Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #345 on: September 22, 2015, 06:20:18 PM »
Danes se mi je pa tik pred nogami vdrl lesen most po katerem sem hodila čez hmmm vsekakor nekaj zelo globokega. Zabremzala v zadnji sekundiin nekoga (menda je bil moj tamal, nisem pa100%) za sabo ustavila.
Ful je bil grozen pogled luknja pravzaprav že pod mojimi prsti ...  ??? :-X

Tejka, te je strah globine?

V resnici sploh ne.

Kaj pa notranje, lastne globine?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #346 on: September 22, 2015, 08:21:38 PM »
V resnici sploh ne.

Ni te strah globine, višine? To občudujem, sama občutim nelagodje, že ko hodim po malo ožjih, vendar še vedno varnih poteh v višjih predelih.

O mostu lahko razmišljamo tudi kot povezavi ene in druge strani. Tejka, ali te čakajo spremembe, novi projekti, končni korak, ko bi prestopila v nekaj novega? Ali, kot je Sanjalka napisala, notranje lastne globine, ko je treba nekaj povezati, stopiti čez kaj, oditi naprej. Kljub temu, da smo na zavestni ravni pripravljeni, v notranjosti tega še nismo obvladali ali še nismo pripravljeni na spremembo.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #347 on: September 22, 2015, 08:39:25 PM »
Sem sanjala, da sem bila z mojim dragim v trgovini, večja trgovina, kjer sva kupovala robo za gospodnijstvo.
Ustavila sem se pri sadju in nabrala pomarančne, kar veliko njih, jih imam v resnici zelo rada. No, ko sem jih šla stehtat, sem videla, da so zelo drage, mislim,da je bila cena 20 eur za kg. Potem sem poleg videla še en zaboj pomaranč, ki so bile še lepše kot te, katere sem nabrala, vendar ko pogledam ceno, so bile seveveda tudi dražje. Cena za kg je bila 30 eur. Tako sem nabrala eno vrečo pomaranč za 20eur in eno vrečo za 30 eur. Ko sem hodila do blagajne, se mi je vseeno zdelo, da je pa to res previsoka cena in sem se odločila,da bom malo pogoljufala. Šla sem nazaj in stehtala samo par pomaranč po ceni 20 eur za kg, ostalo pa razdelila v 2 vreči. Ni me bilo strah, da bi me dobili, da sem malo pogoljufala, ker se mi je zdelo, da delam prav, da nas pravzaprav s temi cenami prinašajo naokrog. Na blagajni me je že čakal moj dragi, blagajničarka je vso robo že odtipkala, potem sem dala še sama te dve vreči pomaranč in vse je bilo ok.
Nič se ni čudila, itak je delala kot robot.

Mmm pomaranče, sladke, sočne, dišeče... Kaj te mika "sladkega, sočnega", pa za to nisi pripravljena plačat cene, kot bi jo za takšno stvar morala oddeliti? Kaj ti bo prineslo, če boš šla v neko stvar napol? Je res samo na tvoji strani, da odrejaš, kakšna bo cena nečesa? Ponavadi, če nam je kaj predrago, tega pač ne kupimo ali skušamo doseči nižjo ceno. A konsenza s prodajalcem ni lahko doseči. Sploh če se ta obnaša kot robot in noče prisluhniti. Sama si določila ceno "pomarančam", ali glih fajn se ob tem nisi počutila. Čeprav je bil izid potem na srečo ok. Veljalo pa bi razmislit o drugačni poti do cilja.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #348 on: September 22, 2015, 08:40:54 PM »

Ni te strah globine, višine? To občudujem, sama občutim nelagodje, že ko hodim po malo ožjih, vendar še vedno varnih poteh v višjih predelih.

:laugh: Rena, kdaj si rojena?  :laugh: :laugh:
podajva si roke  :P
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #349 on: September 22, 2015, 08:59:06 PM »

:laugh: Rena, kdaj si rojena?  :laugh: :laugh:
podajva si roke  :P

Em...kdaj si že ti?  ;) :laugh: :D Evo ti roka... :-*  A ste registrirale, da sem priplezala do izvira Soče konec avgusta? Zame velik uspeh...juh juh   

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #350 on: September 22, 2015, 09:25:42 PM »
Samo zanimivo Rena, drugače imajo kozorogi radi višino, visoke gore, ane? Midve pa očitno rabiva trdna  in zanesljiva tla pod nogami  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #351 on: September 23, 2015, 09:19:50 AM »
Samo zanimivo Rena, drugače imajo kozorogi radi višino, visoke gore, ane? Midve pa očitno rabiva trdna  in zanesljiva tla pod nogami  :laugh:

Mogoče pa morava to presečt, da bova lahko "poleteli". Enkrat greva skupaj na premagovanje višine, seveda postopoma. A bi?  :D

Aja, neki pa je. Gore imam rada in se fajn počutim med njimi, samo tisto - trdna zanesljiva tla - mora bit.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #352 on: September 23, 2015, 10:26:14 AM »
Sem sanjala, da sem bila z mojim dragim v trgovini, večja trgovina, kjer sva kupovala robo za gospodnijstvo.
Ustavila sem se pri sadju in nabrala pomarančne, kar veliko njih, jih imam v resnici zelo rada. No, ko sem jih šla stehtat, sem videla, da so zelo drage, mislim,da je bila cena 20 eur za kg. Potem sem poleg videla še en zaboj pomaranč, ki so bile še lepše kot te, katere sem nabrala, vendar ko pogledam ceno, so bile seveveda tudi dražje. Cena za kg je bila 30 eur. Tako sem nabrala eno vrečo pomaranč za 20eur in eno vrečo za 30 eur. Ko sem hodila do blagajne, se mi je vseeno zdelo, da je pa to res previsoka cena in sem se odločila,da bom malo pogoljufala. Šla sem nazaj in stehtala samo par pomaranč po ceni 20 eur za kg, ostalo pa razdelila v 2 vreči. Ni me bilo strah, da bi me dobili, da sem malo pogoljufala, ker se mi je zdelo, da delam prav, da nas pravzaprav s temi cenami prinašajo naokrog. Na blagajni me je že čakal moj dragi, blagajničarka je vso robo že odtipkala, potem sem dala še sama te dve vreči pomaranč in vse je bilo ok.
Nič se ni čudila, itak je delala kot robot.

Mmm pomaranče, sladke, sočne, dišeče... Kaj te mika "sladkega, sočnega", pa za to nisi pripravljena plačat cene, kot bi jo za takšno stvar morala oddeliti? Kaj ti bo prineslo, če boš šla v neko stvar napol? Je res samo na tvoji strani, da odrejaš, kakšna bo cena nečesa? Ponavadi, če nam je kaj predrago, tega pač ne kupimo ali skušamo doseči nižjo ceno. A konsenza s prodajalcem ni lahko doseči. Sploh če se ta obnaša kot robot in noče prisluhniti. Sama si določila ceno "pomarančam", ali glih fajn se ob tem nisi počutila. Čeprav je bil izid potem na srečo ok. Veljalo pa bi razmislit o drugačni poti do cilja.

Kaj me mika? Hm, trenutno sem zadovoljna s tem kar imam.
Sama sem mogoče pomislila tudi na obdobje, ko sem imela 20 let in ko sem imela 30 let?
Drugače v sanjah nisem imela občutka, da goljufam, občutek  je bil, da oni (lastniki trgovine) goljufajo nas kupce s ceno pri pomarančah, ostale cene so bile "normalne".
Občutek v sanjah je bil, da so cene napačne, da so se lahko tudi zmotili, res pa je,d a se mi s tem ni dalo ukvarjati, pač vedela sem, da cene niso prave, niso primerne...Če bi to ceno plačala sem vedela, da bi samo sebe okoli prinesla. Kot da sprejmeš nekaj, kar veš, da ni prav po nobenih merilih.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #353 on: September 23, 2015, 11:16:39 AM »

Sama sem mogoče pomislila tudi na obdobje, ko sem imela 20 let in ko sem imela 30 let?
Drugače v sanjah nisem imela občutka, da goljufam, občutek  je bil, da oni (lastniki trgovine) goljufajo nas kupce s ceno pri pomarančah, ostale cene so bile "normalne".
Občutek v sanjah je bil, da so cene napačne, da so se lahko tudi zmotili, res pa je,d a se mi s tem ni dalo ukvarjati, pač vedela sem, da cene niso prave, niso primerne...Če bi to ceno plačala sem vedela, da bi samo sebe okoli prinesla. Kot da sprejmeš nekaj, kar veš, da ni prav po nobenih merilih.

Sem razumela, kako misliš. Recimo sama dosti nabavljam ekološko in bio zelenjavo ter sadje. Pa tudi če imam toliko, da bi kupila, ne kupim pri tistih, ki prodajajo svojo robo, kot da je zlata. Če že kaj dam, želim da je po razumni ceni. Ampak razmišljala sem v smeri, da si se sama odločila in se nisi potrudila v smeri iskanja konsenza. Ne mislim na trgovino...nekaj, kar mogoče raje sama narediš kot da se ubadaš z dosego te poti po pregovarjanju. Kar je itak težko, nekateri poslušajo in si po svoje razlagajo, nekateri itak ignorirajo, pa se nam  potem več ne da drezat v njih...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #354 on: September 23, 2015, 01:08:53 PM »
V resnici sploh ne.

O mostu lahko razmišljamo tudi kot povezavi ene in druge strani. Tejka, ali te čakajo spremembe, novi projekti, končni korak, ko bi prestopila v nekaj novega? Ali, kot je Sanjalka napisala, notranje lastne globine, ko je treba nekaj povezati, stopiti čez kaj, oditi naprej. Kljub temu, da smo na zavestni ravni pripravljeni, v notranjosti tega še nismo obvladali ali še nismo pripravljeni na spremembo.

Hmmmmm notranje lastne globine? Ne.vem. ni se mi zdelo, da bi se je bala. Se pa res dogaja. Stanovanje prodano, sicer se vleče s papirji, bliža se selitev... Za začetek nekam v najem. Ja je precej korakov v neznano pred menoj.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #355 on: September 23, 2015, 01:16:03 PM »

Sem razumela, kako misliš. Recimo sama dosti nabavljam ekološko in bio zelenjavo ter sadje. Pa tudi če imam toliko, da bi kupila, ne kupim pri tistih, ki prodajajo svojo robo, kot da je zlata. Če že kaj dam, želim da je po razumni ceni. Ampak razmišljala sem v smeri, da si se sama odločila in se nisi potrudila v smeri iskanja konsenza. Ne mislim na trgovino...nekaj, kar mogoče raje sama narediš kot da se ubadaš z dosego te poti po pregovarjanju. Kar je itak težko, nekateri poslušajo in si po svoje razlagajo, nekateri itak ignorirajo, pa se nam  potem več ne da drezat v njih...

8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #356 on: September 23, 2015, 01:18:04 PM »

Hmmmmm notranje lastne globine? Ne.vem. ni se mi zdelo, da bi se je bala. Se pa res dogaja. Stanovanje prodano, sicer se vleče s papirji, bliža se selitev... Za začetek nekam v najem. Ja je precej korakov v neznano pred menoj.
:-* Fajn zrihtaj

Offline Rena

• Sple. Simbol

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #358 on: September 25, 2015, 02:28:46 PM »
Wow, nikoli nisem tako pogosto in živo sanjala kot zadnji mesec. Je spanje s sanjami globlje ali kako?

No, danes sem sanjala, da sva šla z bratom po nekem travniku. Bil je klanec, poraščen z ravnokar pokošeno travo. Jaz sem se valjala po travniku navzdol, on je pa delal prevale. Potem sva nadaljevala peš in pridružilo se nama je še nekaj znanih (moj mož vem, da je bil vmes) in neznanih ljudi. Malo nižje je bilo jezero, ki je bilo spuščeno v kotanjo - do njegove gladine je bil kar manjši prepad. Ravno smo se z nekimi ljudmi pogovarjali, ki je na nas padla voda. Pljusk je povzročil kit iz jezera, ki je skočil ven in se potopil nazaj. To sem povedala vsem ostalim in tekli smo k robu prepada nad jezerom. Voda se je ob kitovem skoku poglobila in videl se je samo njegov rep. Voda je bila kristalno čista, videlo se je vsako podrobnost na dnu jezera. Takoj zatem je kit spet skočil iz vode, zelo visoko v zrak. Bil je OGROMEN, bele barve, nekako srebrno se je svetil ... In lebdel je v zraku, kot v počasnem posnetku. Zazdelo se nam je, da bi lahko celo padel na nas, zato smo stekli nekoliko nazaj, ko pa je začel padati, smo šli pa spet nazaj k jezeru, da smo videli, kako se je spet potopil.

Pogooglala sem pomen sanj.
Videnje samo kitovega repa pomeni čustveno uravnoteženost.
Kit na splošno simbolizira duhovno zavedanje. Povezan je z velikimi dogodki v življenju, občutkom miru in spokojnosti.
Kit v letu pomeni svobodo in porušenje čustvenih zidov ter osvoboditev velike teže emocij.
Tudi jezero je povezano s čustvenim svetom ... Najbrž je pomembno, da je bila vod čista in da je bilo globoko v kotanji ...

Vesela bom kakšnega komentarja.

9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #359 on: October 05, 2015, 08:56:46 AM »
Meni se pa je danes sanjalo o kartah za prerokovanje  ;D

Zaradi prenove smo ramali bajto mojih staršev. Praznili in delali smo čistko vsepovsod, tudi po omarah, kjer je bilo veliko knjig, zveskov, raznih papirjev, itd....
No, in ko sem začela prebirat te knjige, sem našla enih par starih tarot kart. Take ful ful ful lepe, velike. Pisava in slike so bile vtisnjene v karte (ne natisnjene) Zadnja stran je bila v stilu baroka. Res lepe in lepo ohranjene. Te karte sem želela imet, zato smo res temeljito pregledali vsako knjigo, da bi našla vse. Poleg teh kart smo še med iskanjem našli še ene tri (različne) komplete tarota in en komplet cigank. Našli smo tudi par knjig o tarotu in prav tako eno o cigankah.
Bila sem tako vsa iz sebe, da sploh nisem želela vstran od teh omar. Iskala sem prelagala...in se čudila, kdo on mojih je kdaj koli  uporabljal te karte, ker mi noben nikoli z besedo ni tega omenil.
Izkazalo se je da babi (ki še živi), a da tega ni nikol razlagala na glas, ker je bila to nekoč precej "huda" tema.
Spomnim se, da sem v veselju tarnala, kolk denarja sem že zapravila za knjige in vse...na koncu pa mam doma več kot bi lahko pričakoval.
Bila sem res tako vesela vseh teh kart,vseh teh knjig. Vse sem tako skrbno zlagala skupaj....

...in pol te zajebe budilka :P  :laugh:
ampak, karte pa so bile res lepe  ;D

SOLAR RETURN 2022 /2023