Pozdrav, zanima me kako si prišel do zaključka, da se pri aktivaciji DNK izbrišejo določeni občutki?
Iz osebnih izkušenj večih oseb. Med drugim pa to tudi piše v osnovnem priročniku za praktike. In zakaj datum 1.1.2009?
Sicer pa je ukaz za nalaganje občutkov:
KVKJ ukazujem, da vsadiš občutek (imenuj občutek) skozi vsako celico v mojem telesu, na vsah štirih nivojih prepričanj hkrati na vsakem področju v mojem življenju v moje najboljše in najvišje dobro. Hvala. Končano je. Končano je. Končano je.
Poglej Iza, brez zamere, nisem spraševal po tem, ker mi jo to znano. Prosil sem za konkretno zapoved za VRAČANJE občutkov in čustev, ki so bili pri spreminjanju /dobro veš, da ne gre le za aktivacijo Dnk-je več postopkov, a ne ?/ DNK izbrisani-spremenjeni. Govorim o genskem spominu čustev v trenutku, pred posegom spreminjanja Dnk. Odtod tudi datum, ki sem ga podal- povsem naključje.
Ukaz je sicer napisan v osnovnem priročniku za praktike.
Lep dan!
Iza
Očitno nisem bil dovolj jasen- bom podal primer/ čeprav sem se svoji sugestiji hotel izogniti/ -ali bi bilo v redu npr.
Stvarnik vsega kar je, zapovedano je, da se vame vrnejo občutki in čustva, ki so bila v meni natanko 1.1.2009 ob 8 uri zjutraj . itd,itd....
Upam, da je sedaj malce bolj razumljivo. Prosil bi le za formulacijo nekoga, ki je imel take izkušnje vračanja že nekoč obstoječih občutkov in čustev. Nekoga, ki je to že počel...
Sicer je povsem enostavno razložljivo- človek , ki nekdo na njemu opravlja dnk posege, se morda ne zaveda natanko posledic, pa tudi sam proces je morda presenečenje za nekoga. In človek ni zadovoljen z spremebo, torej bi želel v prejšnje stanje...Ali ima kdo take izkušnje in bi bil pripravljen povedati, če zdeva deluje na način, kot sem sam tamle podal primer. Oziroma, kako bi najbolje formuliral zapoved. Ne sprašujem za mnenje, prosim za KONKRETEN odgovor in zapoved.
Bodi lepo Iza in lepo vsem 
Pozdrav
Po mojih izkušnjah theta deluje tako, da naša podzavest in kreator vesta kaj je za nas najboljše in v naše najvišje dobro. Tudi če se nam zdi v določenem trenutku, da tega nočemo, se počutimo mogoče malček slabše ipd. Ampak vse je del višjega božanskega načrta in usklajenosti.
In posege ne opravljamo mi ..... mi smo samo opazovalci procesa. Vse se dogodi med kreatorjem in stranko oz. osebo, ki se je v tistem trenutku odločila za tak tretma. Če ne bi bilo za osebo dobro, se ne bi zgodilo nič, ravno tako se ne zgodi nič, če oseba tega noče.
Jaz lahko navedem kar nekaj primerov.
Tasta je možganska kap 31. januarja. Teden dni je bil v komi. Tako da ga zavestno nismo mogli vprašat, če želi theta zdravljenje. Šla sem do kreatorja in spraševala če lahko začnem in vedno je bil odgovor NE. Po 6 dneh je bil pa odgovor DA. Začela sem z zdravljenjem in pomagali so tudi tukaj na forumu. Potem je bil napredek precej neodločen. En dan boljše, drug dan slabše. Celo naši notranji dvomi, če ne bo ostalo vse na ravni rastline, kako se bodo odzivali možgani, telo itd.... In potem etično vprašanje katerega smo naučeni. Ali lahko to počnem, kaj če je še slabše za človeka.
Vendar ......... to niti ni bilo naše, da se sprašujemo. Jaz sem vsak dan posebej verjela v to, da se pogovarja tast direktno s Kreatorjem in da so to njegove odločitve in da jaz nisem noben zdravilec, le tisti nekdo, ki posreduje, da se med njima lahko dogaja pogovor.
Mogoče tole ni bilo vezano točno na tvoje vprašanje, sem pa spodaj tega začutila kaj te vznemirja.
Theta deluje iz 7 nivoja, ki je nad zakoni, nad egom, nad prepričanji, nad našim naučenim.
Torej nam noben ne more nič narediti, česar mi nočemo.
Občutke pa si lahko kadarkoli človek zamenja. Itak da ne bo delovalo, če ni usklajeno z našim notranjim in ni v naše najboljše in najvišje dobro.
Ne vem pa zakaj bi bilo to potrebno. Je bolje, da enostavno damo kreatorjevo definicijo tistega občutka.