Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 96060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #210 on: October 27, 2008, 09:52:08 AM »
Pozdravljeni!

Včeraj sem zašla na ta forum,ki mi je po rubrikah sodeč všeč, a opažam, da vsaki dan "nekoga" zelo na grdo okrcate; včeraj ste eno na B..., danes mene ... in se resno sprašujem, a takšni ljudje delate z ljudmi, svetovanjem, Angeli.... ???, pa ok to je moj problem vprašanj!

Najbrž da je škoda energije, pa vendar... tole leti name.

VSAKI DAN  ???

Vzemi si čas in preglej moje poste

Poleg tega je moja funkcija tukaj moderator ...... ko gredo zadeve čez rob, je potrebno narediti red. Mi je prav žal, da je treba biti včasih tudi policaj. Zato napisanih pravil forum nima, ima pa nenapisana. Torej, da smo odprti za odgovore tistim, ki so stalni člani tega foruma in v skupno dobro tudi nekaj prispevajo. Magari v rubriko vici, kuharski recepti, asociacije, ali pa kot se spodobi ko nekam prideš, napišeš vsaj da si prišel: pozdrav novim članom.

Zadnje čase se je razbohotilo prav pri rubrikah na angelih, vedeževanju ... da je kup novih ljudi, ki jim sicer na vprašanje odgovorimo, potem pa nabijejo 40 postov z izsiljenimi odgovori, ki niso drugega kot copy paste.
Poleg tega še v uvodu nesramno povejo: sicer v to sploh ne verjamem ....
ampak ker ste že tukaj ....

Kako postavljamo pravila je naša stvar. Prvič ... ta forum je plačljiv, torej ga plačujemo.

Torej te vprašam: v tvojem stanovanju doma ... lahko vsak gost dela kar hoče? Ali kako?

In kakorkoli že ....

srečno tudi tebi
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline ARIELA

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #211 on: October 27, 2008, 10:25:44 AM »
Regina; nisem namenoma kontrirala prisežem kjerkoli, ker enostavno to ni moj stil in nimam nič od tega; ravno nasprotno zelo ne fer in skrajno grdo bi bilo od mene! Zato me je pa vse skupaj toliko bolj presenetilo,ko nisem vedla "kaj bi z odgovorom,ki je kontra" zato sem prosila, če lahkoše katera naredi vpogled, ker thete ne poznam! Ravno ti oz. Bi ste me pa očarali v tistem postu, kjer ste odgovarjali osebi, ki je na porodniški .... ( imena ne vem), zato sem si želela, da mi odgovorite vi. Zasledila sem tudi, da ste v tej vedi "na začetku" zato dopuščam možnost še toliko nepozornosti, kar pa ne jemat sedaj osebno, ker to ni osebni napad na vas ali vaše delo. Če bi to imela namen bi takoj v prvem postu skritizirala, pa nisem.

Tea, vam pa tole; jaz sem tu gori drugi dan in kako naj vem za kakšna vaša nenapisana pravila? Tudi mene, kot novega člana ni pozdravil nihče ( pa tega mne pričakujem), ampak če vi "stari mački" ne spoštujete nenapisanih pravil, kako jih naj jaz prvi dan, ko vas najdem?
Kaj so pa drugi delali v kakšni rubriki se pa mene ne tiče, ker vsak zase nosi posledice za svoja dejanja.

Lep pozdrav!

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #212 on: October 27, 2008, 10:54:47 AM »
Ariela,

ne razuburjaj se.  ;) Kot nova clanica si si verjetno pogledala teme in rubrike na forumu, predno si postavila vprasanja. Cisto spodaj je tema: Pozdrav novim clanom. Tam se lahko predstavis in ti bodo "stari macki" dali dobrodoslico. Sicer pa stari clani ne prezijo za novimi samo za to, da jih pozdravijo.

Moderatorji,

morda ne bi bilo slabo, ce se ta nenapisana pravila napisejo nekje zgoraj pod: Obvezno preberi.

Lep pozdrav vsem
 :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #213 on: October 27, 2008, 10:57:36 AM »
Tole samo glede pozdrava

Dobrodošla med nami, ampak to, kar se ti zdi zanimivo, imaš tudi za domačo nalogo. Pa ne samo brat in spraševat, ampak tudi sodelovat kjerkoli na forumu. ;D

O osebnem "napadu" nisem govorila, zato tudi nisem sodila. Povedala sem pač tako kot sem mislila in kar se mene tiče, je zame debata zaključena. 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #214 on: October 27, 2008, 05:34:28 PM »
No, pa se vrnimo k vprašanjem Kreatorju ;)

Drage moje. Če ima katera čas, bi jaz prosila za en vpogled. ::)

Večkrat me je že zamikalo, da bi se začea izobraževati na področju masaž... in spet se me poloteva ta želja (pa še ko preberem Tein horoskop, se mi prav smeje :D, ker bi resnično samo še na vikend seminarje, tečaje in izobraževanja hodila :P... )
Torej, ali gre tokrat zares? In seveda, kako tole (če se odločim za izobraževanje) vpliva na mojo poslovno pot. :)

Hvala v naprej, pa lep večer vsem skupaj ang: :-* :-*
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #215 on: October 27, 2008, 09:55:34 PM »
Takole draga Neska

Kolikor sem jaz videla, ti sicer tečaj masaže ne bo čisto nič škodil, nekako pa nisem videla, da bi to opravljala kot svoje delo. Recimo bolj za hobi, za prijatelje in svoje drage.
Kar se je meni skoz prikazovalo so bili otroci. Videla sem tebe med otroki, kako izvajate razne razgibalne vaje, kako jih vodiš pri razvijanju njihove kreativnosti in potencialov. Kot bi imela neke delavnice za otroke. Kasneje so se pridružili tudi starši. Vsi ste bili dobre volje in izgledali ste mi srečni. Jaz sem čutila, kot da imaš v sebi nek močan potencial za delo z otroci, ki mu nekako ne pustiš, da se v popolnosti izrazi.Poleg tega sem te videla tudi v organizaciji raznih delavnic in seminarjev. Tako razgibano delo. Luštno. Ampak, v prvi vrsti pa otroci. Pa mislim tudi, da boš tudi ti sama imela še kakšnega ;) Nekje v devh letih naj bi se vse to začelo bolj intenzivno dogajat, da bi se ukvarjala samo še s tem...
Ko sem vparašala Kreatorja, kaj naj bi to pomenilo, sem dobila odgovor v smislu..vsak od vas ima svoje poslanstvo in vsako poslanstvo je širjenje luči na Zemlji. Le vi ste tisti, ki imate neko predstavo o tem kako naj bi se širila luč. Odprite oči in prestopite meje ozkoglednosti in spoznali boste kdo ste in zakaj ste tu.
Na eccola, pa smo tam... 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #216 on: October 27, 2008, 10:49:30 PM »
Uhhhhh, Nena, sem dobila kurjo kožo ob prebiranju....

Mislim, tole delo z otroci.... itak, da bi me veselilo :D. Bom mogla le še malo podelat na temo "izražanje svoje kreativnosti", ker tudi sama včasih dobim občutek, da ne dovolim, da se moja ustvarjalnost popolnoma izrazi :-\.
To o organizaciji delavnic in seminarjev, pa ste videle že prej, tako, da se je tule samo še bolj potrdilo.

"...vsak od vas ima svoje poslanstvo in vsako poslanstvo je širjenje luči na Zemlji. Le vi ste tisti, ki imate neko predstavo o tem kako naj bi se širila luč. Odprite oči in prestopite meje ozkoglednosti in spoznali boste kdo ste in zakaj ste tu."

Najlepša hvala, Nena... objemček :-*

Masaže

DZK 555

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #217 on: October 27, 2008, 10:52:10 PM »
Uhhhhh, Nena, sem dobila kurjo kožo ob prebiranju....

Mislim, tole delo z otroci.... itak, da bi me veselilo :D. Bom mogla le še malo podelat na temo "izražanje svoje kreativnosti", ker tudi sama včasih dobim občutek, da ne dovolim, da se moja ustvarjalnost popolnoma izrazi :-\.
To o organizaciji delavnic in seminarjev, pa ste videle že prej, tako, da se je tule samo še bolj potrdilo.

"...vsak od vas ima svoje poslanstvo in vsako poslanstvo je širjenje luči na Zemlji. Le vi ste tisti, ki imate neko predstavo o tem kako naj bi se širila luč. Odprite oči in prestopite meje ozkoglednosti in spoznali boste kdo ste in zakaj ste tu."

Najlepša hvala, Nena... objemček :-*

evo Neska si dobila še preko števila postov sporočilo, da si na pravi poti ( 77 )  ;)  :D

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #218 on: October 27, 2008, 10:58:21 PM »
Hvala Taja tudi tebi :-*
Kar tule potrdim....pišem svoj 777 post :D ang:
Masaže

DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #219 on: October 27, 2008, 11:02:27 PM »
Same potrditve ;) Še angelčki ti ploskajo :)
« Last Edit: October 27, 2008, 11:20:55 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #220 on: October 27, 2008, 11:04:37 PM »
Same potrditve ;) Še anglečki ti ploskajo :)
ang: ang: ang: :-* :-* :-*
Masaže

DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #221 on: October 27, 2008, 11:21:43 PM »
In otrokom dostikrat rečemo angelčki....torej zna bit kaj na tem :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #222 on: October 28, 2008, 06:11:37 PM »
Nisem se nameravala oglasit in mi je zelo žal, da imate vsi skupaj že dovolj te debate, ampak dejstvo je, da je Andresovo osnovno sporočilo veliko globlje, kot ste ga morda pripravljeni razumeti. Verjamem, da bomo o njem še govorili in upam, da v bolj mirnih okoliščinah, kot je bila zadnja, katera je nas moderatorje sploh napeljala do tega, da temo odpremo. To bo pač treba prej kos slej izpeljat v dobro vseh nas in splošno razpoloženje na forumu, pa naj skušamo zadevo v tem trenutku še tako potlačiti pod preprogo.

Zelo mi je tudi žal, da se skozi vso to debato vleče Ariela, na videz nič kriva, nič dolžna. Verjetno vam je vsem skupaj zelo hudo, kako gladko je padla »na mino«. Samo zato, ker je bila pač ena zadnjih povsem novih članic, ki je dobila svoj odgovor preko vrstnega reda? Že to je bil zanjo veliki šok, da v odgovoru ni popolnoma nič držalo, za nameček pa je bila še okregana od Tee, da ne obvlada nenapisanih pravil. Moderatorji pa res imamo svoje dneve. 

Kaj je bilo prej – kura ali jajce, najboljše ve Ariela sama in če lahko s svojo slabo vestjo mirno spi, pri tem pa še na veliko poudarja poštenost, je to njena stvar, meni pa postaja vedno bolj slabo. Res nismo zato tukaj, da bi se obtoževali, si dopovedovali in dokazovali, kot pravi taja, nismo pa tukaj niti zato, da bi si lagali v obraz. In če gre za laž, je to najhujša stvar na tem svetu, ki je ne prenesem in sem zanjo pripravljena iti do konca, posledica tega pa je tudi ta moj prispevek.

Torej samo zate in direktno, draga B…
Nisem tako nesramna, da bi te imenovala s polnim imenom, ampak ni bilo težko ugotoviti, da se v resnici poznava. Temnolasa, prikupna punca z daljšimi lasmi, kot sem te opisala.   Tudi v vseh ostalih odgovorih je veliko resnice, pač stvar interpretacije in še kakšnih podvprašanj in povratnih informacij, ampak se zdaj v podrobnosti ne bom spuščala, ker bi kvečjemu preveč razkrila tvoje dejavnosti in konec koncev poslanstvo, za katerega se čutiš poklicanega.

Lahko bi rekli tudi kaj o kostanjih in kako se z njimi znebiti negativne energije, ampak dovolj bo že tvoje geslo: NE POZABITE, USODO NAM KROJIJO LASTNE IZBIRE IN NE NAKLJUČJA, KAJTI V ŽIVLJENJU NAKLJUČIJ NI ... SO SAMO ZNAMENJA, KI JIH ali PA JIH NE ZNAMO PREPOZNATI ... ki še kako drži, zato te prosim samo to, da ga ne izkoriščaj in ne manipuliraj z ljudmi. Preveč je takih, ki te poznajo in preveč je forumov, na katerih sodeluješ, da te nespoštovanje lastnih kriterijev ne bi spravilo na slab glas.

Ker se v tem zapletu počutim osebno prizadeta, isti prispevek objavljam tudi na strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,853.msg51120.html#new, kjer o tem teče debata.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #223 on: October 28, 2008, 10:28:20 PM »
Me prav zanima kaj bi porekel Kreator na vse to skupaj?? ??? 8)
Že, ki je tema takšna.. ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
    • aurora