Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 155988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #225 on: February 02, 2009, 09:09:54 AM »
Saj so res zanimive. Čeprav je čutiti sproščeno vzdušje, si po drugi strani polna pričakovanja, kot da se pripravljaš na neko živahno obdobje, srečanje, potovanje, ...
Skratka sprememba...  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #226 on: February 02, 2009, 10:29:04 AM »
Evo tudi mene v sanjskih sobanah ;D
Odkar sem se srečala s theto, se zjutraj redko spomnem svojih sanj, čeprav vem da sanjam :P
Zdaj pa, odkar sem v službi, skoraj vsako noč, sanjam o dogodkih v službi ali pa, kar je še boljše :o...kaj se bo v službi zgodilo 8). Zanimivo mi je predvsem to, da so v teh sanjah VEDNO prisotni angeli ang:... v razno raznih oblikah :D... polno jih je okrog mene, ogromno jih je pa prisotnih ob določenih dogodkih (takih, ki bi jih jaz, včasih, malo težje sprejela :P)

Zanima me, ali si to lahko razlagam točno tako kot sanjam, torej, da imam vso podporo angelov, kar se "poslovnega sveta" tiče?? In kako to, da se sanj povezanih z službo, tako živo spomnem, ostalih pa ne, oziroma bolj poredko?? A naj bi to pomenilo, da mi služba, ali recimo "blagostanje", ki mi ga omogoča, veliko pomeni??

Uhhh... sem firbčna ženščina ;D.... Regina, kakšen namig, prosim :-* :-* :-*
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #227 on: February 02, 2009, 11:40:17 AM »
hehe, Neska, :D Regina ti bo napisala tole

Same thetke. A ima sploh kdo na tem forumu še "normalne" 8) sanje?  :D

To je meni napisala, ko sem imela delovanje thete na sumu, da vpilva na moje sanje ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #228 on: February 02, 2009, 11:58:19 AM »
No, ampak jaz se sedaj ne vem, kaj se dogaja (ali pa kar nocem verjet ::) ).

Sem sanjala, da sem bila pri ocesnem zdravniku zaradi problemov s sinusi (ki sem jih res imela kaksni 2 leti nazaj). Rekel je, da bo naredil neke teste. Pred oci mi je dal belo blago nato pa mi je v oci (ali skozi nos- se ni tocno videlo) vbrizgaval neko tekocino in nato preverjal ali se mi normalno solzi. Spet sem mislila, da me bo bolelo, pa me ni nic. Vcasih se mi je zasolzilo, vcasih cisto malo. Ko sva koncala, sem ga vprasala, ce se je kaj scistilo, ker sama nisem vedela, kaj je bilo v ocesnih izlockih. Pa je rekel, da je slo kar precej ven.
Potem so se sanje nadaljevale s tem, da me je morda zdravnik ali nekdo drug nadlegoval na ulici, samo vec kot to se ne spomnim. Potem sem pa se hodila po neki ladji. ::)

Kar se ponavlja iz prejsnjih sanj je to, da sem za nekaj pricakovala, da bo huje, kot je dejansko bilo (v prejsnjih sanjah naj bi me pri -27C zeblo, pa me ni). Tole ciscenje se mi zdi pozitivna stvar in spet imam na sumu theto. Nekaj se sigurno dogaja, ker videvam ponavljajoce stevilke, na izpit grem nabildana s samozavestjo :D (prej si sebe se predstavljati nisem upala pred tem profesorjem). Ful sem pozitivno usmerjena :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #229 on: February 02, 2009, 04:23:09 PM »
Zanima me, ali si to lahko razlagam točno tako kot sanjam, torej, da imam vso podporo angelov, kar se "poslovnega sveta" tiče?? In kako to, da se sanj povezanih z službo, tako živo spomnem, ostalih pa ne, oziroma bolj poredko?? A naj bi to pomenilo, da mi služba, ali recimo "blagostanje", ki mi ga omogoča, veliko pomeni??

Angelčki imajo v sanjah največkrat tolažečo in spodbujevalno vlogo, ampak po vseh teh ugodnih spremembah v službi, ki so ti menda pisane na kožo  ;) bi rekla, da so bolj znamenje osvoboditve. Služba je očitno sedaj najbolj na udaru, zato ti sanje v tem smislu tudi ostanejo bolj v spominu. Ob vprašanju verjetno niti nisi mislila na materialno blagostanje? Dvomim, da kdorkoli od nas hodi v službo za hobi ali ker bi mu bilo dolgčas. Z denarjem se pač preživljamo, ampak plača je le eden od segmentov blagostanja, ostali so prijetno vzdušje, zadovoljstvo, dobri medsebojni odnosi  s podrjeneimi, nadrejenimi ali potencialnimi strankami, možnost napredovanja itd.... vse to pa se ti verjetno tudi v polni meri dogaja.  ;)

Pa lep dan, Neska  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #230 on: February 02, 2009, 04:38:41 PM »
Saj so res zanimive. Čeprav je čutiti sproščeno vzdušje, si po drugi strani polna pričakovanja, kot da se pripravljaš na neko živahno obdobje, srečanje, potovanje, ...
Skratka sprememba...  ;)

Ja, domov odhajam pocasi.  :) A si zelim bolj umirjenosti kot zivahnosti - je tukaj tega prevec.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #231 on: February 02, 2009, 04:39:07 PM »
p.s.:
In hvala
 :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #232 on: February 02, 2009, 04:46:42 PM »
hehe, Neska, :D Regina ti bo napisala tole

Same thetke. A ima sploh kdo na tem forumu še "normalne" 8) sanje?  :D

To je meni napisala, ko sem imela delovanje thete na sumu, da vpilva na moje sanje ;D

Hja, kaj naj pa drugega rečem, apemaya?  ;) Že zadnjič sem omenila, da ni velike razlike, pa naj gre za sanjsko ali theta čiščenje, če pa že gre za kakšno razliko, jo vidim samo v tem, da zdaj za to transformacijo tudi zavestno nekaj naredimo. Človek pač sanja odkar obstaja, isto pa velja tudi za theto, le da smo jo zdaj pobliže spoznali, ji dali ime in skušamo iz nje zavestno potegniti vse najboljše in v naše dobro, ampak to še ne pomeni, da je "kriva" za vse. Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji"  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #233 on: February 02, 2009, 04:48:48 PM »
Skratka sprememba...  ;)

Ja, domov odhajam pocasi.  :) A si zelim bolj umirjenosti kot zivahnosti - je tukaj tega prevec.  :P

Uauuu, če se tega veseliš, super.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #234 on: February 02, 2009, 04:52:42 PM »
Skratka sprememba...  ;)

Uuuuuuuuuu Reginca, tvoja ura.  ::) Naj se tvoje besede pozlatijo. Hrepenim po Mb.  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #235 on: February 02, 2009, 04:53:56 PM »
Kar se ponavlja iz prejsnjih sanj je to, da sem za nekaj pricakovala, da bo huje, kot je dejansko bilo (v prejsnjih sanjah naj bi me pri -27C zeblo, pa me ni). Tole ciscenje se mi zdi pozitivna stvar in spet imam na sumu theto. Nekaj se sigurno dogaja, ker videvam ponavljajoce stevilke, na izpit grem nabildana s samozavestjo :D (prej si sebe se predstavljati nisem upala pred tem profesorjem). Ful sem pozitivno usmerjena :)

Bi lahko kar ponovila odgovor od zadnjič, le da tokrat ne gre toliko za občutke, kot za videnje, gledanje, opazovanje... pač, česar so sposobne zaznati toje oči.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #236 on: February 02, 2009, 04:56:40 PM »
Skratka sprememba...  ;)

Uuuuuuuuuu Reginca, tvoja ura.  ::) Naj se tvoje besede pozlatijo. Hrepenim po Mb.  :-*

Ooooo, danes me pa res spremljajo.  ang: Azra, z užitkom jih delim s tabo, samo da se tvoje hrepenenje čimprej uresniči.  ;D :-*
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #237 on: February 02, 2009, 05:05:28 PM »

Bi lahko kar ponovila odgovor od zadnjič, le da tokrat ne gre toliko za občutke, kot za videnje, gledanje, opazovanje... pač, česar so sposobne zaznati toje oči.  ;)

Jaz bom kar zakljucila s tem, da sem ocitno na pravi poti :-*

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #238 on: February 02, 2009, 05:08:20 PM »
Sicer pa, saj lahko tudi sanje usmerjamo ali pa si jih naročimo kar "po želji"  ;D

Zakaj bi pa nekdo to naredil? Me kar tako zanima, saj sem jaz vesela sanj in tako vem, kaj me resnicno muci ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #239 on: February 02, 2009, 05:30:04 PM »

Jaz bom kar zakljucila s tem, da sem ocitno na pravi poti :-*

Pravilno  ;D
www.sepet-sanj.com