Author Topic: Razlike med spoloma  (Read 123176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
Re: Razlike med spoloma
« Reply #45 on: March 17, 2009, 06:05:18 PM »
Regina, tega članka nisem bral. Sem imel določena razmišljanja o angelih in tistemu, o katerem največ premišljujem in sem bil malo ljudomrzen.

Andres, zdaj bolj kot kadarkoli vidim, kako so ženske lahko lepe, le če hočemo videt v njihovo dušo. A dejansko ljudje sami izbirajo, da bodo "slabi", "negativni" in to iz zavestne odločitve, da se poneumijo. Zato sem bil malo jezen in sem to dal pač ven, ker negativnosti nočem več držat v sebi. Tako da to stanje je samo Odločitev ljudi, ne pa neko naravno stanje. Vse ostalo so izgovori.
Vse pa vidimo tako kot hočemo videt. Ene me vidijo kot hlapca, druge kot kralja.
Stvar je samo v tem, kakšna "očala" si nadenemo. Kaj nam filtrirajo.
To je to.
Ni bilo pa vezano na nikogar posebno, ampak na določene okoliščine v službi... vsaj kar se tiče tega primera.
Vse preveč iščemo izgovore zunaj sebe, namesto da bi pogledali vase...
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #46 on: March 17, 2009, 06:22:45 PM »
Zadnjič sem brala, da so za to "spreminjanje" spola kriva škropiva in kaj vem kakšni e-ji in vse druge substance, ki jih najdemo v hrani in vnašamo v telo. Mogoče je pa tudi Lord  bral ta članek, jutri pa bo že bolje.  ;D

Regina. Tudi jaz sem ta članek bral, vendar ne vem kje in kdaj. Vem da ni čisto novi. No, poleg hrane so tu še vplivi raznih frekvenc, vse od radijskih, do mobilnih in bog si ga vedi kakšne frekvence uporablja vojska za spreminjanje sveta. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #47 on: March 17, 2009, 06:30:51 PM »
Res je, ta članek je že starejšega datuma, ampak ko sem ga brala, sem se najprej spomnila na tebe.  :-* Predvidevam, da ne boš rabil trikrat ugibat, zakaj  ;D

Će ga še kdaj najdem, ga pripastam ;) 

Lord, angelčki so, sicer pa verjamem, da ti to veš.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #48 on: March 17, 2009, 07:00:12 PM »

Lord, angelčki so, sicer pa verjamem, da ti to veš.  :-*

Seveda vem, tale forum jih je poln ;)
A kot veš se rad poglabljam v tiste "problematične" ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #49 on: March 17, 2009, 07:15:06 PM »
Še dobro, da so taki "problematični. Od koga bi se sicer sploh še česa naučili?  ;D ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #50 on: March 17, 2009, 07:47:02 PM »
Verjetno nisi edina, ki se je ob tem članku spomnila name. Bržkone je prava ženska ostala le še tista, ki se prehranjuje zdravo, najrajši na kmetih brez nekih dodatkov, obenem pa niti mobilnega nima. Še najbolje če doma nimajo avta, temveč samo traktor.  Avto kot vemo oddaljuje od bistva osebe in s tem posledično spola. Brez le tega kajpak ne gre, saj mesta so prevelika postala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: March 17, 2009, 07:51:13 PM »
Ohhhhhhh, avta nimam, živim na kmetih, zaj* me je samo mobitel  >:D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #52 on: March 17, 2009, 10:32:41 PM »
Ohhhhhhh, avta nimam, živim na kmetih, zaj* me je samo mobitel  >:D

Si me nasmejala ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #53 on: March 17, 2009, 11:29:37 PM »
Regina, tega članka nisem bral. Sem imel določena razmišljanja o angelih in tistemu, o katerem največ premišljujem in sem bil malo ljudomrzen.

Andres, zdaj bolj kot kadarkoli vidim, kako so ženske lahko lepe, le če hočemo videt v njihovo dušo. A dejansko ljudje sami izbirajo, da bodo "slabi", "negativni" in to iz zavestne odločitve, da se poneumijo. Zato sem bil malo jezen in sem to dal pač ven, ker negativnosti nočem več držat v sebi. Tako da to stanje je samo Odločitev ljudi, ne pa neko naravno stanje. Vse ostalo so izgovori.
Vse pa vidimo tako kot hočemo videt. Ene me vidijo kot hlapca, druge kot kralja.
Stvar je samo v tem, kakšna "očala" si nadenemo. Kaj nam filtrirajo.
To je to.
Ni bilo pa vezano na nikogar posebno, ampak na določene okoliščine v službi... vsaj kar se tiče tega primera.
Vse preveč iščemo izgovore zunaj sebe, namesto da bi pogledali vase...

Vsi smo slabi in neumni,če NE,ne bi bili niti dobri in pametni,vsi smo oba pola,vsi smo vse in ENO.
Ko bomo to sprejeli,ne bo potrebno nobenih projekcij več na ljudi okrog nas in takšnih ljudi (neumnih in slabih) ne bomo srečevali. Vse do takrat bomo srečevali prav takšne.
Vse vidimo takšne kot smo sami,vsi smo hlapci in vsi smo kralji. Od nas samih je odvisno kakšno vlogo v odnosu sprejmemo.Prej ko sprejmemo vse vloge v sebi,
nam tudi v odnosu ni potrebno biti niti hlapec niti kralj.
To kako te vidijo drugi oz. druge pa je NJIHOV problem in NE več TVOJ.
Se strinjaš ::)
Lepo bodi LordWolf ;)
Poglej, še v svojem nicku imaš oba pola ;D

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #54 on: March 17, 2009, 11:31:06 PM »
Verjetno nisi edina, ki se je ob tem članku spomnila name. Bržkone je prava ženska ostala le še tista, ki se prehranjuje zdravo, najrajši na kmetih brez nekih dodatkov, obenem pa niti mobilnega nima. Še najbolje če doma nimajo avta, temveč samo traktor.  Avto kot vemo oddaljuje od bistva osebe in s tem posledično spola. Brez le tega kajpak ne gre, saj mesta so prevelika postala.

Andres

In kje je TVOJA prava ženska ::)
Kje si jo izgubil  ;)

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #55 on: March 18, 2009, 05:06:42 PM »
Vsi smo slabi in neumni,če NE,ne bi bili niti dobri in pametni,vsi smo oba pola,vsi smo vse in ENO.
Ko bomo to sprejeli,ne bo potrebno nobenih projekcij več na ljudi okrog nas in takšnih ljudi (neumnih in slabih) ne bomo srečevali. Vse do takrat bomo srečevali prav takšne.
Vse vidimo takšne kot smo sami,vsi smo hlapci in vsi smo kralji. Od nas samih je odvisno kakšno vlogo v odnosu sprejmemo.Prej ko sprejmemo vse vloge v sebi,
nam tudi v odnosu ni potrebno biti niti hlapec niti kralj.
To kako te vidijo drugi oz. druge pa je NJIHOV problem in NE več TVOJ.
Se strinjaš ::)
Lepo bodi LordWolf ;)
Poglej, še v svojem nicku imaš oba pola ;D

Draga "moja", v mojem nicku je dosti več kot dva pola. Namreč spomni se debate z Teo na delavnici in to pove vse. Moj nick ni tako "naključen".

Ostalo se strinjam s tabo..... ;)
pa si misli zdaj..... ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #56 on: March 19, 2009, 01:14:36 AM »
Verjetno nisi edina, ki se je ob tem članku spomnila name. Bržkone je prava ženska ostala le še tista, ki se prehranjuje zdravo, najrajši na kmetih brez nekih dodatkov, obenem pa niti mobilnega nima. Še najbolje če doma nimajo avta, temveč samo traktor.  Avto kot vemo oddaljuje od bistva osebe in s tem posledično spola. Brez le tega kajpak ne gre, saj mesta so prevelika postala.

Andres

Kje si jo izgubil  ;)

MOJA prava ženska ne more biti popolnoma MOJA, ker preprosto nisem ljubosumen. Verjetno ni prave ženske zato, ker je le teh ostalo še zelo malo. Veliko drugih pač opleta z joškami kot pretvezo, da sleherna ženska tudi je. Nenazadnje nikoli nisem izgubil ženske, saj vsaj na dolgoročno se je pokazalo, da sem ostal zmagovalec. To ne velja le za razmerja temveč v mojem življenju na sploh.

Glede na zgoraj omenjeno ljubosumje lahko odgovorim še Megici, ki je na tretji strani te teme vprašala kaj je ženska manipulacija in kako je mene kaka ženska zmanipulirala.. Tiho, zlobno, kačje premišljeno delovanje v smeri ljubosumja je kajpak manipulacija.  Manipulacija je tudi načrtno degradiranje moškega.  Med nami je vsaj kot gost brez dvoma tudi tista/e, ki je na nekem mestu izjavila, da seveda moške obračate ženske okoli prsta. Kaj se pa pustijo. Sramota sramot, ki jo lahko tak desc z joški sploh izjavi. To je manipulacija in le tega ne pustim, da se mi bliža v moji okolici.  Ena mi je celo v živo, direktno tako rekla. "Kaj se pa pustiš?"  Kaj to pomeni?

V sosednji temi je ena rekla, da ne zna koketirati. No, verjetno gre za bolj pravo žensko kot ne. Kolegice so se ji torej čudile saj koketiranje se jim zdi samoumevno, vse to pa  potrjuje, da je večina žensk manipulatork.

Zloraba otrok je pogosto še najbolj uslišana s strani žensk, saj s tem se pojmuje kot fizična zloraba moških, najpogosteje očetov nad otroci. V mojem okolju so naredili obširno analizo in pravzaprav dokazali, da zlorab niti slučajno ni v takšni meri, kot ženske to želijo prikazati, temveč gre za modo, da dobesedno modo, v kateri ženske po krivem obtožujejo moške. Mnoge so že tožene, dve kot vem celo sedita, še več moških pa mora oprati svoje ime kar so javno tudi zahtevali. Govorim torej o še eni obliki manipulacije. Kar dvojna manipulacija. Torej manipulacija nad moškim in otrokom.

Izsiljevanje skozi otroka do drugega starša je brez dvoma še ena manipulacija, ki jo pridni ženski um premore. Četudi moški, a vendarle z joški, kot taki nasedejo razne pravne ustanove. Naj si bo to socialna, razne druge oblike državnih organov, skratka, žensko se nekako pomiluje s tem ko ona  svoj kompleks nezmožnosti normalnega delovanja v družbi prikriva z lepimi cotami in pudrom.

In naj si bo jasno. Izsiljevanje je manipulacijo in brez dvoma se sleherni med vami ozre samo po vaši okolici kjer živite, ali celo po vaši širši družini nakar boste našli primer kako hudo zlobno bitje zna biti ženska. Pač do te mere, ko ji je vseeno za tistega, ki ga je devet mesecev nosila pod joški, saj doseči mora svoje.  Postavlja se seveda vprašanje če le ta otrok, ni bil plod izsiljenosti, načrtne zanositve. Še vedno govorimo o manipulaciji in načrtno enostranske zanositve niso taka redkost kot si to predstavljamo. Tudi meni so že mnoge rekle. "Ti kar porini, saj imam jaz tablete." Sam pri sebi sem si mislil. "Ah, šopaj ti kakšnega Arabca, ne pa mene." Nadalje se je izkazalo, da ima samo enega otroka in bi ji dvojna preživnina z dvojnimi otroškimi dokladami prišla prav saj govorimo o relativno visokem znesku.

In ker bi ženska rada dosegla svoje ji kot zadnje sredstvo ostane izsiljevanje. Kakršno koli izsiljevanje je kajpak manipulacija, vsaj tu si bodimo enotnega mnenja.  Ker kot rečeno ženska hoče doseči svoje na tako umazan način, vse skupaj spominja tudi na delovanje podzemlja. Nelegalno, vsem, a nikomer na očeh.  Ob tem se prosim vprašajmo. Ženske naj bi nosile neke stebre družine, ni res?  Kako torej zaupati kateri koli steber podobnim osebam, ki te poskusijo terminirati četudi na račun duševne pogube lastnih otrok.

Andres
« Last Edit: March 19, 2009, 02:22:55 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #57 on: March 19, 2009, 07:41:55 AM »

Andres

Kje si jo izgubil  ;)

MOJA prava ženska ne more biti popolnoma MOJA, ker preprosto nisem ljubosumen. Verjetno ni prave ženske zato, ker je le teh ostalo še zelo malo. Veliko drugih pač opleta z joškami kot pretvezo, da sleherna ženska tudi je. Nenazadnje nikoli nisem izgubil ženske, saj vsaj na dolgoročno se je pokazalo, da sem ostal zmagovalec. To ne velja le za razmerja temveč v mojem življenju na sploh.

Glede na zgoraj omenjeno ljubosumje lahko odgovorim še Megici, ki je na tretji strani te teme vprašala kaj je ženska manipulacija in kako je mene kaka ženska zmanipulirala.. Tiho, zlobno, kačje premišljeno delovanje v smeri ljubosumja je kajpak manipulacija.  Manipulacija je tudi načrtno degradiranje moškega.  Med nami je vsaj kot gost brez dvoma tudi tista/e, ki je na nekem mestu izjavila, da seveda moške obračate ženske okoli prsta. Kaj se pa pustijo. Sramota sramot, ki jo lahko tak desc z joški sploh izjavi. To je manipulacija in le tega ne pustim, da se mi bliža v moji okolici.  Ena mi je celo v živo, direktno tako rekla. "Kaj se pa pustiš?"  Kaj to pomeni?

V sosednji temi je ena rekla, da ne zna koketirati. No, verjetno gre za bolj pravo žensko kot ne. Kolegice so se ji torej čudile saj koketiranje se jim zdi samoumevno, vse to pa  potrjuje, da je večina žensk manipulatork.

Zloraba otrok je pogosto še najbolj uslišana s strani žensk, saj s tem se pojmuje kot fizična zloraba moških, najpogosteje očetov nad otroci. V mojem okolju so naredili obširno analizo in pravzaprav dokazali, da zlorab niti slučajno ni v takšni meri, kot ženske to želijo prikazati, temveč gre za modo, da dobesedno modo, v kateri ženske po krivem obtožujejo moške. Mnoge so že tožene, dve kot vem celo sedita, še več moških pa mora oprati svoje ime kar so javno tudi zahtevali. Govorim torej o še eni obliki manipulacije. Kar dvojna manipulacija. Torej manipulacija nad moškim in otrokom.

Izsiljevanje skozi otroka do drugega starša je brez dvoma še ena manipulacija, ki jo pridni ženski um premore. Četudi moški, a vendarle z joški, kot taki nasedejo razne pravne ustanove. Naj si bo to socialna, razne druge oblike državnih organov, skratka, žensko se nekako pomiluje s tem ko ona  svoj kompleks nezmožnosti normalnega delovanja v družbi prikriva z lepimi cotami in pudrom.

In naj si bo jasno. Izsiljevanje je manipulacijo in brez dvoma se sleherni med vami ozre samo po vaši okolici kjer živite, ali celo po vaši širši družini nakar boste našli primer kako hudo zlobno bitje zna biti ženska. Pač do te mere, ko ji je vseeno za tistega, ki ga je devet mesecev nosila pod joški, saj doseči mora svoje.  Postavlja se seveda vprašanje če le ta otrok, ni bil plod izsiljenosti, načrtne zanositve. Še vedno govorimo o manipulaciji in načrtno enostranske zanositve niso taka redkost kot si to predstavljamo. Tudi meni so že mnoge rekle. "Ti kar porini, saj imam jaz tablete." Sam pri sebi sem si mislil. "Ah, šopaj ti kakšnega Arabca, ne pa mene." Nadalje se je izkazalo, da ima samo enega otroka in bi ji dvojna preživnina z dvojnimi otroškimi dokladami prišla prav saj govorimo o relativno visokem znesku.

In ker bi ženska rada dosegla svoje ji kot zadnje sredstvo ostane izsiljevanje. Kakršno koli izsiljevanje je kajpak manipulacija, vsaj tu si bodimo enotnega mnenja.  Ker kot rečeno ženska hoče doseči svoje na tako umazan način, vse skupaj spominja tudi na delovanje podzemlja. Nelegalno, vsem, a nikomer na očeh.  Ob tem se prosim vprašajmo. Ženske naj bi nosile neke stebre družine, ni res?  Kako torej zaupati kateri koli steber podobnim osebam, ki te poskusijo terminirati četudi na račun duševne pogube lastnih otrok.

Andres

Sem razmišljala o tvoji ponotranjeni,notranji ženski ;)

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: March 19, 2009, 10:00:58 AM »
[
quote author=Andres link=topic=119.msg68551#msg68551 date=1237421676]

Andres

Kje si jo izgubil  ;)

Andres
[/quote]

Pa saj ni tako hudo, ni vrag da smo vse enake  ::)
Jaz ne bi tako posploševala, ravno tako kakor niso vsi moški, tako rečeno iz ust varane(prevaranti- oprostite izrazu)
Zato tudi dame niso vse manipulantke, mogoče v danem trenutku ji nosi tako, lahko le ni obsojanja vredno, sprejemati druge taki kakršni so je tudi odraz notranje umirjenosti.

Vem je težko, govoriti tistemu ki ni preizkusil take in drugačne tegobe, ko nekaj boli boli,  upam da mi ne zamerite?
Kaj bi ne bilo lepše na naši zemljici  živeti v slogi in sožitju, harmonija bi nam prinesla tudi notranji mir.
Vem ženske smo z Venere moški pa z Marsa, tudi sama imam marsovo energijo v sebi, toda te dni ko mi nagaja, bi koga povozila, a za kaj, za ceno lastne sreče, ni vredno.
Moj moto, še je dobrih ljudi na svetu, izkazalo se je da res, od tega ne odstopam. Živeti polno in umirjeno, tudi če na trenutke je težko, dajmo si podariti to!

P.S. Nisem hotela nobenega užaliti in niti prizadeti, upam da mi oprostite za izjavo!
Pošiljam vsem  ang: pozdrav, mir v srce in dušo!

By luana  :D :D :D ;) ang:
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #59 on: March 19, 2009, 12:38:50 PM »
WOW!
Andres, tokrat ti bom zaploskal! Sam sem bil v tej skupini moških, ki so se pustili zmanipulirat. Priznam. Lahko bi me bilo sram, a tako je pač bilo in ne bom se s tem obremenjeval. Vse skupaj sem vzel kot izjemno priložnost učenja.
Vsekakor je manipulacija osrčni problem partnerstva, ki žal ni vezan samo na ženske. Dejstvo pa je, da so v tem dosti boljše in je to bolj njihova sposobnost, a žal so tudi moški, ki "uročijo" ženske in jih imajo za svoje "mame". Torej  da jim likajo, perejo in pušijo. Pa se ne opravičujem na grdih besedah ker je to žal kruto dejstvo in ga je treba priznat.
Vsi smo na istem, samo metode so različne. Res je to kar si napisal, a žalostno v vsem tem je to, da smo "deci" debili. Da se pustimo ujet v te pasti. Zakaj? Ker nismo samozavestni. Ampak to je bolezen te civilizacije. Potrditve iščemo od zunaj. In ko moški rabi potrditev od ženske, ga ima ta v šahu, če še sama ni dovolj razvita, da se temu izogne.
Vsekakor moj pogled v prihodnost, je bolj pozitiven. To pa sklepam pač po sebi in osebah, ki so se mi zadnje čase zbližale. Ljudje, ki so vse to kar ti pišeš dojele in rekle vsemu temu NE. Tako moški kot ženske. Mislim, da je na svetu dosti več dobrega, kot slabega, razlika je samo v tem, da ima slabo dosti glasnejše glasnike, med tem ko dobrota dela v tišini. A ne bo več dolgo tako. Takrat bodo ženske kot ti praviš enostavno bile primorane se soočit z lastnimi manipulacijami in bodo ostale same. Možnost imajo se spremenit, kot jo imamo vsi.
Manipulacije se bližajo svojemu koncu. Ker vodiš lahko nekoga, ki ne pozna poti. Ko se bodo ljudje znali zavedat sebe in sveta, jih nihče ne bo mogel v nič prepričat. Pa dej že enkrat privlači pozitivno ven iz ljudi.

Kar sem tudi sam opazil, je zelo pomembno, kaj od nekoga pričakuješ. Če se do nekoga vedeš, kot da je slab, bo TVOJA vibracija naredila, ali bolje rečeno potisnila to osebo, da to tudi postane. Zakaj vidimo eno osebo različno? Eni ti lahko za eno žensko/moškega rečejo, da je izjemna oseba, da je dobra, drugi pa bodo govorili da je slaba. Ok, tukaj so lahko umes manipulacije, ampak če nekoga imaš za poštenega, te enostavno ne bo mogel razočarat, ker globoko si vsi želimo, da bi nas videli DOBRE. S tem se vračam na prej napisano, da iščemo potrditve od zunej. Take osebe seveda niso še "dobre", a tudi slabe niso. Samo preplašene so. Strah, kot sem ga na lastni koži spoznal, pa je samo posledica neznanja in iskanja potrditev od zunaj.  Ko veš kdo si, enostavno to odpade.

Vsekakor nisem tako neumen, ali bolje rečeno "naiven" da mislim, da so vsi dobri. Delam v igralnici in točno vem, kaj je zloba v duši. Žal tudi take osebe obstajajo in ne moreš se jih kar znebit. Vendar moč črpajo iz njihove uplivnosti. Če je nimajo, nimajo niti moči. Moč njihovi "zlobi" pa daješ ravno ti, ker jih s tem ožigosaš za uplivne in to počno naprej. Igralnici bom večno hvaležen, za vse kar sem se tam lahko naučil. Shajam še z najslabšišmi primerki in mene spoštujejo tam noter. Vedo, kakšna je prava moč in se me bojijo. A videl sem, da jim tudi ugaja, da nekdo vidi dobro v njih.
Glede tega, bom spet citiral STAR WARS. Darth Vader (uni črni s čelado) so vsi mislili, da je čista zloba. A Luke je v njem videl DOBRO. In dejansko se je na koncu Vader odločil za to pot in se s tem oslobodil. Tako je to. Ljudje postanejo to kar vidiš v njih!

Tako, da tokrat si lepo opisal določena dejstva, a žal si s tem naredil samo obraten učinek. Dal si jim moč. Dal si jim občutek, da s tem ustrašujejo ljudi in s tem jim dal povod, da to nadaljujejo.
Andres, saj veš, da te zelo cenim, a bi rad, da o tem resno premisliš. Verjamem, da bi rad bil obkrožen z takimi damami, ki praviš, da jih ni več. PA jih ustvari. A ne z jezo, ampak z ljubeznijo. Vem da to deluje utopično, a če imaš boljšo idejo, jo prosim napiši.
Zlo poraja slo, ljubezen poraja ljubezen....

V Italjiji je pregovor: "kdor seje veter, bo požel nevihto..."