Sama sem pri opazovanju s kom se največ družim, opazila, da so mi v mladostnem obdobju prihajale nasproti device, tudi moja mama je devica, moj bivši mož...Ugotovila sem, da so mi krepili samozavest, me podpirali...sonca obeh sta padla namreč na mojega n jupitra, ostali so bili večinoma na mojem n asc, tudi ti so me podpirali...ko sem se nekako "ojačala", so pričeli k meni prihajati ovni, le-te do takrat nikakor nisem zmogla v svoji bližini, prav odpor sem imela do teh energij, sedaj je moj partner 6x oven, njegova oba otroka ogromno ovna v karti in moja hči tudi precej ovnovske energije...le-ti mi polnijo mojo 8.hišo, dejnsko sem se v tem obdobju pospešeno začela poglabljati v svoje temne predele osebnosti, se ukvarjati s psihologijo, razvijati svojo notranjo moč...
Zanimivo je pogledati kam nam padejo planeti ljudi, s katerimi se največ družimo, saj to veliko pove o področju življenja, ki ga je potrebno še razvijati, graditi, spoznavati...zato tudi pridejo v našo bližino takšni ljudje...
zanimivo tudi opazovati, kako naš asc vpliva na druge in kdo se "lepi" na nas, kakšne energije ljudi privlačimo in potem naše sonce (sploh pri ženskah) kakšne energije potegnemo iz naših moških...moški začnejo žareti našo sončevo energijo...
pri moških pa luno, saj se zanimivo ženske začnemo spreminajti v skladu z moško luno, nekako začnemo odsevati energijo moške lune....
mogoče bi morale pri moških najprej pogledati kako ima postavljeno luno