Author Topic: CIGANSKE KARTE XI. DEL  (Read 31673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: CIGANSKE KARTE XI. DEL
« Reply #255 on: November 10, 2016, 09:14:55 AM »
Danes sta pa kar dve padli ven
Karta HREPENENJE in BOŽJE OKO

Danes bomo bolj zaupali svoji intuiciji in tudi svojih ustvarjalnim sposobnostim in izrazili vse talente, ki jih premoremo
Izrazila se bo naša najgloblja narava, ne glede na to, kako "trapasti" bi lahko zgledali v javnosti. Smo kar smo, z veliko znanja in vedenja o sebi in svojih željah ........ danes je dan, ko se lahko zagledamo v božji luči - popolne

Oooo, kako krasno.  :-*
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #256 on: November 10, 2016, 09:53:03 AM »
Zelo lepo :)
Hvala :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #257 on: November 11, 2016, 05:39:57 AM »
Danes je namenjena karta DARILO

Po karti sodeč nas čaka čudovit dan, ko bo naša naravnanost in počutje na vrhuncu. Ustvarjalni bomo, strastni in romantični, ni nujno, da bomo to vsem razkazovali, čist dobro se bomo počutili tudi na kakšnem tihem romantičnem kraju ali v zasebnosti doma, ki se nam bo danes zdel dragocen kot palača.
Tudi za ljubezen željne bo danes poskrbljeno. Če imate princa ali princeso, potem je povabilo na zmenek zaželjeno, saj se boste tega dne še dolgo spominjali. Ustvarite vajin romantični dan - večer
Če ga pa še nimate, potem je pa danes potrebno pogledati okrog sebe .... mislim, da boste presenečeni.
Nekdo vam bo danes prinesel darilo, ki ga boste nadvse veseli. Lahko pa si sami podarite kos nakita.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline bilka

• Mojster
« Reply #258 on: November 11, 2016, 07:09:48 AM »

Po karti sodeč nas čaka čudovit dan, ko bo naša naravnanost in počutje na vrhuncu. Ustvarjalni bomo, strastni in romantični, ni nujno, da bomo to vsem razkazovali, čist dobro se bomo počutili tudi na kakšnem tihem romantičnem kraju ali v zasebnosti doma, ki se nam bo danes zdel dragocen kot palača.
Tudi za ljubezen željne bo danes poskrbljeno. Če imate princa ali princeso, potem je povabilo na zmenek zaželjeno, saj se boste tega dne še dolgo spominjali. Ustvarite vajin romantični dan - večer
Če ga pa še nimate, potem je pa danes potrebno pogledati okrog sebe .... mislim, da boste presenečeni.
Nekdo vam bo danes prinesel darilo, ki ga boste nadvse veseli. Lahko pa si sami podarite kos nakita.

uu, kako lepo :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #259 on: November 11, 2016, 07:58:10 AM »
Bi!
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #260 on: November 11, 2016, 08:09:11 AM »
Juhu, hvala Tea. Res imam načrtovan lep dan, se veselim :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #261 on: November 11, 2016, 09:11:12 AM »

Ooo, a kar sama sebi bom kaj kupila?  :laugh:
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #262 on: November 11, 2016, 09:19:45 AM »
Super karta, hvala 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #263 on: November 11, 2016, 09:20:17 AM »
Če ima katera vprašanja naj kar napiše... :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #264 on: November 11, 2016, 09:27:49 AM »

koliko časa bom še na bolniški?
hvala
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #265 on: November 11, 2016, 10:04:47 AM »
Tudi jaz maham z repom.
Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.
1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?
2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?
3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?

Najlepša hvala!!  :-* :-* :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #266 on: November 11, 2016, 10:18:43 AM »

koliko časa bom še na bolniški?
hvala

Karte nakažejo do 24.11. :)
Vse dobro :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #267 on: November 11, 2016, 10:32:32 AM »
Zarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!

P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback.  ;D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #268 on: November 11, 2016, 10:38:24 AM »
Tudi jaz maham z repom.
Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.
1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?
2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?
3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?

Najlepša hvala!!  :-* :-* :-*

Ni važno s katerim repom mahaš, lahko je to psičkin rep, lahko je pujsin rep, lahko je kravji rep, še vedno je ta rep tvoj. Bodi ponosna.  ;D

Nikoli ni preveč, Pika. Vedno je vse uravnoveseno.  :)

Odnos 1: odnos bo deloval v malce težjem načinu izražanju čustev, zastoji bodo, nič kaj pozitivno, drži neko normalno distanco.  :)

Odnos 2: storila si dovolj, je pa tako, da tvoja pričakovanja ne bodo dosežena, moška oseba bo bremzala in bo ta odnos šel v mirovanje, lahko tudi do v pozabo.  :)

Odnos 3: odvisno, kaj si zares želiš. Po komunikaciji je prišlo do tišine in zastojev, ker je iz tvoje strani tako bilo želeno, saj ti situacija v tem odnosu ne ustreza. Eno je, ko odnos obojestransko miruje in so morebitni spori urejeni, pri tem odnosu se mi zdi, da ti prekinjaš to komunikacijo, zato tole še uredi in potem se lahko odnos nadaljuje v normalnih smereh. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #269 on: November 11, 2016, 10:45:20 AM »
Zarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!

P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback.  ;D

Cena se bo sicer povrnila, ne vidim pa tiste resnične sreče. Bolj kratka sreča bi jaz temu rekel in tukaj so lahko prisotna prevelika pričakovanja. :)

Pri projektu pa je zagotovo potrebno biti previden, prišlo bo do težav v komunikaciji s tretjimi osebami in bo potrebna previdnost, saj lahko drugače pride do izgub. Torej karte priporočajo čim večji nadzor nad vsem kar se počne.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆