Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII  (Read 159820 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
« Reply #75 on: January 13, 2009, 07:34:57 AM »
Drvarnica je prostor podzavesti, kamor shranjujemo ideje, ki potrebujejo potrpežljivost in posebna prizadevanja, predvsem pa svoj čas, da "dozorijo" oz. se zgodijo. Nič ni narobe, da je ogenj zajel še druga področja, saj to pomeni, da si situacijo širše in dobro predelala, to pa je za tvojo prihodnost tudi najbolj pomembno.
Mislim, da vem, kaj si manifestirala.  ;D
ja, med drugim tudi to, kar smo že manifestirali. se dogaja. počasi a prodorno in zanesljivo. to je pa najvažnejše. si predstavljaš, kaj bi se zgodilo če bi se zadeve naenkrat obrnile za 180 stopinj? ha, verjetno bi se ljudem okoli mene čisto zmešalo  ;) že (še) zdaj so sodelavke prepričane, da je posledica mojega nasmejanega obraza, dobre volje in vedno boljšega "razturavanja" v službi posledica: ZALJUBLJENOSTI  ;D v glavnem čist nič jim ni jasno, hi hi  8)

Pa to je najboljše, Amfitrita. Theta naj dela, ti pa samo uživaj v tem svojem razturavanju ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #76 on: January 13, 2009, 07:39:50 AM »
Med branjem tvojih sanj sem se spomnila ene situacije s sinom. Takih odlomkov je bilo kasneje med njegovim odraščanjem še veliko, ampak marsikdaj sem se počutila, pa čeprav sem bila mlada in za moje pojme zelo razumevajoča mamica, kot da sem "deset let za žlico".   ;D
Pač namig, ampak se mogoče pri vzgoji svojih otrok počutiš podobno? ;)

Vračanje v preteklost, v stara okolja in situacije iz lastnega otroštva nas največkrat spodbujajo k razmišljanju o pomirjajoči varnosti znanega in odporu do negotovega in neznanega. Dogodek iz sanj je morda bil neki mejnik v tvojem otroštvu, zato se poskusi spomnit, kaj ti tvojih 6 in maminih 30 let pomeni. Lahko gre za kakšne globlje stvari, ki ti že nekaj časa sedijo na ramenih, pa si jih z leti "pozabila", prerasla in odmislila, zdaj pa se v nekem drugem času te situacije ponavljajo s tvojimi otroki in so prisotni v vzgoji, v medsebojnih odnosih ali komunikaciji z njimi kot neki "ne bodi jih treba vzorci". Kar si sama takrat čutila kot srhljivo, negotovo, neljubeče, itd. si verjetno želiš, da se tvojim otrokom ne ne bi dogajalo ali se kot mama v skrbi za svoje otroke ne bi "ponavljala".

Ma,ja Regina,pa točno to. Res ne želim ponavljati vzorcev svoje mame,pa se mi dogaja v zadnjem času,da počnem prav to. In že kot mala deklica sem si rekla,da takšna kot je moja mama do mene pa jaz ne bom nikoli do svojih otrok. No in evo,se ponavljam.
Ne morem verjeti,tudi pomislila ne bi na to.
Hvala,da si mi zopet malo ozavestila moje sanje. Bom delala na odpravljanju teh maminih vzorcev.
Bodi dobro in vse lepo ti želim ang: :-* ang:

Včasih je dovolj že, da se takih vzorcev zavedaš, ker se jih potem namensko izogibaš. Vsaj meni je to zelo "pomagalo".
Lep dan ti želim, sanjalka. :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #77 on: January 13, 2009, 11:37:42 AM »
Že spet sem se zbudila med sanjanjem pa sem pozabila, kaj je bilo. Ti šment ti. Regina, ko se spomnim, ti napišem.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #78 on: January 13, 2009, 12:16:06 PM »
Že spet sem se zbudila med sanjanjem pa sem pozabila, kaj je bilo. Ti šment ti. Regina, ko se spomnim, ti napišem.

Goga

;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #79 on: January 13, 2009, 12:32:27 PM »
jaz pa ne bom opisala celih sanj, ker je itak na isto tematiko ;D. Sem pa danes v sanjah bila v Crni Gori na izletu s sestro in partnerjem. Bilo je zelo lepo, tako da sedaj malo drugace gledam na to drzavo, saj me prej ni tako zelo zanimala, kljub temu, da so jo vsi opevali. :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #80 on: January 13, 2009, 12:52:58 PM »
jaz pa ne bom opisala celih sanj, ker je itak na isto tematiko ;D.

;D
Čebelica, samo na kratko, ker si itak že pravi strokovnjak za svoje sanje.  ;) Take vsebine so zelo bogate in lahko imajo zelo spodbuden pomen. Nekaj ali pač karkoli, kar ti ni blizu, postane sprejemljivo, ko to poblže spoznaš. Saj veš, kaj mislim?  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #81 on: January 13, 2009, 12:57:45 PM »

;D
Čebelica, samo na kratko, ker si itak že pravi strokovnjak za svoje sanje.  ;) Take vsebine so zelo bogate in lahko imajo zelo spodbuden pomen. Nekaj ali pač karkoli, kar ti ni blizu, postane sprejemljivo, ko to poblže spoznaš. Saj veš, kaj mislim?  :-*

Mislim, da razumem ;) Hvala, Reginca! :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #82 on: January 13, 2009, 01:00:06 PM »

;D

Mislim, da razumem ;) Hvala, Reginca! :-*

Uživaj  ;D
« Last Edit: January 13, 2009, 09:05:11 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #83 on: January 13, 2009, 08:17:03 PM »
Jaz sem bila pa pred dnevi full srečna v sanjah, in sicer sem sanjala, da sem se zbudila in šla s psom ven na sprehod, zunaj pa ne duha ne sluha o snegu, le prelepa, srednje visoka zelena trava in sonce in prijetna toplota. :D Sem z nasmehom na ustnicah hodila po travi. :D Potem je zjutraj sledila (kruta) realnost, sanje so bile pa zakon. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: January 13, 2009, 09:08:56 PM »
Potem je zjutraj sledila (kruta) realnost, sanje so bile pa zakon. :D

Še dobro, da ni bilo obratno.  ;D Si vsaj lažje našla dober pristop k reševanju problemov.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #85 on: January 14, 2009, 05:07:09 PM »
Zanimive sanje sem imela.
Ampak ne vem zakaj sanjam v zadnjih dneh toliko golote.  ???
Torej ...
Sanjala sem, da me je domov pripeljal prijatelj, imel je drugacen avto - temno zelen/bakren, sedela sem na desni strani kar je spet nenavadno, saj je ta stran stran voznika. Ko sva se pripeljala pred hiso je bilo vse v razsulu - okolica, velik kaos (ogromno stvari). Siva, velika macka, ki jo je prijatelj bozal (taksne macke nimamo) in potem so se odprla vrata. Prisla je mama, gola in rekla, da bo prijatelju postregla piscanca in piscanca in solato na drugem krozniku.
Vsi smo bili veseli in nihce se ni oziral na njeno goloto.

Dan pred tem sem se sama sprehajala gola po Egiptu.  :D Seveda v sanjah.  ;D Z vse je bilo normalno, meni pa tudi.

Prijeten pozdrav
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #86 on: January 14, 2009, 07:09:46 PM »
S poigravanjem besed bi lahko gola telesa pomenila "gola dejstva", kar izraža potrebo po odprtosti, iskrenosti, neprikriti resnici, ... itd.,  in ker je tudi tokrat prisoten občutek krivde /nekdo je pošteno užaljen - ti, mama ali kdo drug v družini, morda celo kakšen neuslišani oboževalec?/  ??? se s sanjami poskušaš znebiti "maske", oziroma nekih obrambnih mehanizmov in se vsaj podzavestno razbremeniti.

Že zadnjič sem te vprašala kaj tako globoko razmišljaš,  ;) zdaj pa bi morda bil čas, da te svoje misli res malo raziščeš. Upam, da boš naslednjič  v sanjah ti gola  ;D
« Last Edit: January 14, 2009, 07:38:22 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #87 on: January 14, 2009, 11:06:43 PM »
Owki  ::) vem kje je srz.  >:D

http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #88 on: January 15, 2009, 07:23:28 AM »
OK. ;D
Pozdravček ;)
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #89 on: January 16, 2009, 09:02:41 AM »
LP!
Dons sem mela take čudne sanje . Sanjala sem , da smo bli z družino doma . Slovenija se je pripravljala na vojno s Poljaki . Ppoljaki slo napadli ne celo Slovenijo , sam so šli po glavni žili Slovenije . Ko so prišli do našega mesta , sem pobrala stvari in se z družino skrila v klet . Ker smo doma pač poleg gozda - skoraj , sem sanjala  , da je oče pustil vhoidna vrata odprta vojakom . Strah me je blo ful . Kasnje so se nam pridružili eni kolegi od mame in kolegičin sin . V resnici tud ta človek obstaja . Kasneje se je začela razvijati prijateljstvo med nama .
Sam me je blo neprestrano strah, sem gledala skozi vrata , kdaj bodo prišli . Doma smo si pa stali ob strani kot v realnem življenju .
Prosla bi te , da mi poweš , kaj pomenijo te sanje , ker ko sem se zbudila , sem bla zelo prešvicana .
LP