Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del  (Read 99632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del
« Reply #195 on: September 08, 2016, 02:53:32 PM »
Hvala, sanjalka.
Bojevnica v meni ... Ja ... Je pa kar nekaj neodobravanja na to temo. Težko je biti močna ženska, čeprav ne bi nikoli menjala. Zelo sem samoiniciativna, aktivna, želim speljat stvari uspešno, do konca in v normalnem časovnem roku. Nikoli nisem ničesar, kar sem začela, pustila nedokončanega. Ampak kljub tej odločnosti in trdnosti je v meni nežna dušica z ogromno čustvi. Jih ljudje vseeno prepoznajo? Se da videti pod površje in dojeti pravo bistvo? Najbrž pravi to že opazijo - tisti, ki me poznajo oz. so z mano na isti valovni dolžini ... Saj vsak tako nima vstopa v globine vsakogar.
Se pa marsikdo boji vse te energije in moči - najbrž, ker se ob tem počuti ogroženega. Nočem vzbujat takih občutkov. Mogoče jih pa ne, ampak ima tisti, ki tako čuti, sam v sebi nekaj, zaradi česar se počuti tako. V končni fazi pridem do misli, da se ni treba prilagajat odzivom okolice, ker je vsak sam "kriv" za svoje doživljanje nečesa.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #196 on: September 08, 2016, 03:06:11 PM »
Hvala, sanjalka.
Bojevnica v meni ... Ja ... Je pa kar nekaj neodobravanja na to temo. Težko je biti močna ženska, čeprav ne bi nikoli menjala. Zelo sem samoiniciativna, aktivna, želim speljat stvari uspešno, do konca in v normalnem časovnem roku. Nikoli nisem ničesar, kar sem začela, pustila nedokončanega. Ampak kljub tej odločnosti in trdnosti je v meni nežna dušica z ogromno čustvi. Jih ljudje vseeno prepoznajo? Se da videti pod površje in dojeti pravo bistvo? Najbrž pravi to že opazijo - tisti, ki me poznajo oz. so z mano na isti valovni dolžini ... Saj vsak tako nima vstopa v globine vsakogar.
Se pa marsikdo boji vse te energije in moči - najbrž, ker se ob tem počuti ogroženega. Nočem vzbujat takih občutkov. Mogoče jih pa ne, ampak ima tisti, ki tako čuti, sam v sebi nekaj, zaradi česar se počuti tako. V končni fazi pridem do misli, da se ni treba prilagajat odzivom okolice, ker je vsak sam "kriv" za svoje doživljanje nečesa.

kaj pa ti sama? se jo tudi ti bojiš? v sanjah te ta kača lovi in ta občutek, da te lahko zastrupi, tega te je strah... je lahko to tudi tvoj strah pred svojo lastno močjo? včasih nas je strah, da s svojo močjo ne bomo znali pravilno delovati in da lahko vse uničimo, zastrupimo, da so posledice lahko pogubne....bežimo, vendar temu ne moremo ubežati...potrebno je zbrati pogum in se boriti...(rdeča barva)

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #197 on: September 08, 2016, 03:16:29 PM »
Ja, skrbi me, da bom kaj uničila. Ne s slabimi nameni ali destruktivnim ravnanjem, ampak s tem, da sem taka, kot sem. Mi je dostikrat očitano ...  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #198 on: September 08, 2016, 04:14:19 PM »
Ja, skrbi me, da bom kaj uničila. Ne s slabimi nameni ali destruktivnim ravnanjem, ampak s tem, da sem taka, kot sem. Mi je dostikrat očitano ...  :blank:

Ja, to cutim pri tebi, ta strah, da bi druge prizadela, ce bos to kar si... Poznam to, sem sama precej podobna ;D
Ampak, ce bi se tako zelo radi pasali v nek okvir, ki bi tudi drugim ustrezal, preprosto ne gre...
Vse kar sem se naucila je to, da se moram nujno izraziti in ziveti v resnici...ne odrezati drugih vnaprej in predvidevati, da nas ne bodo sprejeli, ampak morajo tudi nasi bliznji vedeti kaj se v nas dogaja in jim dati moznost in priloznost, da nas taksne sprejmejo...ce ne gre, potem je to njihova izbira in tudi oni imajo vso pravico ne sprejeti nas...
To je potem ze njihova pot, njihova izbira, njihovo zivljenje...
Vedno mi sicer se ne gre, potem me pa kaca lovi v sanjah ;D
Ni enostavno imeti toliko poguma, da res lahko zivis sebe. Mogoce je nam zenskam se malo tezje....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #199 on: September 09, 2016, 08:36:43 AM »
Danes se mi je pa sanjalo, da sem šla na WC in izločila črno kačo z zelo rdečo notranjostjo ust. Bila je mrtva.  :blank: :blank: :blank:
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #200 on: September 09, 2016, 10:06:05 AM »
o joooj jooooj Maja  :blank:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #201 on: September 09, 2016, 10:19:11 AM »
Danes se mi je pa sanjalo, da sem šla na WC in izločila črno kačo z zelo rdečo notranjostjo ust. Bila je mrtva.  :blank: :blank: :blank:

uf,uf, kako si sama razlagaš te sanje?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #202 on: September 09, 2016, 10:22:25 AM »
Da sem nekaj škodljivega predelala in izločila ...
Sem pa v sanjah pomislila, da je to tisto, zaradi česar sem se počutila slabo. Je bil pa stvor tako ogaben, da ga nisem hotela niti prijet, da bi ga počistila. Potem sem ga z nekom predmetom odstranila, dotikat se nisem hotela.

Ampak ni mi jasno, kaj točno bi bilo to v resničnem življenju, ni mi še kapnilo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #203 on: September 09, 2016, 11:00:16 AM »
Da sem nekaj škodljivega predelala in izločila ...
Sem pa v sanjah pomislila, da je to tisto, zaradi česar sem se počutila slabo. Je bil pa stvor tako ogaben, da ga nisem hotela niti prijet, da bi ga počistila. Potem sem ga z nekom predmetom odstranila, dotikat se nisem hotela.

Ampak ni mi jasno, kaj točno bi bilo to v resničnem življenju, ni mi še kapnilo.

rdeča notranjost ust...mogoče preveč ognjenih besed? ti je že slabo od tega in težko prebavljaš vse skupaj?
i

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #204 on: September 09, 2016, 11:01:25 AM »
Uh, to pa ne bi mogla povezat s tem.
Bolj se mi je zdelo, ko sem videla to rdeče, da mi je res moralo škodit in me žret ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #205 on: September 09, 2016, 12:08:10 PM »
Uh, to pa ne bi mogla povezat s tem.
Bolj se mi je zdelo, ko sem videla to rdeče, da mi je res moralo škodit in me žret ...

pomislila sem, da si morala prežvečit precej grobih besed s strani drugih...in da ti to res škodi in žre...lahko gre tudi za neizrečene besede, ki lahko še bolj žrejo, ker ni aktivne komunikacije...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #206 on: September 09, 2016, 12:20:29 PM »
To bom vsekakor razmislila in bom najverjetneje lahko povedala malo kasneje za nazaj, ko bo bolj jasno. Včasih sploh ne veš, da te nekaj tako globoko žre, v sanjah pa marsikaj ven pride ...
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #207 on: September 21, 2016, 06:20:20 AM »
Sanjala sem da me je nekdo v moji delavnici ustrelil s pistolo. Sestkrat.
Pet metkov je slo v predel trebuha eden pa v blizino srca.
Bolelo ni nic.
Krvi ni bilo.
Ko so prisli zdravniki so vzeli metke ven in rekli da se dobro da ni blo blizu srca. Gledala sem v tisto rano pri srcu in se sprasevala ce sploh vejo kje je srce.
Pokrpali so me in jaz sem sla v morje plavat. Ces morska voda pomaga pri celjenju ran...
Kdo me je ustrelil in zakaj - ne vem tocno vem le da se je slo nekaj okoli ljubosumja na moj biznis...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #208 on: September 21, 2016, 08:30:19 AM »
Sanjala sem da me je nekdo v moji delavnici ustrelil s pistolo. Sestkrat.
Pet metkov je slo v predel trebuha eden pa v blizino srca.
Bolelo ni nic.
Krvi ni bilo.
Ko so prisli zdravniki so vzeli metke ven in rekli da se dobro da ni blo blizu srca. Gledala sem v tisto rano pri srcu in se sprasevala ce sploh vejo kje je srce.
Pokrpali so me in jaz sem sla v morje plavat. Ces morska voda pomaga pri celjenju ran...
Kdo me je ustrelil in zakaj - ne vem tocno vem le da se je slo nekaj okoli ljubosumja na moj biznis...

kaj ti pomeni število šest? kaj ti pomeni trebuh in kaj srce?
Voda pomaga pri celjenju ran-prepustiti se čustvom.
delavnica-kaj ti pomeni?

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #209 on: September 21, 2016, 08:40:58 AM »
jaz pa sem sanjala sladoled  :laugh:
bil je nekaj posebnega. Taki okusi, da se mi še sedaj cedijo sline :laugh:
okus tiramisuja, kremne rezine, itd...
še za domov smo ga kupli  ;D
...in kaj mi predstavlja sladoled? ČISTI UŽITEK  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK