Author Topic: Natalne karte članov foruma - osmi del  (Read 130723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Natalne karte članov foruma - osmi del
« Reply #345 on: July 31, 2024, 07:43:31 AM »
O, Vesta, lepo te je spet videti!  :-* :-*

+1
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #346 on: July 31, 2024, 10:21:45 AM »
V Natalne karte članov foruma - 8.del August 05, 2019 so odgovori na vprašanja. Odgovorjala je Vesta. Je pa še ena razlaga, na katero je odgovorila Sanjala, prav tako v Natalne karte članov foruma - 8.del. Ti pa pokaže te odgovore če v iskalnik vpišeš "Božji prst" ali "Prst usode".

Hvala, Lumpi. :-*

Grem pogledat, kaj sem naumljala leta 2019  ;D

Luštno.

Kako kaj doživljate tole poletje? Mene so Neptun, Kiron in Saturn tako zgnetli oz. me še gnetejo, da ga ne bom nikoli pozabila. Seveda v slogu: bližnja oseba se je po več kot letu nepričakovano in intenzivno vrnila v moje življenje, druga, še bližnja in bolj moja, pa ga prav tako nepričakovano in intenzivno za vedno zapustila  :(

O pozdravljena Vesta. Mene je Saturn pustil pri miru imam pa na udaru urana, prej še jupitra in zdaj še marsa na algolu na marsu v dvanajsti hiši. Tako da pestro haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #347 on: July 31, 2024, 11:38:51 PM »
V Natalne karte članov foruma - 8.del August 05, 2019 so odgovori na vprašanja. Odgovorjala je Vesta. Je pa še ena razlaga, na katero je odgovorila Sanjala, prav tako v Natalne karte članov foruma - 8.del. Ti pa pokaže te odgovore če v iskalnik vpišeš "Božji prst" ali "Prst usode".

Luštno.

Kako kaj doživljate tole poletje? Mene so Neptun, Kiron in Saturn tako zgnetli oz. me še gnetejo, da ga ne bom nikoli pozabila. Seveda v slogu: bližnja oseba se je po več kot letu nepričakovano in intenzivno vrnila v moje življenje, druga, še bližnja in bolj moja, pa ga prav tako nepričakovano in intenzivno za vedno zapustila  :(

Vesta.  Priznam, tudi meni so manjkali tvoji prispevki.   Nekako je že tako dolgo od zadnjega oglašanja, da smo se navadili brez tebe, kar ne pomeni, da te ne želimo poleg. Obratno seveda.    Tistikrat kot pomnim si morala podobno prebehati zaradi šole  ali drugih močnih obveznosti.
Pričakujem spet kaj zanimivega.   Glede tvojega življenja.  Mogoče si imela v vmesnem času le kakšne krize in zato tako.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #348 on: August 01, 2024, 07:37:01 AM »
O, Vesta, lepo te je spet videti!  :-* :-*

Pika, tudi tebe.  :laugh: Upoštevam znamenja  ;)

:-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #349 on: August 01, 2024, 07:58:12 AM »

Luštno.

O pozdravljena Vesta. Mene je Saturn pustil pri miru imam pa na udaru urana, prej še jupitra in zdaj še marsa na algolu na marsu v dvanajsti hiši. Tako da pestro haha.

Do neke mere sorodno pri meni, sploh Uran na Algolu, pred tem Jupiter.
V 9. hiši.
Nič prijetno poletje.
Neptun, Kiron, Saturn mi ne izgledajo "baš opasni", je pa prelestna moja solarna karta, v kateri sta se spajdašili polna solarna 12. in natalna 8. hiša; prva ima noter vse, kar se noter lahko stlači, s široko kiklo pa "nudi zavetje" še 7. in 6. natalni.
Zraven imam pa Jupitra v 1. ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #350 on: August 01, 2024, 10:56:40 AM »
ja nimava kej Pika preživet bo treba, jaz pač poleg pucam vzorce kolikor se jih da. Ne morem verjeti, kaj vse človek sproducira v svojo podzavest haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #351 on: August 01, 2024, 11:25:40 AM »
Ko se že razveselim, da je vsaj solarna  :Lu vsa kraljevska v 5. hiši, pa ugotovim, da mi pa ta pade v natalno 12.  :D

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #352 on: August 01, 2024, 11:32:00 AM »
ja nimava kej Pika preživet bo treba, jaz pač poleg pucam vzorce kolikor se jih da. Ne morem verjeti, kaj vse človek sproducira v svojo podzavest haha

Oja, to je pa 12. kakorkoli obrneš. Jaz sem vesela, da bom dala vse to (Pluton v 12., Saturn na steliju v 1. hiši, Neptun v 12./1.) skozi v dokaj mladih letih, ko sem še pri psihični moči, da vse prebrodim. Če bi prišlo 10, 20 let kasneje, bi me najbrž dokončno potolklo.

Luštno.

Vesta.  Priznam, tudi meni so manjkali tvoji prispevki.   Nekako je že tako dolgo od zadnjega oglašanja, da smo se navadili brez tebe, kar ne pomeni, da te ne želimo poleg. Obratno seveda.    Tistikrat kot pomnim si morala podobno prebehati zaradi šole  ali drugih močnih obveznosti.
Pričakujem spet kaj zanimivega.   Glede tvojega življenja.  Mogoče si imela v vmesnem času le kakšne krize in zato tako.

Andres

Kriz je bilo precej. Tudi tole je ena možnih rešitev iz ciklov.
Andres, bodo še, bodo. Takoj naslednji teden bomo pisali o poklicih in poklicanosti, za kar me je že leta nazaj prosila Saša.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #353 on: August 01, 2024, 11:35:22 AM »
Ah Vesta vedno najdeš moč da se spoprimeš z vzorci. Iskreno jih mogoče celo lažje pucam sedaj kot sem jih včasih, zakaj? Ker imaš več modrosti, več tega pa res ne rabim v življenju attituda in manj unega da moraš drugim ustrežt.

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #354 on: August 01, 2024, 11:44:01 AM »
Ah Vesta vedno najdeš moč da se spoprimeš z vzorci. Iskreno jih mogoče celo lažje pucam sedaj kot sem jih včasih, zakaj? Ker imaš več modrosti, več tega pa res ne rabim v življenju attituda in manj unega da moraš drugim ustrežt.

Seveda. Jaz sicer staranje ne povezujem nujno z modrostjo, razen mogoče, da ti malo bolj "dol visi", vem pa tudi za marsikateri primerek, ki se je z leti poslabšal oz. postal bolj vdan v usodo, egoističen, jamrajoč in zagrenjen. Gre za vprašanje čiste vitalne energije, ki pa z leti vsem pada, enim hitreje, drugim počasneje, in ki pomembno vpliva na to, kako hitro se lahko pobereš. In te energije prejšnja leta sploh nisem čutila v sebi, zato pa tudi presežkov in zadovoljstva ni bilo, čeprav sem garala kot konj. Zdaj sem pa pač malo počistila in poskušam drugače, bolj v skladu s SV, od katerega sem se pred leti morda napačno oddaljila in presodila, kaj moram narediti.
« Last Edit: August 01, 2024, 11:47:27 AM by Vesta »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #355 on: August 02, 2024, 03:02:04 AM »

Oja, to je pa 12. kakorkoli obrneš. Jaz sem vesela, da bom dala vse to (Pluton v 12., Saturn na steliju v 1. hiši, Neptun v 12./1.) skozi v dokaj mladih letih, ko sem še pri psihični moči, da vse prebrodim. Če bi prišlo 10, 20 let kasneje, bi me najbrž dokončno potolklo.

Luštno.

Andres

Kriz je bilo precej. Tudi tole je ena možnih rešitev iz ciklov.
Andres, bodo še, bodo. Takoj naslednji teden bomo pisali o poklicih in poklicanosti, za kar me je že leta nazaj prosila Saša.

Poklici in poklicanost sta po moje dve različni temi. Seveda obe brez dvoma zanimivi.  Verjamem, da še drugi komaj čakajo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #356 on: August 02, 2024, 07:28:21 AM »
Kakšna je pravzaprav razlika med npr.
- Luna v solarni 12. hiši pade v natalno 5.
- Luna v natalni 5. hiši pade v solarno 12.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #357 on: August 05, 2024, 03:13:33 PM »

Energija in pozicija planeta v solarni, ki neko leto pade v določeno natalno hišo, se bo odsevala v pristopu do zadev, ki se sicer tičejo te hiše in s katerimi sicer operiraš. Če ponazorim, čeprav ne vemo, v katerem znamenju je Luna v vprašanju: stvari tvoje 5. hiše se bodo letos reševale na način, ki ga opisuje Luna v 12. hiši. Če sklepava samo po golih pozicijah - zadržani, tihi otroci, zaskrbljenost glede otrok, neodločnost in previdnost pri vsakdanjih "mimobežnih" odnosih, "zadeve iz 5. hiše se dogajajo na skrivnem, skrivaj", "skrivni umetniški projekti" ...
Če pa Luna v natalni 5. hiši pade v solarno 12., moraš pa energijo svoje pete hiše prenesti na delovanje na tem področju v tem letu - v navedenem primeru bi recimo lahko rekli, da doživljaš razsvetljenje s strani otrok, otroci so gonilci duhovne rasti v tem letu, po drugi strani lahko nesigurnost pri izvedbi umetniških projektov, odrekanje zabave samemu sebi, cincanje.

Upam, da sem malo bolj razumljivo razložila. Če ne, povej(te), bom poskusila še enkrat.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #358 on: August 05, 2024, 10:05:23 PM »

Energija in pozicija planeta v solarni, ki neko leto pade v določeno natalno hišo, se bo odsevala v pristopu do zadev, ki se sicer tičejo te hiše in s katerimi sicer operiraš. Če ponazorim, čeprav ne vemo, v katerem znamenju je Luna v vprašanju: stvari tvoje 5. hiše se bodo letos reševale na način, ki ga opisuje Luna v 12. hiši. Če sklepava samo po golih pozicijah - zadržani, tihi otroci, zaskrbljenost glede otrok, neodločnost in previdnost pri vsakdanjih "mimobežnih" odnosih, "zadeve iz 5. hiše se dogajajo na skrivnem, skrivaj", "skrivni umetniški projekti" ...
Če pa Luna v natalni 5. hiši pade v solarno 12., moraš pa energijo svoje pete hiše prenesti na delovanje na tem področju v tem letu - v navedenem primeru bi recimo lahko rekli, da doživljaš razsvetljenje s strani otrok, otroci so gonilci duhovne rasti v tem letu, po drugi strani lahko nesigurnost pri izvedbi umetniških projektov, odrekanje zabave samemu sebi, cincanje.

Upam, da sem malo bolj razumljivo razložila. Če ne, povej(te), bom poskusila še enkrat.

Hvala, Vesta, zelo razumljivo.
Situacijo sem sicer jaz narobe napisala, se pravi solarna Luna v 5. pade v natalno 12. Za primerjavo z natalno Luno v 12., ki pade v solarno 5.
Tola moram zdajle še malo preštudirati.
Ker letos je pri meni glede solarca vse v duhu 12. hiše, Luna, ki je v 5. solarni, mi pa pade v natalno 12, hihi.

Zabavo imam pa o-drekano že od nekdaj. ::)

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #359 on: August 05, 2024, 10:18:37 PM »

Hvala, Vesta, zelo razumljivo.
Situacijo sem sicer jaz narobe napisala, se pravi solarna Luna v 5. pade v natalno 12. Za primerjavo z natalno Luno v 12., ki pade v solarno 5.
Tola moram zdajle še malo preštudirati.
Ker letos je pri meni glede solarca vse v duhu 12. hiše, Luna, ki je v 5. solarni, mi pa pade v natalno 12, hihi.

Zabavo imam pa o-drekano že od nekdaj. ::)

Ko smo že pri tem, javni poziv: dejmo vsi, prosim, posodobit linke s kartami v podpisih za nas, radovedne voajerje, blazno zoprno je kar naprej gledat, ali imaš še vse v bazi in o čem je govora ;)