Zdajle je Uran na Algolu (pred tem je šel pa jupiter čez).
Pripisuješ kaj dogajanja tudi temu?
Midve imava obe
na Algolu.
Pri meni je
vladar mojega
.
ja pripisujem seveda. Ker algol je na nek način tudi karma. Ko sem imela nazadnje jupiter čez algol in luno in marsa je moja mami naredila nekaj kar je mene takrat zelo prizadelo. Nekaj časa sva bili brez stikov. Sedaj ob istem prehodu je dobila raka. Njena dejanja so ji nekako prinesla to. V to sploh ne dvomim. Sem pa ta dogodek jaz zelo potlačila v podzavest in mi je butnil šele pred kratkim ven, ko sem meditirala in potem sem bila kar malo presenečena, da sem pozabila in drugo da se ji je njena energija tako vrnila.
Uf. Ja, hudo.
Sicer sem brala, da Algol ni karma oz. ni isto kot karma.
Ampak saj ni važno.
Zdaj sem šla gledat zase za 14 in 12 let nazaj - Jupiter najprej čez Sonce v 8. in potem čez Algol+Mars...
V bistvu dobre zadeve, vsaj kar se tiče staršev.
Pa uspeh v karieri.
Oče slabega ni počel in nekako si ne znam razložiti, s čim si je "zaslužil", kar ga je doletelo. Če bi že analizirala na ta način.
Je pa tukaj tudi mamin križ, saj zanj skrbi in to so hudi napori. Pa ne, da si ona zdaj nekaj zasluži.
Smo pa cela familija zdaj na kupu, se angažiramo vsak dan, pomoč po dolgem in počez.
Ne vem.
Vprašanje, če si res "vse zaslužimo".
V končni fazi nihče ni nesmrten, to damo čez, pa če vse življenje samo življenja rešujemo in hranimo potepuške mačke in smo sploh in oh krasni in bleščeči.
Aaaaaaa, dodajam k 1. odstavku.
Takrat sem dala čez Casanova zgodbo, ki sem jo delila tukaj.
Skoraj me je pobralo od manipulativnih igric kronanega flirtača, fizično me je bolelo okoli srca, da sem rabila jemat Lekadol.
No, ob povratku Jupitra (nedavno) dobim od Casanove "lepe pozdrave" iz bolnišnice. Težave s srcem, kritično stanje.
Ma ne more bit naključje, no.