Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 90315 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #135 on: April 08, 2015, 06:31:33 AM »
Saj se mi je zdelo, ampak zanimivo naključje  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #136 on: April 18, 2015, 06:13:38 AM »
Že več dni imam v glavi beli avto.  Ta avto ima nekaj narobe v kolesu levo spredaj. Lahko je to sistem za kolo, lahko so zavore, lahko guma, nekaj pač.   Prejšnji lastnik tega avto je bil moški. Mislim, da je imel brado.    Torej lastnica avta, kij e lahko tudi bližnja sorodnica, mama, hčerka naše članice ali člana, naj se pobriga za avto. 

Druga ženska je te dni prav vesela. Ne vem točno kaj se ji je zgodilo, vendar neko veselje je. to je tista, ki je naravno temnolasa.   Zdaj je tudi čas, da naredi dobre stvari zase, ker sreča ji bo šla na srečo. Ne bom rekel naj igra loto, vendar to so tudi ljudje, ki ji lahko pridejo nasproti, skratka vse bo dobro pri tebi.

Ta tretja je nekako otožna, vendar tega noče pokazati in se ji tudi ne vidi. Razen seveda domači  vse to vidijo.     Ne morem točno reči, vendar ona ima želvo, ali pa bi si morala želvo kupiti.   Svojo otožnost boš premagala sama v roku enega tedni in treh dni.   Od danes naprej. Vendar kupi kozarec rdeče pese, ali jo naredi kakor pač si navajena.    12 -24 ur  po tem ko jo boš pojedla bo prišlo tudi nekakšno sporočilo.  To je lahko direktno od druge osebe ali kako drugače.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #137 on: April 18, 2015, 07:04:30 AM »
Jaz upam, da je sredinski odstavek zame. :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #138 on: April 18, 2015, 08:05:09 AM »
Nič zame.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #139 on: April 18, 2015, 02:52:38 PM »
Do zdaj še nisem nikoli našla nič zase v tej rubriki, danes sem pa posumila, da bi morebiti lahko bilo tretje sporočilo zame. Samo posumila, potem sem to misel ovrgla ... Do zdaj, ko sem prišla domov in sem videla rdečo peso za kosilo in sem spet pomislila, da bi bila tretja oseba lahko jaz ...  ::)
Me daje neka otožnost ... Le želve nimam ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #140 on: April 18, 2015, 03:20:46 PM »
Sem se nasla v drugem odstavku ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #141 on: April 18, 2015, 04:20:49 PM »
V drugem bi bila lahko tudi jaz, če ne bi imela naravno temno blond/sveto rjave lase  :D

Wiiiiiiiii samo še 5 mesecev in pol življenja z materjo, imam fenomenalnega fanta, kuža je ok... A je lahko sploh še boljše kot to  :) :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #142 on: April 18, 2015, 07:10:53 PM »
Me veseli, da se je katera med vami našla. Vse bo v redu. Tista pač, ki je nazadnje dala v torek,  ima tudi nekaj lepega na pohodu. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #143 on: April 21, 2015, 02:02:41 PM »
Bivši mož ima brke, očala in je rjavolas z sivino, zdaj pri teh letih. Ko sva se spoznala pa je imel Princa.
Ampak najbrž tole ne velja zame, saj ga ni več v mojem življenju  :)

Za Kalini mogoce ;)

Ammm....sam tole sporočilo mislim da govori o tem, da ženska s tem brkatim moškim ima nekaj, jaz pa nič nimam ??? Kakšnega drugega podobnega tipa pa tudi ne poznam.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #144 on: April 21, 2015, 04:29:09 PM »
Jaz ne vem točno ampak en moški ki ima močne rjave brke vedno seka v mene.  Prepričan sem, da bo ali je ena od vas na nanj naletela.. Priporočam, da se mu izognete, ker kljub svoji prijaznosti je pes.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #145 on: April 21, 2015, 10:29:16 PM »

Druga ženska je te dni prav vesela. Ne vem točno kaj se ji je zgodilo, vendar neko veselje je. to je tista, ki je naravno temnolasa.   Zdaj je tudi čas, da naredi dobre stvari zase, ker sreča ji bo šla na srečo. Ne bom rekel naj igra loto, vendar to so tudi ljudje, ki ji lahko pridejo nasproti, skratka vse bo dobro pri tebi.

Ta tretja je nekako otožna, vendar tega noče pokazati in se ji tudi ne vidi. Razen seveda domači  vse to vidijo.     Ne morem točno reči, vendar ona ima želvo, ali pa bi si morala želvo kupiti.   Svojo otožnost boš premagala sama v roku enega tedni in treh dni.   Od danes naprej. Vendar kupi kozarec rdeče pese, ali jo naredi kakor pač si navajena.    12 -24 ur  po tem ko jo boš pojedla bo prišlo tudi nekakšno sporočilo.  To je lahko direktno od druge osebe ali kako drugače.

Andres

Tukaj bi se pa mogoče našla. Pred parimi dnevi sem bila otožna, medtem ko sem v rokah držala "zvezdno želvo" (igrača od naše tamale). Potem sem šla v Ljubljano na obisk k svojim in sem bila full vesela njihove družbe, pa še zlo luštno smo se imeli. Vmes sem imela pa ta rdečo (asociacija na rdečo peso, haha...)

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #146 on: April 21, 2015, 10:30:58 PM »
Jaz ne vem točno ampak en moški ki ima močne rjave brke vedno seka v mene.  Prepričan sem, da bo ali je ena od vas na nanj naletela.. Priporočam, da se mu izognete, ker kljub svoji prijaznosti je pes.

Andres

Bom pozorna, če ga slučajno kje srečam.  :-\

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #147 on: April 21, 2015, 11:12:18 PM »
Res priporočam, da se izogabaš ali katera druga, tega moškega.  Če najdem kje podobno sliko moškega jo bom objavil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #148 on: April 22, 2015, 11:39:19 AM »

Andres

Tole bi lahko bila tudi jaz.
Vesela, srečala zanimive ljudi, nepričakovano dobila tudi ponudbo za job.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #149 on: April 22, 2015, 11:48:55 AM »

Andres

Tole bi lahko bila tudi jaz.
Vesela, srečala zanimive ljudi, nepričakovano dobila tudi ponudbo za job.

Bravo  ;) :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.