Author Topic: Karmično-astrološke karte 7.del  (Read 95323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Karmično-astrološke karte 7.del
« Reply #345 on: July 06, 2024, 03:06:20 PM »
Zdajle je Uran na Algolu (pred tem je šel pa jupiter čez).
Pripisuješ kaj dogajanja tudi temu?
Midve imava obe  :Ma na Algolu.
Pri meni je  :Ma vladar mojega  :Son.

ja pripisujem seveda. Ker algol je na nek način tudi karma. Ko sem imela nazadnje jupiter čez algol in luno in marsa je moja mami naredila nekaj kar je mene takrat zelo prizadelo. Nekaj časa sva bili brez stikov. Sedaj ob istem prehodu je dobila raka. Njena dejanja so ji nekako prinesla to. V to sploh ne dvomim. Sem pa ta dogodek jaz zelo potlačila v podzavest in mi je butnil šele pred kratkim ven, ko sem meditirala in potem sem bila kar malo presenečena, da sem pozabila in drugo da se ji je njena energija tako vrnila.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #346 on: July 06, 2024, 03:09:06 PM »
O, imaš nove?

Prosim.
Kako bo šel posel?

Niso nove. Miks dveh starih. Sem ugotovila, da imam še en del kart nekje spravljen in sem sedaj dva dela skupaj združila, da imam v celoti komplet :D

Posel je zelo pomemben za temelje vašega doma, izkoristi svoje izkušnje iz preteklosti in delaj na marketingu, oglaševanju, komerciali kar vam bo prineslo veliko dela.

Veliko dela je že prineslo.
Bomo zmogli podelati?
Morda lahko računamo na kakšne okrepitve v ekipi v kratkem?

karte pravijo, da boste zmogli. Bo pa potrebna komkretna organizacija. V roku dveh mesecev se kaže sodelovanje z nekim mlajšim fantom. Bo pa to zaenkrat kratkoročno sodelovanje.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #347 on: July 06, 2024, 04:01:14 PM »
Pri meni je  :Ma vladar mojega  :Son.

ja pripisujem seveda. Ker algol je na nek način tudi karma. Ko sem imela nazadnje jupiter čez algol in luno in marsa je moja mami naredila nekaj kar je mene takrat zelo prizadelo. Nekaj časa sva bili brez stikov. Sedaj ob istem prehodu je dobila raka. Njena dejanja so ji nekako prinesla to. V to sploh ne dvomim. Sem pa ta dogodek jaz zelo potlačila v podzavest in mi je butnil šele pred kratkim ven, ko sem meditirala in potem sem bila kar malo presenečena, da sem pozabila in drugo da se ji je njena energija tako vrnila.

Uf. Ja, hudo.
Sicer sem brala, da Algol ni karma oz. ni isto kot karma.
Ampak saj ni važno.
Zdaj sem šla gledat zase za 14 in 12 let nazaj  - Jupiter najprej čez Sonce v 8. in potem čez Algol+Mars...
V bistvu dobre zadeve, vsaj kar se tiče staršev.
Pa uspeh v karieri.

Oče slabega ni počel in nekako si ne znam razložiti, s čim si je "zaslužil", kar ga je doletelo. Če bi že analizirala na ta način.
Je pa tukaj tudi mamin križ, saj zanj skrbi in to so hudi napori. Pa ne, da si ona zdaj nekaj zasluži.
Smo pa cela familija zdaj na kupu, se angažiramo vsak dan, pomoč po dolgem in počez.

Ne vem.
Vprašanje, če si res "vse zaslužimo".
V končni fazi nihče ni nesmrten, to damo čez, pa če vse življenje samo življenja rešujemo in hranimo potepuške mačke in smo sploh in oh krasni in bleščeči.

Aaaaaaa, dodajam k 1. odstavku.
Takrat sem dala čez Casanova zgodbo, ki sem jo delila tukaj.
Skoraj me je pobralo od manipulativnih igric kronanega flirtača, fizično me je bolelo okoli srca, da sem rabila jemat Lekadol.
No, ob povratku Jupitra (nedavno) dobim od Casanove "lepe pozdrave" iz bolnišnice. Težave s srcem, kritično stanje.
Ma ne more bit naključje, no.

« Last Edit: July 06, 2024, 04:25:32 PM by Pika »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #348 on: July 06, 2024, 04:31:15 PM »
Že dolgo nismo metali kart. Če ima kdo kakšno vprašanje kar na plano.
Jane prosim. A se mi bo to še dolgo časa vleklo, zmatrana postajam. A je izhod?  Hvala
« Last Edit: July 06, 2024, 05:10:23 PM by cvetka »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #349 on: July 07, 2024, 11:13:11 AM »
Jane prosim. A se mi bo to še dolgo časa vleklo, zmatrana postajam. A je izhod?  Hvala

Karte pravijo, da dolgo ne bo. V roku enega leta se najde izhod.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #350 on: July 07, 2024, 11:14:11 AM »
Pri meni je  :Ma vladar mojega  :Son .

Uf. Ja, hudo.
Sicer sem brala, da Algol ni karma oz. ni isto kot karma.
Ampak saj ni važno.
Zdaj sem šla gledat zase za 14 in 12 let nazaj  - Jupiter najprej čez Sonce v 8. in potem čez Algol+Mars...
V bistvu dobre zadeve, vsaj kar se tiče staršev.
Pa uspeh v karieri.

Oče slabega ni počel in nekako si ne znam razložiti, s čim si je "zaslužil", kar ga je doletelo. Če bi že analizirala na ta način.
Je pa tukaj tudi mamin križ, saj zanj skrbi in to so hudi napori. Pa ne, da si ona zdaj nekaj zasluži.
Smo pa cela familija zdaj na kupu, se angažiramo vsak dan, pomoč po dolgem in počez.

Ne vem.
Vprašanje, če si res "vse zaslužimo".
V končni fazi nihče ni nesmrten, to damo čez, pa če vse življenje samo življenja rešujemo in hranimo potepuške mačke in smo sploh in oh krasni in bleščeči.

Aaaaaaa, dodajam k 1. odstavku.
Takrat sem dala čez Casanova zgodbo, ki sem jo delila tukaj.
Skoraj me je pobralo od manipulativnih igric kronanega flirtača, fizično me je bolelo okoli srca, da sem rabila jemat Lekadol.
No, ob povratku Jupitra (nedavno) dobim od Casanove "lepe pozdrave" iz bolnišnice. Težave s srcem, kritično stanje.
Ma ne more bit naključje, no.

Ja saj veš vsaka karta je drugačna, če se je pri meni odrazilo tako, ni nujno da se pri tebi tudi, ker so vpletene druge hiše, drugi apekti. casanova pa naj kar ostane v preteklosti, kjer mu je mesto. Je pa zanimivo ne, kakšno pravičnost na nek način prinese prehod jupitra čez algol.

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #351 on: July 07, 2024, 04:46:05 PM »

Karte pravijo, da dolgo ne bo. V roku enega leta se najde izhod.
Jane hvala. Upam, da ne bo preveč bolelo. Za naslednje solarno leto imam vecino planetov v solarni 12 hisi,   :Son :Sa :Me  :NE :Lu :Ve pa severni vozel. In vse to pritiska na natalno 6 hišo, zdravje in vsakodnevno delo :o

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #352 on: July 07, 2024, 10:31:29 PM »

Prav zanimivo kako nam forum deluje.   Videti je kot bi čisto zamrl, a vendarle ko kdo kaj ponudi se pokavi več in toliko naših članov. Očitno še vedno vsi, vsaj stari, redno prebiramo vse skupaj, le kakšne zbadljive teme ravno ni.   
Če imaš čas lahko tudi meni obrneš, čisto splošno. Oziroma kar za moje posle od danes in do januarja  2026.

Mimogrede. Ko sem post oddal sem opazil, da je to moj 14242 post.  Zanimivo.  Teh postov in ur navadno sploh ne pogledam.   Postajam celo bolj radoveden o tej karmični zadevi. 

Andres
« Last Edit: July 07, 2024, 10:33:07 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #353 on: July 08, 2024, 12:24:45 PM »

Prav zanimivo kako nam forum deluje.   Videti je kot bi čisto zamrl, a vendarle ko kdo kaj ponudi se pokavi več in toliko naših članov. Očitno še vedno vsi, vsaj stari, redno prebiramo vse skupaj, le kakšne zbadljive teme ravno ni.   
Če imaš čas lahko tudi meni obrneš, čisto splošno. Oziroma kar za moje posle od danes in do januarja  2026.

Mimogrede. Ko sem post oddal sem opazil, da je to moj 14242 post.  Zanimivo.  Teh postov in ur navadno sploh ne pogledam.   Postajam celo bolj radoveden o tej karmični zadevi. 

Andres

Neke težave bi se znale pojaviti v poslu, predvsem nekaj skritega bo butnilo ven, kar mogoče danes še ne veš, predvsem pazi na neke večje institucije ali konkurenco, ki bi ti lahko zadala te težave.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #354 on: July 08, 2024, 10:20:41 PM »

Andres

Neke težave bi se znale pojaviti v poslu, predvsem nekaj skritega bo butnilo ven, kar mogoče danes še ne veš, predvsem pazi na neke večje institucije ali konkurenco, ki bi ti lahko zadala te težave.

Hvala Jane za namig.   Niti ne vem če si zaslužim, da se kakšna večja institucija na mene spravi. Konkurenca pač lahko. Ta že obstaja. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #355 on: July 09, 2024, 08:05:38 AM »
Vesolje nam s planeti natrosi toliko variant in variqcij na isto temo, da je nemogoce z besedami točno opisat bodoče dogajanje. Bodite dobro, jaz si bom danes privoščila kopalni dan na Obali 8)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #356 on: July 09, 2024, 09:44:16 AM »
Očitno še vedno vsi, vsaj stari, redno prebiramo vse skupaj, le kakšne zbadljive teme ravno ni.   

Če bi se le potem razvila kakšna diskusija ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #357 on: July 09, 2024, 09:50:44 AM »
Vesolje nam s planeti natrosi toliko variant in variqcij na isto temo, da je nemogoce z besedami točno opisat bodoče dogajanje. Bodite dobro, jaz si bom danes privoščila kopalni dan na Obali 8)
To se pa strinjam, ja.  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #358 on: July 09, 2024, 11:05:36 AM »

Andres

Hvala Jane za namig.   Niti ne vem če si zaslužim, da se kakšna večja institucija na mene spravi. Konkurenca pač lahko. Ta že obstaja. 

Andres

saj lahko je država z novimi zahtevami.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #359 on: July 09, 2024, 09:28:37 PM »
Očitno še vedno vsi, vsaj stari, redno prebiramo vse skupaj, le kakšne zbadljive teme ravno ni.   

Če bi se le potem razvila kakšna diskusija ...

Mislim, da nas to pogreša več nas.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858