IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Nena on October 14, 2008, 07:11:00 PMObrnila vse čevlje in copate...nikjer nič Se enkrat poglej, zdaj bo.
Obrnila vse čevlje in copate...nikjer nič
Mogoče imaš pa slabo sposobnost opazovanja podplatov.
Quote from: Nena on October 14, 2008, 07:11:00 PMObrnila vse čevlje in copate...nikjer nič Se mi malo čudno zdi. Mogoče imaš pa slabo sposobnost opazovanja podplatov. Andres
Ja, nekaj je moglo bit ...Morda pa s casovnim zamikom. Poglej stopala oz podplate jutri.
Quote from: Andres on October 14, 2008, 09:53:43 PMQuote from: Nena on October 14, 2008, 07:11:00 PMObrnila vse čevlje in copate...nikjer nič Se mi malo čudno zdi. Mogoče ima pa slabo sposobnost opazovanja podplatov. AndresZna bit Ne vem,ne vem...ali si pa ti to mal čuden vse skupaj videl ???
Quote from: Nena on October 14, 2008, 07:11:00 PMObrnila vse čevlje in copate...nikjer nič Se mi malo čudno zdi. Mogoče ima pa slabo sposobnost opazovanja podplatov. Andres
Nena, se vidi, da nisi bla nikol na Kodi brezčasja, pa ti prakse majka .Pridem k tebi, ti takoj ta desni čevelj najdem. Lep dan!Iza
Šment kdo bi si misli, da de je lahko tolk dela z desnim čevljem. Še dober, da nisem res blizu Imeldi Marcos, drgač bi morla kar dopust vzet. Kaj moram zdaj najti simbol na desnem podplatu čevlja ali žulj pridelati na desnem palcu???? ???
Bom pisala kar sprotiJaz te vidim med mnogo zelenja. Lahko so to tudi vinogradi, hiška pa je stara briška kamnita. Ne vidim, da bi se dosti obremenjevala v bodoče z zidovjem, ohranjala boš dediščino prednikov, bo pa zato okolica hiše kot bi prišel v arboretum. Tebe vidim doma ... ne hodiš v službo Ljudje prihajajoCesta zavije iz glavne ceste nekoliko v ovink navzdol, vendar je hiša še vedno na vzpetiniPod nogami ti skače manjši kuža Si si kdaj želela konja? Ups ... saj vem da je včasih čudno. Pojavil se mi je namreč velik plemenit sijoč črn konj. Lahko je samo kakšna prispodoba. Ma ti boš uživala. Jaz ne vidim nobenega dela. Boš verjetno morala vprašati drugače. Ob delu mi sploh ne pokaže nobene slike razen zgornje.No toliko ... zdaj pa še druge.
O hvala za tole sliko Princes. Theta dela
Quote from: Nena on October 15, 2008, 06:47:19 AMŠment kdo bi si misli, da de je lahko tolk dela z desnim čevljem. Še dober, da nisem res blizu Imeldi Marcos, drgač bi morla kar dopust vzet. Kaj moram zdaj najti simbol na desnem podplatu čevlja ali žulj pridelati na desnem palcu???? ???Nene, mučit se ne - brez žuljev, prosim. Raje razsiciraj čevelj. Lep dan!Iza