Ja, sem zaznala tudi jaz veliko simbolike. Od jezera s čustvi, do očetovske figure. Jaz mislim, da je tu važen predvsem moj očetovski arhetip, moj moški del, moj odločni del, ki včasih premalokrat vstopi v ospredje. Nekako se mi dozdeva, da sem ravno s tem moškim odločnim delovanjem potem dosegla svoje, da se nisem prepustila čustvom, ker sem vmes izstopila iz jezera in povedala, ne, nisem tukaj bila in to, kako hecno, ženski, ki bi morda lahko predstavljala ženski del mene.
Res je, ne pokažem vedno vsega vsem, še posebej se razlikuje, kako me dojemajo doma ter kako me dojemajo na delovnem mestu. Zadnje čase sem vse prevečkrat popustila in se enostavno umaknila zaradi ljubega miru, sama pa nisem bila s tem ravno zadovoljna. Da sem ravno ob jezeru izgubila denarnico ... Ja, ob čustvih. Tako je. In sporočilo, ki ga jaz vidim v tem, je, da moram bolj odločno, bolj po moško, nastopiti pri svojih čustvih in svojih zadevah, tisto torbico in vso mojo vsebino, ki jo prenašam s seboj, svojo notranjost, pa moram čuvati jaz, ne pa da mi jo usmerjajo drugi. to sem tudi v sanjah spoznala. Da moram JAZ skrbeti za svojo torbico, ne drugi.