lezbijke, geji imajo eskstremno poškodovan svoj BIOsistem in so BIOroboti sedme dimenzije. Kako je z otroci v takih sredinah, je poseben medicinski problem, ki ga bom obdelal v enem od naslednjih poročil.
Spolni odkloni se generirajo zaradi sevanja sedme dimenzije, spanje v BETA smrtnih žarkih, zaradi delovanja BK kriminala, BIOterorizma, BIOparazitov, delovanja črna magije in defekta v vzgojnem sistemu.
Spolni odkloni niso dani od BOGA, kar bi radi nekateri zaradi svojega neznanja, osebnih interesov ali interesov stranke opredelili, kot izvor. To je delo ekstremno BETA generiranih BIOsistemov, torej ljudi, ki jih je vse polno v vseh strukturah človekovega dela in ustvarjanja. Gre za eklatantno kršenje ustave RS.

Vir: http://www.ati-e-import.si/, pdf 110831 Osnove BIF VDP

S tem bi se moj moz ziher strinjal, sama pa ne vem no. Poznam par homoseksualcev in so vsi taki soncki da tezko verjamem da so bete. Poleg tega mi vsi nekako recejo da so taki ze od nekdaj kot otroci. Torej bi se ze morali roditi kot totalne bete.

Po Gorenčevi teoriji bi se morali otroci rojevati v alfa okolju. V Kranju so vse porodne sobe naštimane na alfo, v Lj 2 sobi. V glavnem, je seznam. Drugače se že od štarta nalezejo bete, potem pa vemo, kje smo.
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #136 on: November 20, 2014, 03:21:47 PM »
Če se eni od vas v naslednjih  14 dneh posreči dobiti nepričakovanih  500€ sem pripravljen vsem od vas ki se za BK vsaj zanimate,  podariti enako vsoto z eksperimentom.

Andres

Andres!

Meni se obeta ta znesek....a šteje dogovorjeno al šteje ko je nakazano? ker nakazano bo šele 12.12.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #137 on: November 20, 2014, 03:25:30 PM »
Aja...pa verjetno mi ni treba razlagat, da se dejansko zanimam za BK?
:)
Zaslonke imam vedno med učenjem gor.....
:)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #138 on: November 20, 2014, 03:26:40 PM »
Pa jst jo sanjam dons ponoč, da bo ona to dobila, pa se zdele spomnim.  :laugh:
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #139 on: November 20, 2014, 03:27:35 PM »
Jupiiiii, čestitke škorpijonka  :-* :-* :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #140 on: November 20, 2014, 03:27:51 PM »
Ti si nora, hahaha.....   ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #141 on: November 20, 2014, 03:28:08 PM »
No meni so pušnili iz računa čez 400 eur.
Torej zame ne velja.  :(

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #142 on: November 20, 2014, 03:52:54 PM »
Če se eni od vas v naslednjih  14 dneh posreči dobiti nepričakovanih  500€ sem pripravljen vsem od vas ki se za BK vsaj zanimate,  podariti enako vsoto z eksperimentom.

Andres

Andres!

Meni se obeta ta znesek....a šteje dogovorjeno al šteje ko je nakazano? ker nakazano bo šele 12.12.

No fino, da ti bo malo kapnilo. Malo se v zadregi zaradi odgovora, saj napisal sem da naj bi bilo to nepričakovanih 500€.  Če je to znesek, ki ni dolg do tebe, ali znesek ki nisi zanj delala, dedovala ipd  in tako je nepričakovan bi znalo biti da si ti prva, med nami, ki bo to dobila. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #143 on: November 20, 2014, 03:59:28 PM »

Andres

Andres!

No fino, da ti bo malo kapnilo. Malo se v zadregi zaradi odgovora, saj napisal sem da naj bi bilo to nepričakovanih 500€.  Če je to znesek, ki ni dolg do tebe, ali znesek ki nisi zanj delala, dedovala ipd  in tako je nepričakovan bi znalo biti da si ti prva, med nami, ki bo to dobila. 

Andres

Šefica ji je danes ponudila dodatek. Ni bilo ravno pričakovano, se je pa res nadelala  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #144 on: November 20, 2014, 04:00:48 PM »
Sem mu poslala privat sporočilo z obrazložitvijo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #145 on: November 20, 2014, 04:15:26 PM »

Andres

Andres!

Andres

Šefica ji je danes ponudila dodatek. Ni bilo ravno pričakovano, se je pa res nadelala  ;D

Ja, haha, nadelala se je.  ;D
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #146 on: November 20, 2014, 08:13:43 PM »
Sem mu poslala privat sporočilo z obrazložitvijo.

Danes sem dobil dve sporočili od iste uporabnice, vendar od tebe ga še ni.  Morda je pa spotoma v banko zavilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #147 on: November 20, 2014, 09:31:40 PM »
Poslala ponovno na mail, na katerem sva bila na vezi pred časom. Popoldne sem ti poslala pa tukaj, pa pm forum.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #148 on: November 20, 2014, 11:27:03 PM »

Andres

Andres!

No, sedaj sem dobil od Škorpijonke mail in sem nanj tudi odgovoril.   Mislim, da je to tisto o čemer sem pisal, vendar to ne pomeni, da še katera kaj nebi dobila. Naslednja bo dobila nepričakovanih  200€. Tudi ta bo iz skupine za Biokibernetiko. 
Za vse ki se zanimate za Biokibernetiko sem vam torej pripravljen ponuditi, ali poskusiti ponuditi eksperiment.  Tiste ki ste v zaprti skupini za Biokibernetiko veste, da je  v teku več kot toliko dela.  Torej bom opravil vse, tudi to.. Ker bo eksperiment vezan na zaslonke priporočam, da si jih vsaj dve shranite in jih ne zlomite.
Jaz imam jutri sestanek. Si bom dal zaslonke v denarnico.  Morda mi pride  50.000€ :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: November 21, 2014, 10:08:34 AM »
Zaslonke imam v denarnici, spravljene na varnem, prav tako moj ter tašča in tast.  8)
9ZK 674