Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on November 23, 2014, 08:41:39 PMQuote from: Andres on November 23, 2014, 08:30:33 PMTe ki ste se javile, bom sam presodil katera to najbolj potrebuje. Bržkone ravno Kalini, ki tega verjetno ni videla. AndresHvala ker misliš na Kalini.Ljubo ni proti kajneda?Andres
Quote from: Andres on November 23, 2014, 08:30:33 PMTe ki ste se javile, bom sam presodil katera to najbolj potrebuje. Bržkone ravno Kalini, ki tega verjetno ni videla. AndresHvala ker misliš na Kalini.
Te ki ste se javile, bom sam presodil katera to najbolj potrebuje. Bržkone ravno Kalini, ki tega verjetno ni videla. Andres
Vse OK Pika. Ti itak nimaš daleč do brega. Verjemi. Ženske ste pač bolj panične kot mi moški, vsakdo pa ima krize.Andres
Andres najlepša hvala za tvoje poročilo in seveda velikansko delo, ki si ga naredil za Ljubota Kot sem že napisala, mu je rešilo življenje to, da je imel visok Alfa potencial in da sva si oba v teh letih prizadevala ohraniti zdrav Bk organizem. Sicer bi tole zdaj kar se dogaja bila cela štala.In dekleta sem zelo vesela, da tudi ve delate na tem ..... počasi gre tudi vaša emša gor
Quote from: Tea on November 24, 2014, 07:49:07 AMAndres najlepša hvala za tvoje poročilo in seveda velikansko delo, ki si ga naredil za Ljubota Kot sem že napisala, mu je rešilo življenje to, da je imel visok Alfa potencial in da sva si oba v teh letih prizadevala ohraniti zdrav Bk organizem. Sicer bi tole zdaj kar se dogaja bila cela štala.In dekleta sem zelo vesela, da tudi ve delate na tem ..... počasi gre tudi vaša emša gor Tea, zelo me veseli, da je Ljubo v redu.
Quote from: Tea on November 22, 2014, 09:39:47 AMPravzaprav je najbrž ta eksperiment bolj namenjen tistim, ki imajo sicer predviden mesečni dohodek, torej plačo.Malo manj pa za nas svobodne umetnike, ki je itak vsak priliv na nek način nenačrtovan. Ni res. Eksperimetn je namenjen za vse in ni pogojen z redno mesečno plačo in posledično fiksno številko. Itak se lahko kje nepričakovano dobi vsoto. Andres
Pravzaprav je najbrž ta eksperiment bolj namenjen tistim, ki imajo sicer predviden mesečni dohodek, torej plačo.Malo manj pa za nas svobodne umetnike, ki je itak vsak priliv na nek način nenačrtovan.