Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173340 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alex

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #285 on: November 22, 2008, 08:08:40 PM »
Zdravo! Rabu bi namig pr sanji.

V glavnem sm v naravi,pohodnik,zlo je lepo. Pogledam na eno stran, so veličastne gore,dan je, svetlo je, sonce sije. Najraje bi se vlegu na tla ob pešpotju na križišču poti.V kamnu ena tabla z majhnimi tablicami,ki so zbledele. Na njih je ena nova , ki bo dolgo držala. Piše da do enga kraja pr Litije je 8 ur hoda, do Mozirja pa 16 ur. Pol se obrnem nazaj. Na drugi strani so tud veličastne gore.Pr hiši se ustavim,kjer sta dva delavca,bol temna sta, imata pač svoje mnenje ko neki debatiramo, grem naprej. Mam nek daljnogled na eno cev, ki mi približa gore ter si mal ogledujem.
Pol srečam 2 moška, reveža bol boga. Mam ful mam te čokolade in jima dam neki za jest, da nebota lačna. Pol gre en svojo smer. Pol na drugi strani hriba si želim it gledat gore, pa me pol dva čakata, da bi šli nekam.Grem pol zraven njega.Na drugi strani hriba sm že.Pelje me na razgledno točko. Vidim Pohorje pokrito z snegom. Tam je blo sonce tu je pa sneg šel....

Al to predstavlja neko življensko zgodbo kot razumem, neke izbire na križišču,kjer ni blo dost možnosti ter tud domači odnosi.Lahk je tud kj z svobodo, sam mi ne klikne.

Hvala ter Lp :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #286 on: November 23, 2008, 09:06:21 PM »
Zdravo! Rabu bi namig pr sanji.

Pozdravljen, Alex in dobrodošel med nami, ampak gremo po vrsti.  ;)
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,879.0.html
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #287 on: November 24, 2008, 03:04:19 PM »
Sanjala,da sem prišla k neki ženski na obisk,pa ne vem več zakaj sem sploh šla k njej. Vem samo to,da sem šla z nekim namenom.No in ko pridem k njej,je ravno pripravljala obed,ne vem ali kosilo ali večerjo,ni pomembno. Najbolj mi je bila zanimiva sama jed. Opazovala sem jo kako jo je pripravljala in sicer imela je ribo (orada,brancin,ne vem točno,nekaj takega),riba je bila že očiščena in notri je dala kot nadev rezino pršuta,rezino sira in še eno ribo,malo manjšo (zopet orada ali brancin,no nekaj takega :D)in ta manjša riba je prav lepo zapolnila notranjost večje ribe,prav lepo jo je zapolnila. Mmm,so se mi kar sline cedile,tako slastno je bilo videti. Pomislila sem,da ko pridem domov,bom pa tudi jaz to naredila,saj se mi je res zdelo zelo slastno.

??? Ne znam pa si razložiti kaj bi to bilo ???
Regina :P ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #288 on: November 24, 2008, 03:49:02 PM »
Najbolj mi je bila zanimiva sama jed. Opazovala sem jo kako jo je pripravljala

Upam, da si dobro opazovala ta ljubezenski recept in že imaš v mislih, kako boš speljala ta prijeten večer.  ;) Seveda - v dvoje  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #289 on: November 24, 2008, 06:15:48 PM »
Danes so bıle spet smesno cudne sanje.
Ne vem v kaksnem kraju sem bıla, nekje na obzıdju je sedela zenska ın razlagala, da je stara 21 let ın ze babıca. Nı mı bılo jasno kako. In potem je rekla, da je rodıla prı 15ıh ın, da ıma ze njena hcı otroka.
Ona je delovala starejse kot 21 ...
Hhhhhmmmm...

Ti te številke 21 in 15 kaj povedo? Zgleda, da ti intuicija "dela" 100/h, kot da si polna nekega pričakovanja, ampak težko bi rekla, v katero smer.  Mogoče si lahko najbolj pomagaš s preteklimi izkušnjami, če ne, pa bo treba malo počakat, da se zgodi, kar se mora.
Pozdravčke v Egipt.  ;)

Hvala Regina za ta odgovor.
Tukaj sanjam dan in noc.  8)
 :-*
In...intuicija pomaga... ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #290 on: November 24, 2008, 06:30:36 PM »
Hehe, dan in noč?   ::) Ja, potem pa intuicija res prav pride.  ;D

Azra, imej se ... in uživaj še naprej  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #291 on: November 25, 2008, 01:38:57 AM »
Hehe, dan in noč?   ::) Ja, potem pa intuicija res prav pride.  ;D

Azra, imej se ... in uživaj še naprej  :-*

Poljub vsem  :-* za lahko noc.  :-*
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline klarus

• Mojster
« Reply #292 on: November 25, 2008, 07:12:54 AM »
sanjala sem sodelavko(z njo mam nonstop probleme) da je na poti v službo padla, ker je bila huda poledica..ona pa se ni brigala za to...js pa sem govorila pokličte rešilca, ker ma močno osteoporozo, lahka se ji je kaj konkretno zgodilo...
potem preskok...peljem se domov in nikakor nisem mogla pridet do doma...vsepovsod neki prometni zamaški...je traaajal in potem se z pomočjo neke ženske prišla domov po bližnjici...
spet preskok...sem v neke šiviljskem salonu, kjer delajo vampirji....in so mi delal obleko za poroko in dekliščino :D noben me ni vprašal, kaj si želim in sam delal neke volančke in nek kič...potem pa pride moj frizer(nimam pojma, kaj je delal tu) on tud ni bil vampir, pa mi reče ne sekiri se, ti bom js nardil obleko za dekliščino itak vem, kake želje imaš

;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #293 on: November 25, 2008, 08:28:57 AM »
Najbolj mi je bila zanimiva sama jed. Opazovala sem jo kako jo je pripravljala

Upam, da si dobro opazovala ta ljubezenski recept in že imaš v mislih, kako boš speljala ta prijeten večer.  ;) Seveda - v dvoje  ;D

;D ;D ;D
Žal nič ne kaže,da bi imela kakšen ljubezenski večer v dvoje :-\
Bom pa kaj naredila v tej smeri :D ang:

Hvala Reginca ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #294 on: November 25, 2008, 10:03:15 AM »
sanjala sem sodelavko(z njo mam nonstop probleme)

Sanje ti skušajo dopovedati, da problem s sodelavko ni tvoj, ampak ko se v resnici ukvarjaš z njo, gre za preusmeritev sil proti sebi in potem res postane tvoj.  ;)
V tej sceni je zelo lepo ponazorjen obojestranski "vampirski" apetit. Čeprav se trudiš, da te nebi spravila s tira, čeprav čutiš, da postajaš do nje malodušna, čeprav verjameš, da ti ne more več do živega....itd, ga neko njeno novo dejanje v tebi spet prebudi in tako vedno znova, da bi ena drugo potešili, obvladali, ukrotili, napojili...
V resnici boš mučila samo sebe, dokler ne boš ugotovila, zakaj ji sama nastavljaš vrat.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #295 on: November 25, 2008, 10:05:09 AM »
Žal nič ne kaže,da bi imela kakšen ljubezenski večer v dvoje :-\
Bom pa kaj naredila v tej smeri :D ang:

Hvala Reginca ang: :-* ang:

Ja itak. Brez muje se še čevelj ne obuje.   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #296 on: November 26, 2008, 11:14:54 AM »
Reginca, kaj bi pomenilo, če v isti noči dvakrat sanjaš iste sanje? Se mi je to zgodilo to noč ....... lepo spim, sanjam, nato še enkrat sanjam (vsaj en del sanj) isto.  ??? ??? Potem sem se zbudila, delno zato, ker sem si že med sanjanjem rekla, da je to čudno, delno zato, ker sem imela nos zamašen, potem sem kar vstala in si zapisala te sanje. Ta del, katerega sem sanjala 2x, je sledeči: osvetljen podzemni hodnik/rov, stene bele, gladke, ne ravne, tihotapili smo otroka, in sicer je bil oče z sinom v rokah, mama s hčerko in jaz.....vem, da se mi je tisti fantek smejal, ko smo hodili po ene 3-5 stopnicah (bil je vesel); pridemo do nekega stražarja (občutek, kot da bi bila tam meja), mama mi da hčerko v roke, se obrne in malce žalostna odide (ni pa nič jokala). Vem, da sem si mislila, da je čudno, da ne joka. Potem sem pa že začela razmišljati, zakaj jaz to še enkrat sanjam (čeprav sanje niso bile čisto identične - v prvih ni bilo tega fantka, smo pa tihotapili otroka). Oče, mama in ta dva otroka so bili Tajci (saj vem, čudno) in mislim, da je bila tista punčka dana meni - ne vem zakaj.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #297 on: November 26, 2008, 12:26:21 PM »
Reginca, kaj bi pomenilo, če v isti noči dvakrat sanjaš iste sanje? Se mi je to zgodilo to noč ....... lepo spim, sanjam, nato še enkrat sanjam (vsaj en del sanj) isto. 

Mogoče nič drugega, kot samo pomembnost ali "težo" nekih spoznanj, ki bi jih /glede na vsebino sanj/ nekomu rada razkrila. Pomembnost ni odvisna samo od tega, koliko in na kakšen način se s to temo ukvarjaš čez dan, ampak tudi od tega, koliko se veseliš ali bojiš ne/odobravanja.
Pa lep dan  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #298 on: November 26, 2008, 10:03:49 PM »
Imel sem mokre sanje, nekdo je šaril po meni,kar tako..čeprav sem imel s to osebo nek uraden"stik čez dan,pa sem dovolil,da se dogaja, in dogajal se je, sanje so namignile,recimo; kaj meniš Regina ang:
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #299 on: November 27, 2008, 01:02:20 AM »
:)  Tako bogate se sanje se splača opisat bolj "konkretno".  Bo šlo? :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858