Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 156055 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline someone girly

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #60 on: January 10, 2009, 09:40:56 PM »
da bi se nevem kako ukvarjala z angeli se nsiem . Sam me mika . Evo . Ravno dons sem pri eni starejši gospe - mi je kakor babica , ki jo nisem poznala in rada grem k njej na kofetek ;) odnesla majhno darilce za pozornost in sem zagledala revijo in ewo . Jst si naročim knjigo o angelih ;) Če pa po pravici povem , me mika delo z njimi oziroma opažam , da me vleče v te vode , sam skoraj da nič ne vem otem:( . Res bi se rada več naučila . Zanima pa me še , kaj je delala moja simpatija - no fant ki mi je luštkan v mojih sanjah - dost sva bila skup . PA bla je prijetna energija , tko ljubeča .

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #61 on: January 10, 2009, 10:37:58 PM »
No vidiš, pa imaš simbolično povabilo "potrjeno". Da še o angelčkih nič ne veš, ni ovira. Vedno začnemo iz nič.  ;) V knjižnici najdeš o tem že veliko literature, v knjigarnah prav tako, tukaj na forumu imamo pa tudi kar nekaj profesionalcev, ki bodo rade volje s teboj izmenjali izkušnje.
Kar se pa teh simpatij tiče, pa skoraj ni kaj komentirat. Vedno pač sanjamo o sebi in taki kot so v sanjah odnosi drugih do nas, so v bistvu naši do drugih v resnici, največkrat pa v sanjah opazujemo odnos do samega sebe.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #62 on: January 10, 2009, 10:42:04 PM »
Hvala . ;) Misli mreči , da sem si zase kupila knjigo - ki bo moja za vedno o angelčkih -kako vzpoztaviš stik itd o tem se pišenot ;)
PA še eno vprašanje :
To pomeni , da imava z mojo simpatijo nek sanjski odnos , oziroma , da se med nama nekaj dogaja ?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #63 on: January 10, 2009, 10:49:29 PM »
Če si knjigo kupila zase, potem je bil pa itak zadetek v polno. Super, si že naredila prvi korak.  ;D

PA še eno vprašanje :
To pomeni , da imava z mojo simpatijo nek sanjski odnos , oziroma , da se med nama nekaj dogaja ?

Ne, ne, nisi razumela. V sanjah ne boš dobila takega odgovora, kot da bi gledala v karte. Sanje si "ti", tvoj "jaz", tvoja osebnost.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #64 on: January 11, 2009, 11:01:24 AM »
hvala za odgovor ;) newem zakaj ampak naslovnica knjige me je tak pritegnila in tisti angelček gor ;) pa še vsebina je bla zanimiva ;) res tko po naključju sem jo zagledala v katologu in opla ;) doma imam scier nekaj pketov teh angelskih kart , jih včasih uporabljam , sam se mi zdi , da še vedno nevem pravilno z njimi delat ;) ampak ta knjiga je pa res prva knjiga ;) :-*

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #65 on: January 11, 2009, 12:01:52 PM »
dons pa nisem nič sanjala :( a je to dobr al slab ? :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #66 on: January 11, 2009, 07:14:00 PM »
Vsak dan sanjamo, tudi po nekajkrat na noč, le da se sanj ne spomnimo vedno.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #67 on: January 11, 2009, 07:36:08 PM »
veš , mal sem premišljevala , in sem se nekak megleno spomnila sanj ,,, da so bli neki parfumi prisotni .

Zadnje čase ogromno sanjam parfumih - slladko dišečih in vsi so orginal . Sanjam pa tud ogromno o lila barvi in zlati pa tud o angelih . Tisto kaj sem ti pisala , obdarovanje in to .

kaj ti misliš , zakaj bi tolk sanjala take čuden dišeče , barvaste sanje ?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #68 on: January 11, 2009, 07:59:48 PM »
kaj ti misliš , zakaj bi tolk sanjala take čuden dišeče , barvaste sanje ?

Čudno dišeče in barvaste?  ;D
Če se v življenju ne bi zavedala barv in vonjav, jih tudi v sanjah ne bi "potrebovala".
To je to.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #69 on: January 11, 2009, 10:41:49 PM »
pred manifestacijo sem v ležečem položaju brala knjigo. premagal me je spanec. sanjala sem o ognju: gorela je naša drvarnica (pravzaprav pa tam ne hranimo drv). za drvarnico je bil gozd, pravzaprav prepad - bilo je veliko rjavega listja in drevesa. potem nisem več prepričana, kako se je zgodilo, ampak naenkrat je zagorelo. gorelo je v gozdnem prepadu, gorela je naša drvarnica. jaz sem v rokah držala vrtno cev, s katero sem gasila ogenj. nekje sem ga pogasila, drugod je že začelo spet goret. tudi sosedovo stanovanje. bilo me je strah, da bi ljudje mislili, da sem jaz povzročila ogenj in sem hitela gasit, vendar je voda včasih tekla močneje, včasih manj. imela pa sem občutek, da sem ta curek vode vseeno nekako kontrolirala jaz. vendar do sosedovega stanovanja nisem prišla....zanimivo je bilo, da so iz stanovanja hodili sosedovi in niso dajali občutka, da bi opazili kakšen ogenj.... ostalo sem pa vse pogasila  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #70 on: January 12, 2009, 01:23:27 PM »
Drvarnica je prostor podzavesti, kamor shranjujemo ideje, ki potrebujejo potrpežljivost in posebna prizadevanja, predvsem pa svoj čas, da "dozorijo" oz. se zgodijo. Nič ni narobe, da je ogenj zajel še druga področja, saj to pomeni, da si situacijo širše in dobro predelala, to pa je za tvojo prihodnost tudi najbolj pomembno.
Mislim, da vem, kaj si manifestirala.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #71 on: January 12, 2009, 02:12:41 PM »
Par dni nazaj sem imela zanimive sanje,ki mi nekako ne gredo iz glave:

S partnerjem sem se peljala z avtom,ko na pločniku vidim,kako hodi moja mami,jaz in moj brat,približno 35 let nazaj,se pravi sem imela sama nekako 6 let,mami pa tam okrog 30 let. Bila sem oblečena v lepo rdečo oblekico,ki jo je v resnici imela moja hči,ko je bila stara 6 let. No,rekla sem partnerju naj obrne,da greva za njimi,da bo videl kakšna je bila moja mami pred toliko leti in sama se hotela videti kakšna sem bila jaz pred toliko leti. Šla sva za njimi,rekla sem partnerju,da naj on pokliče mojo mami po imenu,da se bo obrnila in bova videla kakšna je. Sama se je nisem upala poklicati,ker sem se bala,da bi me prepoznala in bi se preveč ustrašila,ko bi videla kako daleč v prihodnosti smo že. Ko se je mami obrnila,se mi je zelo zasmilila,saj je bila videti precej utrujena in bolana. Sama pa sem poklicala po imenu samo sebe,punčko staro 6 let. Ko se je ta punčka obrnila in sva si zrli iz oči v oči (z istimi očmi),sem se od groze zbudila.Ne vem zakaj od groze,samo prav otrpnila sem od tega pogleda...Pogled je bil kot bi gledala resnici v oči,kot bi v tem pogledu videla vso resnico,ne vem sicer kakšno,ampak to je bilo res srhljivo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #72 on: January 12, 2009, 09:35:36 PM »
Med branjem tvojih sanj sem se spomnila ene situacije s sinom. Takih odlomkov je bilo kasneje med njegovim odraščanjem še veliko, ampak marsikdaj sem se počutila, pa čeprav sem bila mlada in za moje pojme zelo razumevajoča mamica, kot da sem "deset let za žlico".   ;D
Pač namig, ampak se mogoče pri vzgoji svojih otrok počutiš podobno? ;)

Vračanje v preteklost, v stara okolja in situacije iz lastnega otroštva nas največkrat spodbujajo k razmišljanju o pomirjajoči varnosti znanega in odporu do negotovega in neznanega. Dogodek iz sanj je morda bil neki mejnik v tvojem otroštvu, zato se poskusi spomnit, kaj ti tvojih 6 in maminih 30 let pomeni. Lahko gre za kakšne globlje stvari, ki ti že nekaj časa sedijo na ramenih, pa si jih z leti "pozabila", prerasla in odmislila, zdaj pa se v nekem drugem času te situacije ponavljajo s tvojimi otroki in so prisotni v vzgoji, v medsebojnih odnosih ali komunikaciji z njimi kot neki "ne bodi jih treba vzorci". Kar si sama takrat čutila kot srhljivo, negotovo, neljubeče, itd. si verjetno želiš, da se tvojim otrokom ne ne bi dogajalo ali se kot mama v skrbi za svoje otroke ne bi "ponavljala".
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #73 on: January 12, 2009, 11:38:05 PM »
Drvarnica je prostor podzavesti, kamor shranjujemo ideje, ki potrebujejo potrpežljivost in posebna prizadevanja, predvsem pa svoj čas, da "dozorijo" oz. se zgodijo. Nič ni narobe, da je ogenj zajel še druga področja, saj to pomeni, da si situacijo širše in dobro predelala, to pa je za tvojo prihodnost tudi najbolj pomembno.
Mislim, da vem, kaj si manifestirala.  ;D
ja, med drugim tudi to, kar smo že manifestirali. se dogaja. počasi a prodorno in zanesljivo. to je pa najvažnejše. si predstavljaš, kaj bi se zgodilo če bi se zadeve naenkrat obrnile za 180 stopinj? ha, verjetno bi se ljudem okoli mene čisto zmešalo  ;) že (še) zdaj so sodelavke prepričane, da je posledica mojega nasmejanega obraza, dobre volje in vedno boljšega "razturavanja" v službi posledica: ZALJUBLJENOSTI  ;D v glavnem čist nič jim ni jasno, hi hi  8)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #74 on: January 13, 2009, 07:14:39 AM »
Med branjem tvojih sanj sem se spomnila ene situacije s sinom. Takih odlomkov je bilo kasneje med njegovim odraščanjem še veliko, ampak marsikdaj sem se počutila, pa čeprav sem bila mlada in za moje pojme zelo razumevajoča mamica, kot da sem "deset let za žlico".   ;D
Pač namig, ampak se mogoče pri vzgoji svojih otrok počutiš podobno? ;)

Vračanje v preteklost, v stara okolja in situacije iz lastnega otroštva nas največkrat spodbujajo k razmišljanju o pomirjajoči varnosti znanega in odporu do negotovega in neznanega. Dogodek iz sanj je morda bil neki mejnik v tvojem otroštvu, zato se poskusi spomnit, kaj ti tvojih 6 in maminih 30 let pomeni. Lahko gre za kakšne globlje stvari, ki ti že nekaj časa sedijo na ramenih, pa si jih z leti "pozabila", prerasla in odmislila, zdaj pa se v nekem drugem času te situacije ponavljajo s tvojimi otroki in so prisotni v vzgoji, v medsebojnih odnosih ali komunikaciji z njimi kot neki "ne bodi jih treba vzorci". Kar si sama takrat čutila kot srhljivo, negotovo, neljubeče, itd. si verjetno želiš, da se tvojim otrokom ne ne bi dogajalo ali se kot mama v skrbi za svoje otroke ne bi "ponavljala".

Ma,ja Regina,pa točno to. Res ne želim ponavljati vzorcev svoje mame,pa se mi dogaja v zadnjem času,da počnem prav to. In že kot mala deklica sem si rekla,da takšna kot je moja mama do mene pa jaz ne bom nikoli do svojih otrok. No in evo,se ponavljam.
Ne morem verjeti,tudi pomislila ne bi na to.
Hvala,da si mi zopet malo ozavestila moje sanje. Bom delala na odpravljanju teh maminih vzorcev.
Bodi dobro in vse lepo ti želim ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.