Jane, vceraj se je pac naredilo, da mulca nisem mogla pustit doma in se mi je zazdelo, da moram pa lih vceraj hlace kupit (BTW sem jih danes sla, sama, pa varstvo sem si nasla). in dokler ni skapiral, kam se peljeva, je blo OK, ko pa je videl, da greva prot velenjki, je pa znorel.
sej pravim, tole "merjenje moci" z narascajem me najeda: od rojstva ga spostujem kot malega cloveka s svojo voljo, na momente pa hocem bit mama in posledicno glavna.
spostujem to, da od drugega leta npr. mulc ne obuje cevljev, za katere ze v stacuni rece, da mu niso vsec. spostujem, da si ne mara umivati las in sva s tem na minimumu(ko je res nujno)...
hvala se za tvojo razlago glede planetov-sama ne obvladam tega, zato sem tudi napisala, da bom mogla poiskat nekoga, da malo pogleda mojo in mulcevo rojstno karto.
aja, star bo pa 5 let.
jaz sem tablete enkrat fliknila proc in po enem tednu mi je spet skegljalo...nisem se bila dovolj mocna takrat

ravno zaradi teh AD se izogibam zdaj tabletam ko hudic krizu; sem jih tok pojedla, da mam za 150 let dovolj. depro sem pa imela 3 leta...ko si jaz zacnem nastevat, za kaj vse sem lahko hvalezna, bi se tudi najrajsi nasuvala v tazadnjo, pa se kak focn bi si primazala. ce pa "popustim" in si ne prigovarjam, me pa kar navzdol povlece

mogoce se tole: ko sem pri 25ih letih pokopala svojega fanta, s katerim sva bila 10 let(zivela ze skupaj nekaj let), sem bila prevelika frajerka, da bi me to potolklo. en dan po pogrebu sem sla na izpit in ga, seveda, naredila. potem se naprej delala v treh izmenah s popoldanskimi predavanji, izdelavo seminarskih in rednim izdelovanjem izpitov. ko sem naredila pa zadnji izpit in sem si vzela malo casa, je pa prisla za mano in me potolkla.
hvala vsem za spodbudne besede

ce me ne ubije, me bo pa ojacalo