Zarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!
P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback. 
Cena se bo sicer povrnila, ne vidim pa tiste resnične sreče. Bolj kratka sreča bi jaz temu rekel in tukaj so lahko prisotna prevelika pričakovanja. 
Pri projektu pa je zagotovo potrebno biti previden, prišlo bo do težav v komunikaciji s tretjimi osebami in bo potrebna previdnost, saj lahko drugače pride do izgub. Torej karte priporočajo čim večji nadzor nad vsem kar se počne. 
Sem imela neki notranji obcutek, ki ni bil cisto zanic, ni pa bil ok, in tvoje besede potrdijo ravno to. 😊 Je pa res, da se vedno ne vem, kaj naj mu svetujem, a po drugi strani vsi tvegamo veliko, tako da nekaj moram izustit.

ti sporocim, ko bo kaj novega in hvala!
P.s. mi je sinilo nekaj v glavo.

moj originalen plan je bil nakup stanovanja v centru, ga renovirat in oddajat in to bi bla investicija. Se financno kaze ok kot ta projekt hise? Me dosti bolj vlece ta opcija, ce ze zelijo nekam vrzt denar in dolgorocno profitabilno? Navijam potihem za to.