Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del  (Read 99633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 13. del
« Reply #210 on: September 21, 2016, 09:19:36 AM »
jaz pa sem sanjala sladoled  :laugh:
bil je nekaj posebnega. Taki okusi, da se mi še sedaj cedijo sline :laugh:
okus tiramisuja, kremne rezine, itd...
še za domov smo ga kupli  ;D
...in kaj mi predstavlja sladoled? ČISTI UŽITEK  :laugh:

a ti ga manjka v življenju ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #211 on: September 21, 2016, 06:03:41 PM »

a ti ga manjka v življenju ;)

pri takem tempu življenja, čistega užitka definitivno manjka...zmerom te kaj priganja ali preganja  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #212 on: September 21, 2016, 06:54:53 PM »
In se ene mocne sanje, ki so mi ostale v spominu. Sanjala deklico (5-6 let), ki je prisla do mene, me prijela za roko in mi rekla, da gre z mano. Jo pogledam, to bitjece in vprasam, ce ima mamico. Ona odgovori, da ja, da seveda jo ima, ampak da je mamica njo morala dati stran, ker je morala ostati pri ostalih 6-ih puncah. V sanjah sem to dojela kot, da njena mamica ni zmogla imeti pri sebi se nje, da je imela ze tako 6 hcerk in da je njo dala v rejo. Puncka pa je nasla mene, si mene izbrala in je hotela iti z mano. Zatrdno sem se odlocila, da jo vzamem s seboj, da bom sedaj jaz skrbela za njo in se borila kot lev, ce bo potrebno in ne bom vec dovolila, da gre v rejo. To je bil tak mocan obcutek, da delam prav. Bila sem srecna, pomirjena, zadovoljna in ta puncka tudi.
Ona je bila sploh carica, nobenega ocitanja ali obzalovanja, ker jo je mama dala stran, prej razumevanje, da mamica pac ni zmogla in sedaj nov zacetek z mano.
¸

Čutim s to deklico...ki je preživela marsikaj, a vendar ni zgubila upanja in poguma. Kaj je pa v tvojem življenju, Sanjalka takega, da je globoko zaznamovalo "tvojo majhno deklico", da je bila prezgodaj soočena z zahtevnostjo življenja? Kaj je vplivalo na izgubo nedolžne naivnosti in pustilo za sabo kakšen podrt ideal? A to te je pač samo oborožilo z levjo močjo in pripravljenostjo, da se boriš.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #213 on: September 21, 2016, 07:10:53 PM »
Sanjala kaco, lepo, veliko z modro-zeleno-rumenimi luskami (svetle, pastelne barve).
Bilo me je strah, da me bo napadla, povedali so mi drugi, da ninstrupena in naj me ne bostrah. Strah je ostal, ne maram obcutka, da leze po meni, da se priplazi nenadno, skrivno, se sam ne ves od khe. Kaca se je skrila, nisem je vec videla, zato ta strah, od kje se bo priplazila...
Razumsko sem v sanjah sprejela dejstvo, da sicer res ni skodljiva oz nevarna, me je pa zmrazilo ob misli, da se plazi po meni....
Nic prijetne sanje :blank:

Kar nekaj sta z Majo že predebatirali o kačah. Kaj pa luske? Podzavest, ki se poskuša prebiti na plano, obdana pa z luskami? Nek oklep? Obramba? Modro - zeleno - rumeno, sliši se kot barve, ki opozarjajo na strup. Obramba - oklep - strah - strup. Te pojmi na kaj asociirajo?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #214 on: September 21, 2016, 07:15:42 PM »
Danes se mi je pa sanjalo, da sem šla na WC in izločila črno kačo z zelo rdečo notranjostjo ust. Bila je mrtva.  :blank: :blank: :blank:

Kot notranja transformacija, ki je zaključena. Sčiščena. Vendar, rdeča notranjost ust - ogenj? Izražaš, kar "gori" v tebi?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #215 on: September 21, 2016, 07:33:24 PM »
Sanjala sem da sem sla na nek izlet v neko prestolnico...in ob hoji naokoli sem stopila v trgovino z nakitom. Ogledovala sem kaj imajo in si zelela kupiti ogrlico iz roza biserov.
Prodajalka me je prepricevala da ogrlice morajo imeti cele kamne in mi predlagala ogrlico z obesenimi kar velikimi gladkimi rozevci. Cena je samo 10€.
Ko sem hotela placati pa sem ugotovila da nimam torbice, da je izginila, stisnilo me je ker so izginili tudi vsi dokumenti, pa denar, pa torbica je bila draga od nekega oblikovalca (nimam pojma od koga)...
In sem sla na avtobus in iskala ampak je ni bilo...
Potem sem se zbudila.

Prestolnica, nakit, ogrlica, trgovina... Kot da nimaš cilja, greš kar nekam, ne veš, točno kam. Pred tabo kup različnih stvari. Kaj v življenju res rada počneš in kaj po sili, stvari, ki jih pač "nizaš", ker jih moraš ali ker se smatra, da je to tvoja odgovornost? Kaj bi delala res s srcem? Pa to počneš? Kako se počutiš kot ženska? Si cenjena, spoštovana, se rada urediš, si lepa?  Se počutiš, da imaš izpolnjeno srce? Ali čutiš, kot da so ti ukradli? Kdaj v teku svojega življenja si izgubila identiteto. Kdo si sedaj ti? Kako se izraža tvoj jaz?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #216 on: September 21, 2016, 07:36:57 PM »
Uh, to pa ne bi mogla povezat s tem.
Bolj se mi je zdelo, ko sem videla to rdeče, da mi je res moralo škodit in me žret ...

pomislila sem, da si morala prežvečit precej grobih besed s strani drugih...in da ti to res škodi in žre...lahko gre tudi za neizrečene besede, ki lahko še bolj žrejo, ker ni aktivne komunikacije...

Sva kar podobno domnevali  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #217 on: September 21, 2016, 07:45:26 PM »
Sanjala sem da me je nekdo v moji delavnici ustrelil s pistolo. Sestkrat.
Pet metkov je slo v predel trebuha eden pa v blizino srca.
Bolelo ni nic.
Krvi ni bilo.
Ko so prisli zdravniki so vzeli metke ven in rekli da se dobro da ni blo blizu srca. Gledala sem v tisto rano pri srcu in se sprasevala ce sploh vejo kje je srce.
Pokrpali so me in jaz sem sla v morje plavat. Ces morska voda pomaga pri celjenju ran...
Kdo me je ustrelil in zakaj - ne vem tocno vem le da se je slo nekaj okoli ljubosumja na moj biznis...

Imam kar podobne asociacije, kot pri prejšnjih sanjah. Srce! "Če sploh vejo, kje je srce?" Da, ali vedo, kje je tvoje srce? Kaj čuti, kaj si želi?

Trebuh, na kaj pomisliš ob besedi trebuh? Na popek - povezava z maternico, varnostjo, otroštvom? Na hrano - na sitost, varnost, materialno gotovost? Na pleksus - na intuicijo, na nagonsko ravnanje, na strah, ko nas kar stisne v trebuhu, ko se ustrašimo? Še na kaj?

Morska voda ti pomeni celjenje ran? Zavetje kot izvor življenja? Voda - zdravljenje čustev? Še kaj?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #218 on: September 21, 2016, 07:49:17 PM »

Mnjami. Nekaj se odtaja, pa še dobro je... Pošlji še meni malo teh odličnih okusov  :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #219 on: September 21, 2016, 09:19:59 PM »

Mnjami. Nekaj se odtaja, pa še dobro je... Pošlji še meni malo teh odličnih okusov  :D

Zmenjeno Renčica, dobiš  ;D
Baje imajo na Bledu sladoled z okusom kremšnit...to bi pa šla probat. Mjami  ;D
Zdaj pa študirat kaj se odtaja....

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #220 on: September 22, 2016, 07:59:51 AM »
Zmenjeno Renčica, dobiš  ;D
Baje imajo na Bledu sladoled z okusom kremšnit...to bi pa šla probat. Mjami  ;D
Zdaj pa študirat kaj se odtaja....

Odlično  8). Enkrat na čast najinih rojstnih dnevov. Jz pa jedla najboljši sladoled v svojem življenju pred leti v Podčetrtku, v novem bazenskem kompleksu. Okus whiskey.
Pa na koncu mesta Vis, tudi 5 let nazaj. Letošnje leto ni bil več tak presežek.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #221 on: September 22, 2016, 08:38:50 AM »
zmenjeno!
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #222 on: September 23, 2016, 10:36:10 AM »
In se ene mocne sanje, ki so mi ostale v spominu. Sanjala deklico (5-6 let), ki je prisla do mene, me prijela za roko in mi rekla, da gre z mano. Jo pogledam, to bitjece in vprasam, ce ima mamico. Ona odgovori, da ja, da seveda jo ima, ampak da je mamica njo morala dati stran, ker je morala ostati pri ostalih 6-ih puncah. V sanjah sem to dojela kot, da njena mamica ni zmogla imeti pri sebi se nje, da je imela ze tako 6 hcerk in da je njo dala v rejo. Puncka pa je nasla mene, si mene izbrala in je hotela iti z mano. Zatrdno sem se odlocila, da jo vzamem s seboj, da bom sedaj jaz skrbela za njo in se borila kot lev, ce bo potrebno in ne bom vec dovolila, da gre v rejo. To je bil tak mocan obcutek, da delam prav. Bila sem srecna, pomirjena, zadovoljna in ta puncka tudi.
Ona je bila sploh carica, nobenega ocitanja ali obzalovanja, ker jo je mama dala stran, prej razumevanje, da mamica pac ni zmogla in sedaj nov zacetek z mano.
¸

Čutim s to deklico...ki je preživela marsikaj, a vendar ni zgubila upanja in poguma. Kaj je pa v tvojem življenju, Sanjalka takega, da je globoko zaznamovalo "tvojo majhno deklico", da je bila prezgodaj soočena z zahtevnostjo življenja? Kaj je vplivalo na izgubo nedolžne naivnosti in pustilo za sabo kakšen podrt ideal? A to te je pač samo oborožilo z levjo močjo in pripravljenostjo, da se boriš.

Renčica, ko sem to razlago prebrala, mi je šla kurja polt po telesu in dobila sem solzne oči... :'(
Očitno bo držalo :blank: Marsikaj je bilo, in ja oborožilo me je z levjo močjo se boriti....
Vrh moje 5. hiše, otroštvo, je v kozorogu in saturn kot vladar kozoroga v 8. hišiv, v opoziciji na n luno in saturn tudi na vrhu joda...
Ko pomislim na to deklico, mi je res hudo...Ampak ta mala deklica je zrastla v odraslo žensko, ki se je naučila boriti :-*
Hvala Renčica za tole razlago :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #223 on: September 23, 2016, 10:44:08 AM »
¸

Renčica, ko sem to razlago prebrala, mi je šla kurja polt po telesu in dobila sem solzne oči... :'(
Očitno bo držalo :blank: Marsikaj je bilo, in ja oborožilo me je z levjo močjo se boriti....
Vrh moje 5. hiše, otroštvo, je v kozorogu in saturn kot vladar kozoroga v 8. hišiv, v opoziciji na n luno in saturn tudi na vrhu joda...
Ko pomislim na to deklico, mi je res hudo...Ampak ta mala deklica je zrastla v odraslo žensko, ki se je naučila boriti :-*
Hvala Renčica za tole razlago :-* :-* :-*

Je pa zanimivo, da sem noč po tem, ko sem prebrala tvojo razlago, sanjala sledeče sanje:
Sanjala sem, da sem bila v OŠ, ki sem jo obiskovala v otroštvu in prišla sem iskat eno deklico, ni bila moja hčerka, ne spomnim se več čigava je ta deklica bila,ampak jaz sem jo prišla iskat. Bila sem v pritličju te šole in najprej sem odprla vrata, ki so bila na skrajni moji levi, tam so bili majhni otroci in vedela sem, da je tam ni. Šla sem do naslednjih vrat in jih odprla, če je ta deklica mogoče tam notri, notri so bili odrasli ljudje, mladi sicer, ampak že kar odrasli (18-20let, vsaj tako se mi zdi) in vmes tudi otroci, deklice nisem opazila, pomislila sem zakaj bi jo sploh iskala in vzela, naj bo še naprej tukaj...ne spomnim se več zakaj sem se tako odločila, ampak vzgib je bil ta, kot da ni v moji domeni, da jo pošičem, da bo že sama prišla ven, da jo lahko počakam kar v šolski avli...
Ma, se ne spomnim vseh detajlov več, bi več povedalo kaj mi podzavest sporoča, ampak je že tako prav....
« Last Edit: September 23, 2016, 10:55:32 AM by sanjalka »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #224 on: September 23, 2016, 10:52:14 AM »
Sanjala kaco, lepo, veliko z modro-zeleno-rumenimi luskami (svetle, pastelne barve).
Bilo me je strah, da me bo napadla, povedali so mi drugi, da ninstrupena in naj me ne bostrah. Strah je ostal, ne maram obcutka, da leze po meni, da se priplazi nenadno, skrivno, se sam ne ves od khe. Kaca se je skrila, nisem je vec videla, zato ta strah, od kje se bo priplazila...
Razumsko sem v sanjah sprejela dejstvo, da sicer res ni skodljiva oz nevarna, me je pa zmrazilo ob misli, da se plazi po meni....
Nic prijetne sanje :blank:

Kar nekaj sta z Majo že predebatirali o kačah. Kaj pa luske? Podzavest, ki se poskuša prebiti na plano, obdana pa z luskami? Nek oklep? Obramba? Modro - zeleno - rumeno, sliši se kot barve, ki opozarjajo na strup. Obramba - oklep - strah - strup. Te pojmi na kaj asociirajo?

Sama sem pomislila na simbol kače kot zdravilke, kaducej, ovita kača in tudi barve so simbolno prikazane v teh odtenkih...
Kača ni bila strupena, to sem vedela, to informacijo mi je nekdo v sanjah dal, tako da strupa se nisem bala...Bala sem se tega plazenja po meni, ma ne toliko bala, bilo je bolj kot odpor, da nekaj leze po meni in na to nimam vpliva, niti ne vem iz katerega kota lahko ta kača prileze...skratka nekaj, na kar nimam vpliva in je neizogibno, da se lahko priplazi name...me kar zmrazi že ko pomislim na ta občutek,da kača leze po meni.
Mogoče kača kot prispodoba za transformacijo, in se upiram oz. mi to povzroča nek stud, nekaj česar ne maram, ampak je neizogibno.
Lahko tudi kača kot notranja moč, pa mi to še vedno predstavlja nek tabu, nekaj kar me je groza, prevzeti to notranjo moč, jo sprejeti, se je ne bati.
Mislim, da imamo ženske kar problem s to močjo v družbi, ki je stoletja bila zaznamovana proti ženski moči, proti ženski seksualnosti, proti moči, ki jo ženska s svojo seksualnostjo pravzaprav ima. Od tod verjetno zanikanje in zatiranje spolnih užitkov pri ženskah skozi celo krščansko zgodovino. Pomen tega obdobja je bil, da je ženska mati, ljubeča, brezpogojna, to je bila domena ženske, ostale lastnosti, ki jih simbolno predstavlja kača, niso bile zaželjene in so bile skozi celotno obdobje zatirane...Sedaj, ko se prebujamo, pa mogoče ne znamo najbolje delovati s to našo močjo, lahko nam uide izpod nadzora...
No, tako nekako je moje razmiljanje :)

Hvala Renčica tudi za tole razlago in razmišljanje :-* :-* :-*
« Last Edit: September 23, 2016, 10:57:14 AM by sanjalka »