Author Topic: Theta healing-izkušnje, vprašanja tretji del  (Read 106544 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: Theta healing-izkušnje, vprašanja III
« Reply #180 on: March 04, 2009, 04:23:33 PM »
Lily...iz tvojega posta nisem razbrala ali si theta praktik. V kolikor si, mislim, da je še vedno na forumu napisan postopek kako to počnem sama.
Sicer pa bi te prosila za bolj konkretno vprašanje, kaj te zanima? Kar se tiče nalaganja znanja sem do sedaj delala več ali manj individualno. Morda pa bi bil čas, da si omislim kako skupinsko varianto. 8)

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Sandra_

• Novinec
  • *
« Reply #181 on: March 04, 2009, 04:41:22 PM »
Ne,sem totalen neuk   :) :)
Ubistvu me zanima vse v zvezi s tem,predvsem pa kako začeti izvajati.
lily

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #182 on: March 04, 2009, 04:52:13 PM »
Če si totalen neuk, potem bi bilo fajn se najprej naučit dostopat v theta stanje. Imam v planu še ta mesec naredit en seminarček na to temo. Potem pa se lahko naučiš tudi nalaganja znanja, ki ni neka umetnost. To je seveda, če bi rada počela to sama. Sicer pa je možnosti se naučiti theta veliko. Odvisno kaj želiš od tega..
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Sandra_

• Novinec
  • *
« Reply #183 on: March 04, 2009, 05:09:06 PM »
Za enkrat me zanima samo to.Postopoma pa tudi ostalo...In kje bo ta seminar?
 :) :)
lily

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #184 on: March 06, 2009, 06:11:11 AM »

Lepo pozdravljeni

Imel bi vprašanje...Pri delu, oziroma spreminjanju DNK pride / v določenih primerih/ do izbrisa gesnkega spomina čustev -občutenj. Zanima me konkreten odgovor-zapoved za povrnitev izgubljenih občutkov -čustev. Prosil bi za primer popolne dobesedne zapovedi. Datum bi bil recimo 1.1.2009 ...sam ne bom spraševal, če kaj ustreza ali ne, ker bi to bilo ugibanje. Prosil bi za odgovor nekoga, ki ima natanko te izkušnje- vračanja izbrisanih čustev, občutkov...

Najlepša hvala vnaprej

Bodte lepo  :-* ang: -za vse

Pozdrav

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #185 on: March 06, 2009, 06:57:54 AM »
Pozdrav, zanima me kako si prišel do zaključka, da se pri aktivaciji DNK izbrišejo določeni občutki?
In zakaj datum 1.1.2009?
Sicer pa je ukaz za nalaganje občutkov:
KVKJ ukazujem, da vsadiš občutek (imenuj občutek) skozi vsako celico v mojem telesu, na vsah štirih nivojih prepričanj hkrati na vsakem področju v mojem življenju v moje najboljše in najvišje dobro. Hvala. Končano je. Končano je. Končano je.

Ukaz je sicer napisan v osnovnem priročniku za praktike.

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #186 on: March 06, 2009, 07:46:42 AM »
Pozdrav, zanima me kako si prišel do zaključka, da se pri aktivaciji DNK izbrišejo določeni občutki?

Iz osebnih izkušenj večih oseb. Med drugim pa to tudi piše v osnovnem priročniku za praktike. In zakaj datum 1.1.2009?
KVKJ ukazujem, da vsadiš občutek (imenuj občutek) skozi vsako celico v mojem telesu, na vsah štirih nivojih prepričanj hkrati na vsakem področju v mojem življenju v moje najboljše in najvišje dobro. Hvala. Končano je. Končano je. Končano je.

Poglej Iza, brez zamere, nisem spraševal po tem, ker mi jo to znano. Prosil sem za konkretno zapoved za VRAČANJE občutkov in čustev, ki so bili pri spreminjanju /dobro veš, da ne gre le za aktivacijo Dnk-je več postopkov, a ne ?/  DNK izbrisani-spremenjeni. Govorim o genskem spominu čustev v trenutku, pred posegom  spreminjanja Dnk. Odtod tudi datum, ki sem ga podal- povsem naključje.

Lep dan!
Iza

Očitno nisem bil dovolj jasen- bom podal primer/ čeprav sem se svoji sugestiji hotel izogniti/  -ali bi bilo v redu npr.

Stvarnik vsega kar je, zapovedano je, da se vame vrnejo občutki in čustva, ki so bila v meni natanko 1.1.2009 ob 8 uri zjutraj . itd,itd....

Upam, da je sedaj malce bolj razumljivo. Prosil bi le za formulacijo  nekoga, ki je imel take izkušnje vračanja že nekoč obstoječih  občutkov in čustev. Nekoga, ki je to že počel...

Sicer je povsem enostavno razložljivo- človek , ki nekdo na njemu opravlja dnk posege, se morda ne zaveda natanko posledic, pa tudi sam proces je morda presenečenje za nekoga. In človek ni zadovoljen z spremebo, torej bi želel v prejšnje stanje...Ali ima kdo take izkušnje in bi bil pripravljen povedati, če zdeva deluje na način, kot sem sam tamle podal primer. Oziroma, kako bi najbolje formuliral zapoved. Ne sprašujem za mnenje, prosim za KONKRETEN odgovor in zapoved.

Bodi lepo Iza in lepo vsem  :-*

Pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: March 06, 2009, 08:01:58 AM »

Iz osebnih izkušenj večih oseb. Med drugim pa to tudi piše v osnovnem priročniku za praktike. In zakaj datum 1.1.2009?

Poglej Iza, brez zamere, nisem spraševal po tem, ker mi jo to znano. Prosil sem za konkretno zapoved za VRAČANJE občutkov in čustev, ki so bili pri spreminjanju /dobro veš, da ne gre le za aktivacijo Dnk-je več postopkov, a ne ?/  DNK izbrisani-spremenjeni. Govorim o genskem spominu čustev v trenutku, pred posegom  spreminjanja Dnk. Odtod tudi datum, ki sem ga podal- povsem naključje.

Lep dan!
Iza

Očitno nisem bil dovolj jasen- bom podal primer/ čeprav sem se svoji sugestiji hotel izogniti/  -ali bi bilo v redu npr.

Stvarnik vsega kar je, zapovedano je, da se vame vrnejo občutki in čustva, ki so bila v meni natanko 1.1.2009 ob 8 uri zjutraj . itd,itd....

Upam, da je sedaj malce bolj razumljivo. Prosil bi le za formulacijo  nekoga, ki je imel take izkušnje vračanja že nekoč obstoječih  občutkov in čustev. Nekoga, ki je to že počel...

Sicer je povsem enostavno razložljivo- človek , ki nekdo na njemu opravlja dnk posege, se morda ne zaveda natanko posledic, pa tudi sam proces je morda presenečenje za nekoga. In človek ni zadovoljen z spremebo, torej bi želel v prejšnje stanje...Ali ima kdo take izkušnje in bi bil pripravljen povedati, če zdeva deluje na način, kot sem sam tamle podal primer. Oziroma, kako bi najbolje formuliral zapoved. Ne sprašujem za mnenje, prosim za KONKRETEN odgovor in zapoved.

Bodi lepo Iza in lepo vsem  :-*

Pozdrav

Po mojih izkušnjah theta deluje tako, da naša podzavest in kreator vesta kaj je za nas najboljše in v naše najvišje dobro. Tudi če se nam zdi v določenem trenutku, da tega nočemo, se počutimo mogoče malček slabše ipd. Ampak vse je del višjega božanskega načrta in usklajenosti.

In posege ne opravljamo mi ..... mi smo samo opazovalci procesa. Vse se dogodi med kreatorjem in stranko oz. osebo, ki se je v tistem trenutku odločila za tak tretma. Če ne bi bilo za osebo dobro, se ne bi zgodilo nič, ravno tako se ne zgodi nič, če oseba tega noče.

Jaz lahko navedem kar nekaj primerov.

Tasta je možganska kap 31. januarja. Teden dni je bil v komi. Tako da ga zavestno nismo mogli vprašat, če želi theta zdravljenje. Šla sem do kreatorja in spraševala če lahko začnem in vedno je bil odgovor NE. Po 6 dneh je bil pa odgovor DA. Začela sem z zdravljenjem in pomagali so tudi tukaj na forumu. Potem je bil napredek precej neodločen. En dan boljše, drug dan slabše. Celo naši notranji dvomi, če ne bo ostalo vse na ravni rastline, kako se bodo odzivali možgani, telo itd.... In potem etično vprašanje katerega smo naučeni. Ali lahko to počnem, kaj če je še slabše za človeka.
Vendar ......... to niti ni bilo naše, da se sprašujemo. Jaz sem vsak dan posebej verjela v to, da se pogovarja tast direktno s Kreatorjem in da so to njegove odločitve in da jaz nisem noben zdravilec, le tisti nekdo, ki posreduje, da se med njima lahko dogaja pogovor.

Mogoče tole ni bilo vezano točno na tvoje vprašanje, sem pa spodaj tega začutila kaj te vznemirja.

Theta deluje iz 7 nivoja, ki je nad zakoni, nad egom, nad prepričanji, nad našim naučenim.
Torej nam noben ne more nič narediti, česar mi nočemo.

Občutke pa si lahko kadarkoli človek zamenja. Itak da ne bo delovalo, če ni usklajeno z našim notranjim in ni v naše najboljše in najvišje dobro.

Ne vem pa zakaj bi bilo to potrebno. Je bolje, da enostavno damo kreatorjevo definicijo tistega občutka.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #188 on: March 06, 2009, 08:21:09 AM »
Ojla Tea

Delno si odgovorila, vendar v nekaterih primerih človek IMA osebno voljo nekaj sprejeti, čeprav se ne zaveda posledic.Torej je prvi predpogoj uresničen. Zaradi tega ali pa česa drugega- samega postopka osebe, ki na nekomu izvaja-soustvarja Theta spreminjanje dnk. se stvar realizira v takši obliki, s katero nisi zadovoljen. Tukaj ne govorim in se ne poglabljam v osebna mnenj. glede na to, da na forumu sodelujete nekateri instruktorji in tudi praktiki z več prakse, bi želel , če bi mi podala FORMULACIJO zapovedi. Vidiki zakaj, čemu, kako- so tukaj meni povsemi jasni .  Prosim za konkreten odgovor, če pa ni nihče pripravljen to storiti ali pa noče, tudi ok, vendar me zanima -čemu. Mislim, da je moje vprašanje dodovlj preprosto, nočem nikogar obremenjevati z ničemer, prosil sem le za nekaj, kar je verjetno že kdo uporabil.Ali je to tako težko ?

Bodite lepo

Pozdrav
« Last Edit: March 06, 2009, 08:23:50 AM by Pozdrav »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: March 06, 2009, 08:26:06 AM »
Ojla Tea

Delno si odgovorila, vendar v nekaterih primerih človek IMA osebno voljo nekaj sprejeti, čeprav se ne zaveda posledic.Torej je prvi predpogoj uresničen. Zaradi tega ali pa česa drugega- samega postopka osebe, ki na nekomu izvaja-soustvarja Theta spreminjanje dnk. se stvar realizira v takši obliki, s katero nisi zadovoljen. Tukaj ne govorim in se ne poglabljam v osebna mnenj. glede na to, da na forumu sodelujete nekateri instruktorji in tudi praktiki z več prakse, bi želel , če bi mi podala FORMULACIJO zapovedi. Vidiki zakaj, čemu, kako- so tukaj meni povsemi jasni .  Prosim za konkreten odgovor, če pa ni nihče pripravljen to storiti ali pa noče, tudi ok, vendar me zanima -čemu. Mislim, da je moje vprašanje dodovlj preprosto, nočem nikogar obremenjevati z ničemer, prosil sem le za nekaj, kar je verjetno že kdo uporabil.Ali je to tako težko ?

Bodite lepo

Pozdrav

Oj Pozdrav

Definicijo ti je posredovala Iza.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #190 on: March 06, 2009, 08:28:36 AM »
Moje mnenje je, da vsak praktik ali inštruktor pri posamezni specifični zadevi točno ve, kako mora definirati oz. oblikovati ukaz. Pozdrav, ti točno veš sam, kaj moraš storiti. Zaupaj sebi in predvsem zaupaj, da bo Kreator naredil točno tisto, kar ta dotična oseba v tem trenutku rabi in nič več.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #191 on: March 06, 2009, 08:34:49 AM »

[/quote]

Oj Pozdrav

Definicijo ti je posredovala Iza.

[/quote]

Je vendar ne gre za VRAČANJE  in ni časovno vezan-opredeljen. vprašal sem, če je to mogoče opredeliti z VRAČANJEM ...in določenim DATUMOM ?

Bodi lepo Pozdrav

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #192 on: March 06, 2009, 09:09:31 AM »
Vse je mogoče..

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #193 on: March 06, 2009, 09:12:42 AM »
Vse je mogoče..

Hvala  :-* ang:

bodi lepo

Pozdrav

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #194 on: March 06, 2009, 01:43:29 PM »

Lepo pozdravljeni

Imel bi vprašanje...Pri delu, oziroma spreminjanju DNK pride / v določenih primerih/ do izbrisa gesnkega spomina čustev -občutenj. Zanima me konkreten odgovor-zapoved za povrnitev izgubljenih občutkov -čustev. Prosil bi za primer popolne dobesedne zapovedi. Datum bi bil recimo 1.1.2009 ...sam ne bom spraševal, če kaj ustreza ali ne, ker bi to bilo ugibanje. Prosil bi za odgovor nekoga, ki ima natanko te izkušnje- vračanja izbrisanih čustev, občutkov...

Najlepša hvala vnaprej

Bodte lepo  :-* ang: -za vse

Pozdrav

zdravo Pozdrav

jaz se s theto še ne ukvarjam dolgo, tako da ne vem koliko ti bo moj odgovor uporaben, pa vendar ti ga napišem:

ob branju tvojega vprašanja se mi je zazdelo še najbolj primerno, da prekličeš ukaz, ki si ga takrat izvedel, torej formuliraš, da se ukaz ....., dan dne 1.1.09 ob 8 uri prekliče in povrne nazaj konkretne občutke ki si jih imel pred izvajanjem ukaza (čeprav je od tega že 2 meseca in osebno dvomim, da je možno povrniti občutke v celoti, kot si jih čutil takrat, ker si se po danem ukazu dva meseca spreminjal in delal na sebi skladno z ukazom pač).

Mislim pa tudi, da boš konkreten ukaz najlažje formuliral sam ko se ga boš lotil, da boš glede na vse znanje ki ga imaš najlažje sam začutil, kaj je pravilno.
Upam da najdeš način ki ti bo ustrezal.

Lepo bodi, nensi