Danes spet zanimive in zelo žive sanje. 
Z možem sva se v avtu peljala po cesti, ki je peljala čez neko polje in bila je spolzka, ker je padlo nekaj snega.
Prehitel naju je temno rdeč avtomobil, ki je z lahkoto polagal ovinke in se je pri zavoju nagibal še bolj, kot Renault 4 (katrca). Mož ga je za šalo hotel dohitet in prehitet nazaj, ampak cesta je bila spolzka in razjezila sem se (to se tudi vedno v budnem življenju, če se kdo igra na cesti in koga ogroža!), naj ustavi in me pusti, da grem ven, če misli tako vozit in sem se že odpela, ko je avto zaneslo iz ovinka, poletel je po zraku in se začel obračat. Pomislila sem, da je konec z mano, ker sem odpeta in kričala sem, da nočem umret! Med prevračanjem me je vrglo iz avtomobila, ampak to je bilo dobro, saj mi ni bilo nič. Potem sem gledala, kako se avto prevrača naprej in me je zaskrbelo, kaj bo z možem.
Potem sem se vsa razburjena zbudila. 
Zanimive sanje

Avto-način kako vozimo skozi življenje...
Kaj ti pomeni temno rdeča barva, kar pogosto se rdeča sedaj pojavlja v tvojih sanjah-ogenj, strast, prenova, transformacija, lahko tudi jeza, agresija...
Mož hoče dohiteti ta rdeč avto, ki tako z lahkoto polaga ovinke, ampak njemu to ne gre, on s to vožnjo postavlja vajino življenje v nevarnost, ti se ob tem ne počutiš ugodno..odpneš se, pripravljena si izstopiti iz te vožnje, vendar še preden lahko sama kaj ukrepaš, te vrže ven iz tega avta, iz tega načina življenja in to je dobro, tebi ni nič, ti si rešena...Skrbi te pa za moža, ne veš če se bo on tudi rešil... Te skrbi za moža, če se ta način vožnje (način kako vozi skozi življenje) konča, ta način vožnje očitno ni varen, kljub temu da mož misli da obvlada takšno vožnjo...
Kako pa si sama doživljala ta temno rdeč avto, ki tako lepo polaga ovinke? Kakšne občutke si imela ob tem?
Močna simbolika je zastopana v teh sanjah