Reginca, kaj bi pomenilo, če v isti noči dvakrat sanjaš iste sanje? Se mi je to zgodilo to noč ....... lepo spim, sanjam, nato še enkrat sanjam (vsaj en del sanj) isto. ??? ??? Potem sem se zbudila, delno zato, ker sem si že med sanjanjem rekla, da je to čudno, delno zato, ker sem imela nos zamašen, potem sem kar vstala in si zapisala te sanje. Ta del, katerega sem sanjala 2x, je sledeči: osvetljen podzemni hodnik/rov, stene bele, gladke, ne ravne, tihotapili smo otroka, in sicer je bil oče z sinom v rokah, mama s hčerko in jaz.....vem, da se mi je tisti fantek smejal, ko smo hodili po ene 3-5 stopnicah (bil je vesel); pridemo do nekega stražarja (občutek, kot da bi bila tam meja), mama mi da hčerko v roke, se obrne in malce žalostna odide (ni pa nič jokala). Vem, da sem si mislila, da je čudno, da ne joka. Potem sem pa že začela razmišljati, zakaj jaz to še enkrat sanjam (čeprav sanje niso bile čisto identične - v prvih ni bilo tega fantka, smo pa tihotapili otroka). Oče, mama in ta dva otroka so bili Tajci (saj vem, čudno) in mislim, da je bila tista punčka dana meni - ne vem zakaj.