Par dni nazaj sem imela zanimive sanje,ki mi nekako ne gredo iz glave:
S partnerjem sem se peljala z avtom,ko na pločniku vidim,kako hodi moja mami,jaz in moj brat,približno 35 let nazaj,se pravi sem imela sama nekako 6 let,mami pa tam okrog 30 let. Bila sem oblečena v lepo rdečo oblekico,ki jo je v resnici imela moja hči,ko je bila stara 6 let. No,rekla sem partnerju naj obrne,da greva za njimi,da bo videl kakšna je bila moja mami pred toliko leti in sama se hotela videti kakšna sem bila jaz pred toliko leti. Šla sva za njimi,rekla sem partnerju,da naj on pokliče mojo mami po imenu,da se bo obrnila in bova videla kakšna je. Sama se je nisem upala poklicati,ker sem se bala,da bi me prepoznala in bi se preveč ustrašila,ko bi videla kako daleč v prihodnosti smo že. Ko se je mami obrnila,se mi je zelo zasmilila,saj je bila videti precej utrujena in bolana. Sama pa sem poklicala po imenu samo sebe,punčko staro 6 let. Ko se je ta punčka obrnila in sva si zrli iz oči v oči (z istimi očmi),sem se od groze zbudila.Ne vem zakaj od groze,samo prav otrpnila sem od tega pogleda...Pogled je bil kot bi gledala resnici v oči,kot bi v tem pogledu videla vso resnico,ne vem sicer kakšno,ampak to je bilo res srhljivo.