IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on November 12, 2016, 07:04:16 AMQuote from: Jane on November 12, 2016, 06:59:53 AMNo danes delam na denarju, tako da cist OK da je ta karta 😀hehetudi jaz imam delovano soboto - veseljemeni cisto pase, zgleda sem deloholik
Quote from: Jane on November 12, 2016, 06:59:53 AMNo danes delam na denarju, tako da cist OK da je ta karta 😀hehetudi jaz imam delovano soboto - veselje
No danes delam na denarju, tako da cist OK da je ta karta 😀
Danes karta DENARKoličina denarja ni vedno enaka s količino varnosti ali pa občutka zadovoljstva in uivanja v denarju. Vsekakor pa se s to karto lahko sprostimo, tako glede denarja, naega telesa oz. zdravjaVse je OK - pustimo si uitke
Če ima katera vprašanja naj kar napiše...
Quote from: Žarek on November 11, 2016, 11:15:54 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:59:15 AMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 10:38:24 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:04:47 AMTudi jaz maham z repom.Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?Najlepša hvala!! Ni važno s katerim repom mahaš, lahko je to psičkin rep, lahko je pujsin rep, lahko je kravji rep, še vedno je ta rep tvoj. Bodi ponosna. Nikoli ni preveč, Pika. Vedno je vse uravnoveseno. Odnos 1: odnos bo deloval v malce težjem načinu izražanju čustev, zastoji bodo, nič kaj pozitivno, drži neko normalno distanco. Odnos 2: storila si dovolj, je pa tako, da tvoja pričakovanja ne bodo dosežena, moška oseba bo bremzala in bo ta odnos šel v mirovanje, lahko tudi do v pozabo. Odnos 3: odvisno, kaj si zares želiš. Po komunikaciji je prišlo do tišine in zastojev, ker je iz tvoje strani tako bilo želeno, saj ti situacija v tem odnosu ne ustreza. Eno je, ko odnos obojestransko miruje in so morebitni spori urejeni, pri tem odnosu se mi zdi, da ti prekinjaš to komunikacijo, zato tole še uredi in potem se lahko odnos nadaljuje v normalnih smereh. Žarek, naj naj hvala! Rep nikoli ne miruje. Feedback:1. Glede prve osebe je tako, da vzdržujem neko normalno distanco. Zastoj z moje strani.2. Oseba je ženskega spola. Pričakujem ničesar, ker smo pa normalni odrasli ljudje, se mi zdi normalno, da normalno komuniciramo. Storila sem (več kot) dovolj, nisem pa specializirana za zdravljenje predolgih surl. Najbrž bo šel odnos v pozabo. Normalno.3. Komunikacijo je prekinila oseba na drugi strani. No, komunicirala je z ustrahovanji, manipulacijo, ignoranco, kričanjem v obraz in šikaniranjem. Ker nisem pokazala interesa za pošastne obrazne grimase, je oseba prekinila svojo patetično predstavo, jaz pa sem se mirno zdistancirala. Kar si tudi želim. Mirno Bosno.Hvala za feedback. Za drugi odnos sem predvideval, da gre za moškega. Morda pa je kakšen moški povezan s to situacijo... No, glede tretjega odnosa, če misliš, da je še nerazrešen lahko še kaj storiš v tej smeri, lahko pa pustiš tako kot je. Neeeee, z moškimi nimam nič. Tretji odnos je nerazrešen, vendar je moje mnenje, da ni v meni problem.Surla druge osebe je po mojem zrasla brez moške pomoči. Je pa nos moškega spola. Mi je pa za ta odnos žal. Osebo sem imela rada.
Quote from: Pika on November 11, 2016, 10:59:15 AMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 10:38:24 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:04:47 AMTudi jaz maham z repom.Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?Najlepša hvala!! Ni važno s katerim repom mahaš, lahko je to psičkin rep, lahko je pujsin rep, lahko je kravji rep, še vedno je ta rep tvoj. Bodi ponosna. Nikoli ni preveč, Pika. Vedno je vse uravnoveseno. Odnos 1: odnos bo deloval v malce težjem načinu izražanju čustev, zastoji bodo, nič kaj pozitivno, drži neko normalno distanco. Odnos 2: storila si dovolj, je pa tako, da tvoja pričakovanja ne bodo dosežena, moška oseba bo bremzala in bo ta odnos šel v mirovanje, lahko tudi do v pozabo. Odnos 3: odvisno, kaj si zares želiš. Po komunikaciji je prišlo do tišine in zastojev, ker je iz tvoje strani tako bilo želeno, saj ti situacija v tem odnosu ne ustreza. Eno je, ko odnos obojestransko miruje in so morebitni spori urejeni, pri tem odnosu se mi zdi, da ti prekinjaš to komunikacijo, zato tole še uredi in potem se lahko odnos nadaljuje v normalnih smereh. Žarek, naj naj hvala! Rep nikoli ne miruje. Feedback:1. Glede prve osebe je tako, da vzdržujem neko normalno distanco. Zastoj z moje strani.2. Oseba je ženskega spola. Pričakujem ničesar, ker smo pa normalni odrasli ljudje, se mi zdi normalno, da normalno komuniciramo. Storila sem (več kot) dovolj, nisem pa specializirana za zdravljenje predolgih surl. Najbrž bo šel odnos v pozabo. Normalno.3. Komunikacijo je prekinila oseba na drugi strani. No, komunicirala je z ustrahovanji, manipulacijo, ignoranco, kričanjem v obraz in šikaniranjem. Ker nisem pokazala interesa za pošastne obrazne grimase, je oseba prekinila svojo patetično predstavo, jaz pa sem se mirno zdistancirala. Kar si tudi želim. Mirno Bosno.Hvala za feedback. Za drugi odnos sem predvideval, da gre za moškega. Morda pa je kakšen moški povezan s to situacijo... No, glede tretjega odnosa, če misliš, da je še nerazrešen lahko še kaj storiš v tej smeri, lahko pa pustiš tako kot je.
Quote from: Žarek on November 11, 2016, 10:38:24 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:04:47 AMTudi jaz maham z repom.Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?Najlepša hvala!! Ni važno s katerim repom mahaš, lahko je to psičkin rep, lahko je pujsin rep, lahko je kravji rep, še vedno je ta rep tvoj. Bodi ponosna. Nikoli ni preveč, Pika. Vedno je vse uravnoveseno. Odnos 1: odnos bo deloval v malce težjem načinu izražanju čustev, zastoji bodo, nič kaj pozitivno, drži neko normalno distanco. Odnos 2: storila si dovolj, je pa tako, da tvoja pričakovanja ne bodo dosežena, moška oseba bo bremzala in bo ta odnos šel v mirovanje, lahko tudi do v pozabo. Odnos 3: odvisno, kaj si zares želiš. Po komunikaciji je prišlo do tišine in zastojev, ker je iz tvoje strani tako bilo želeno, saj ti situacija v tem odnosu ne ustreza. Eno je, ko odnos obojestransko miruje in so morebitni spori urejeni, pri tem odnosu se mi zdi, da ti prekinjaš to komunikacijo, zato tole še uredi in potem se lahko odnos nadaljuje v normalnih smereh. Žarek, naj naj hvala! Rep nikoli ne miruje. Feedback:1. Glede prve osebe je tako, da vzdržujem neko normalno distanco. Zastoj z moje strani.2. Oseba je ženskega spola. Pričakujem ničesar, ker smo pa normalni odrasli ljudje, se mi zdi normalno, da normalno komuniciramo. Storila sem (več kot) dovolj, nisem pa specializirana za zdravljenje predolgih surl. Najbrž bo šel odnos v pozabo. Normalno.3. Komunikacijo je prekinila oseba na drugi strani. No, komunicirala je z ustrahovanji, manipulacijo, ignoranco, kričanjem v obraz in šikaniranjem. Ker nisem pokazala interesa za pošastne obrazne grimase, je oseba prekinila svojo patetično predstavo, jaz pa sem se mirno zdistancirala. Kar si tudi želim. Mirno Bosno.
Quote from: Pika on November 11, 2016, 10:04:47 AMTudi jaz maham z repom.Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?Najlepša hvala!! Ni važno s katerim repom mahaš, lahko je to psičkin rep, lahko je pujsin rep, lahko je kravji rep, še vedno je ta rep tvoj. Bodi ponosna. Nikoli ni preveč, Pika. Vedno je vse uravnoveseno. Odnos 1: odnos bo deloval v malce težjem načinu izražanju čustev, zastoji bodo, nič kaj pozitivno, drži neko normalno distanco. Odnos 2: storila si dovolj, je pa tako, da tvoja pričakovanja ne bodo dosežena, moška oseba bo bremzala in bo ta odnos šel v mirovanje, lahko tudi do v pozabo. Odnos 3: odvisno, kaj si zares želiš. Po komunikaciji je prišlo do tišine in zastojev, ker je iz tvoje strani tako bilo želeno, saj ti situacija v tem odnosu ne ustreza. Eno je, ko odnos obojestransko miruje in so morebitni spori urejeni, pri tem odnosu se mi zdi, da ti prekinjaš to komunikacijo, zato tole še uredi in potem se lahko odnos nadaljuje v normalnih smereh.
Tudi jaz maham z repom.Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?Najlepša hvala!!
Quote from: vidka on November 11, 2016, 11:06:15 AMMene pa zanima kako bodo sli moji "privat" posli?Kako bodo sli posli mojega fanta?Kako kaze z otrockom?Privat posli bodo li solidno, glede otročka tudi super karte, za fanta pa ne smem gledati.
Mene pa zanima kako bodo sli moji "privat" posli?Kako bodo sli posli mojega fanta?Kako kaze z otrockom?
Quote from: Žarek on November 11, 2016, 10:45:20 AMQuote from: Missy on November 11, 2016, 10:32:32 AMQuote from: Missy on November 08, 2016, 08:22:53 PMZarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback. Cena se bo sicer povrnila, ne vidim pa tiste resnične sreče. Bolj kratka sreča bi jaz temu rekel in tukaj so lahko prisotna prevelika pričakovanja. Pri projektu pa je zagotovo potrebno biti previden, prišlo bo do težav v komunikaciji s tretjimi osebami in bo potrebna previdnost, saj lahko drugače pride do izgub. Torej karte priporočajo čim večji nadzor nad vsem kar se počne. Sem imela neki notranji obcutek, ki ni bil cisto zanic, ni pa bil ok, in tvoje besede potrdijo ravno to. 😊 Je pa res, da se vedno ne vem, kaj naj mu svetujem, a po drugi strani vsi tvegamo veliko, tako da nekaj moram izustit. ti sporocim, ko bo kaj novega in hvala!P.s. mi je sinilo nekaj v glavo. moj originalen plan je bil nakup stanovanja v centru, ga renovirat in oddajat in to bi bla investicija. Se financno kaze ok kot ta projekt hise? Me dosti bolj vlece ta opcija, ce ze zelijo nekam vrzt denar in dolgorocno profitabilno? Navijam potihem za to.
Quote from: Missy on November 11, 2016, 10:32:32 AMQuote from: Missy on November 08, 2016, 08:22:53 PMZarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback. Cena se bo sicer povrnila, ne vidim pa tiste resnične sreče. Bolj kratka sreča bi jaz temu rekel in tukaj so lahko prisotna prevelika pričakovanja. Pri projektu pa je zagotovo potrebno biti previden, prišlo bo do težav v komunikaciji s tretjimi osebami in bo potrebna previdnost, saj lahko drugače pride do izgub. Torej karte priporočajo čim večji nadzor nad vsem kar se počne.
Quote from: Missy on November 08, 2016, 08:22:53 PMZarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback.
Zarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback.
Quote from: Žarek on November 11, 2016, 09:20:17 AMČe ima katera vprašanja naj kar napiše... Žarek jaz bi potipala eno področje v tednu ki prihaja.
Quote from: Pika on November 11, 2016, 12:01:43 PMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 11:15:54 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:59:15 AMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 10:38:24 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:04:47 AMTudi jaz maham z repom.Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?Najlepša hvala!! Ni važno s katerim repom mahaš, lahko je to psičkin rep, lahko je pujsin rep, lahko je kravji rep, še vedno je ta rep tvoj. Bodi ponosna. Nikoli ni preveč, Pika. Vedno je vse uravnoveseno. Odnos 1: odnos bo deloval v malce težjem načinu izražanju čustev, zastoji bodo, nič kaj pozitivno, drži neko normalno distanco. Odnos 2: storila si dovolj, je pa tako, da tvoja pričakovanja ne bodo dosežena, moška oseba bo bremzala in bo ta odnos šel v mirovanje, lahko tudi do v pozabo. Odnos 3: odvisno, kaj si zares želiš. Po komunikaciji je prišlo do tišine in zastojev, ker je iz tvoje strani tako bilo želeno, saj ti situacija v tem odnosu ne ustreza. Eno je, ko odnos obojestransko miruje in so morebitni spori urejeni, pri tem odnosu se mi zdi, da ti prekinjaš to komunikacijo, zato tole še uredi in potem se lahko odnos nadaljuje v normalnih smereh. Žarek, naj naj hvala! Rep nikoli ne miruje. Feedback:1. Glede prve osebe je tako, da vzdržujem neko normalno distanco. Zastoj z moje strani.2. Oseba je ženskega spola. Pričakujem ničesar, ker smo pa normalni odrasli ljudje, se mi zdi normalno, da normalno komuniciramo. Storila sem (več kot) dovolj, nisem pa specializirana za zdravljenje predolgih surl. Najbrž bo šel odnos v pozabo. Normalno.3. Komunikacijo je prekinila oseba na drugi strani. No, komunicirala je z ustrahovanji, manipulacijo, ignoranco, kričanjem v obraz in šikaniranjem. Ker nisem pokazala interesa za pošastne obrazne grimase, je oseba prekinila svojo patetično predstavo, jaz pa sem se mirno zdistancirala. Kar si tudi želim. Mirno Bosno.Hvala za feedback. Za drugi odnos sem predvideval, da gre za moškega. Morda pa je kakšen moški povezan s to situacijo... No, glede tretjega odnosa, če misliš, da je še nerazrešen lahko še kaj storiš v tej smeri, lahko pa pustiš tako kot je. Neeeee, z moškimi nimam nič. Tretji odnos je nerazrešen, vendar je moje mnenje, da ni v meni problem.Surla druge osebe je po mojem zrasla brez moške pomoči. Je pa nos moškega spola. Mi je pa za ta odnos žal. Osebo sem imela rada.Žarek,ob sobotah se mi še posebej firbec prebudi in si ne morem pomagat, ne glede na vreme.Kaj bi bilo, če bi čebula če ne imela in bi distanco do osebe 1 delila z dva, potem množila s številom dni v tednu in odštela ves zmnožek? Hvala za odgovor!
Quote from: Gloria82 on November 12, 2016, 10:20:14 AMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 09:20:17 AMČe ima katera vprašanja naj kar napiše... Žarek jaz bi potipala eno področje v tednu ki prihaja.Nič izstopajočega ni opaziti, bo pa pri tej zadevi ostalo nekaj nedokončanega in to ni ne bo všeč.
Quote from: Missy on November 11, 2016, 01:21:49 PMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 10:45:20 AMQuote from: Missy on November 11, 2016, 10:32:32 AMQuote from: Missy on November 08, 2016, 08:22:53 PMZarek, ko bos pri volji, pokuk: ze nekaj casa se moj pogovarja in dogovarja o dolocenem nepremicninskem projektu (kot investiciji), ki naj bi stekel v zacetku prihajajocega leta, a ker je investicija tako velika, tvegava oz. skupaj z njegovo druzino tvegamo veliko. Oseba, ki sva jo zbrala za izvedbo projekta je profesionalna, a se mi cena zdi navita. Ker me to vse spravlja v dvome, bi samo pogledala, ce se zna projekt povrnit v 10 letih izkljucno s turisticnimi najemi ter 'joga vikendi', ki jih nameravava izvesti? Se kaze celoten projekt v pozitivni luci ali morava biti previdna? Hvala ti!P.S. kar nekaj casa nazaj sva gledala glede moje porodniske in nadomestila in dejansko se je odvilo vse krasno kot si predvidel. Mali feedback. Cena se bo sicer povrnila, ne vidim pa tiste resnične sreče. Bolj kratka sreča bi jaz temu rekel in tukaj so lahko prisotna prevelika pričakovanja. Pri projektu pa je zagotovo potrebno biti previden, prišlo bo do težav v komunikaciji s tretjimi osebami in bo potrebna previdnost, saj lahko drugače pride do izgub. Torej karte priporočajo čim večji nadzor nad vsem kar se počne. Sem imela neki notranji obcutek, ki ni bil cisto zanic, ni pa bil ok, in tvoje besede potrdijo ravno to. 😊 Je pa res, da se vedno ne vem, kaj naj mu svetujem, a po drugi strani vsi tvegamo veliko, tako da nekaj moram izustit. ti sporocim, ko bo kaj novega in hvala!P.s. mi je sinilo nekaj v glavo. moj originalen plan je bil nakup stanovanja v centru, ga renovirat in oddajat in to bi bla investicija. Se financno kaze ok kot ta projekt hise? Me dosti bolj vlece ta opcija, ce ze zelijo nekam vrzt denar in dolgorocno profitabilno? Navijam potihem za to. Ta opcija je dosti boljša, lepe karte.
Quote from: Pika on November 12, 2016, 01:52:53 PMQuote from: Pika on November 11, 2016, 12:01:43 PMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 11:15:54 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:59:15 AMQuote from: Žarek on November 11, 2016, 10:38:24 AMQuote from: Pika on November 11, 2016, 10:04:47 AMTudi jaz maham z repom.Tri odnose bi pretipala, če ni preveč. Drugače lahko samo 1. odnos.1. Kako se bo odvijal odnos z osebo 1?2. Imam v odnosu z osebo 2 še kaj za urediti ali sem naredila, kar se je z moje strani narediti dalo?3. Odnos z osebo 3. Ravnam pravilno?Najlepša hvala!! Ni važno s katerim repom mahaš, lahko je to psičkin rep, lahko je pujsin rep, lahko je kravji rep, še vedno je ta rep tvoj. Bodi ponosna. Nikoli ni preveč, Pika. Vedno je vse uravnoveseno. Odnos 1: odnos bo deloval v malce težjem načinu izražanju čustev, zastoji bodo, nič kaj pozitivno, drži neko normalno distanco. Odnos 2: storila si dovolj, je pa tako, da tvoja pričakovanja ne bodo dosežena, moška oseba bo bremzala in bo ta odnos šel v mirovanje, lahko tudi do v pozabo. Odnos 3: odvisno, kaj si zares želiš. Po komunikaciji je prišlo do tišine in zastojev, ker je iz tvoje strani tako bilo želeno, saj ti situacija v tem odnosu ne ustreza. Eno je, ko odnos obojestransko miruje in so morebitni spori urejeni, pri tem odnosu se mi zdi, da ti prekinjaš to komunikacijo, zato tole še uredi in potem se lahko odnos nadaljuje v normalnih smereh. Žarek, naj naj hvala! Rep nikoli ne miruje. Feedback:1. Glede prve osebe je tako, da vzdržujem neko normalno distanco. Zastoj z moje strani.2. Oseba je ženskega spola. Pričakujem ničesar, ker smo pa normalni odrasli ljudje, se mi zdi normalno, da normalno komuniciramo. Storila sem (več kot) dovolj, nisem pa specializirana za zdravljenje predolgih surl. Najbrž bo šel odnos v pozabo. Normalno.3. Komunikacijo je prekinila oseba na drugi strani. No, komunicirala je z ustrahovanji, manipulacijo, ignoranco, kričanjem v obraz in šikaniranjem. Ker nisem pokazala interesa za pošastne obrazne grimase, je oseba prekinila svojo patetično predstavo, jaz pa sem se mirno zdistancirala. Kar si tudi želim. Mirno Bosno.Hvala za feedback. Za drugi odnos sem predvideval, da gre za moškega. Morda pa je kakšen moški povezan s to situacijo... No, glede tretjega odnosa, če misliš, da je še nerazrešen lahko še kaj storiš v tej smeri, lahko pa pustiš tako kot je. Neeeee, z moškimi nimam nič. Tretji odnos je nerazrešen, vendar je moje mnenje, da ni v meni problem.Surla druge osebe je po mojem zrasla brez moške pomoči. Je pa nos moškega spola. Mi je pa za ta odnos žal. Osebo sem imela rada.Žarek,ob sobotah se mi še posebej firbec prebudi in si ne morem pomagat, ne glede na vreme.Kaj bi bilo, če bi čebula če ne imela in bi distanco do osebe 1 delila z dva, potem množila s številom dni v tednu in odštela ves zmnožek? Hvala za odgovor! Čustva bi se ponovno okrepila, prav tako situacija, nato pa bi se ponovila zgodovina ...