Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma IX  (Read 206519 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma IX
« Reply #240 on: May 04, 2009, 11:34:20 AM »
Ojla Regina!

Že dolgo nisem nič sanjala ponoči, očitno ni časa, danes pa za čuda je bilo.
Bila sem na postelji,videla bele rjuhe, sama belina, hotela sem se ljubiti a začuda bila je ženska, ne vem kdo, se mi zdi da jo poznam a se ne spominjam.
Kljub volji in želji nama ni uspelo, ne vem zakaj, nekaj naju je zmotilo!
Nisem bila pripravljena  z žensko, ker tudi v realnosti nebi bila.
kaj pravijo na te sanje?

pozdrave  by luana,
na praznični dan, dan ko se niti pod razno nič ne dela, uživajte v nedelu!  :D :D :D ;)

Verjetno gre za kakšno obliko ustvarjalnosti, ki si je ne upaš izraziti ali pa ti enostavno ni toliko blizu, da bi se poglobila vanjo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: May 04, 2009, 05:07:09 PM »
Ojla Regina!

Že dolgo nisem nič sanjala ponoči, očitno ni časa, danes pa za čuda je bilo.
Bila sem na postelji,videla bele rjuhe, sama belina, hotela sem se ljubiti a začuda bila je ženska, ne vem kdo, se mi zdi da jo poznam a se ne spominjam.
Kljub volji in želji nama ni uspelo, ne vem zakaj, nekaj naju je zmotilo!
Nisem bila pripravljena  z žensko, ker tudi v realnosti nebi bila.
kaj pravijo na te sanje?

pozdrave  by luana,
na praznični dan, dan ko se niti pod razno nič ne dela, uživajte v nedelu!  :D :D :D ;)

Verjetno gre za kakšno obliko ustvarjalnosti, ki si je ne upaš izraziti ali pa ti enostavno ni toliko blizu, da bi se poglobila vanjo.

Hvala Regina, nek namig si mi dala, mislim da vem na kaj bi se lahko nanašalo, ideja je a ne vem kje pričeti, a čas me bo kamaju za vrat dihal. No upam da se stvari odvijejo čez kak dan, hvala še nx
by luana  :D :D ;)
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #242 on: May 04, 2009, 06:17:25 PM »

Hvala Regina :-* :-* :-*

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #243 on: May 04, 2009, 08:17:59 PM »
Ravno vceraj sem se K. pritozevala kako nic ne sanjam  ::)
pa je ocitno njen prihod prinesel tudi nekaj sanjskega spomina.
Se je kar dosti dogajalo. Ljudje, pa kar ene sobe. Selila sem se iz ene, v drugo sobo. Druzba ...
A najbolj mi je ostalo v spominu, da sem v tej hisi odsla v klet, po stopnicah navzdol in odprla zmrzovalnik.
Ogromno sladoleda je bilo noter.  ;D Se tako zamrznjeni paketi, da se je videl prav rahel led in, ko sem odprla se je ven zakadilo. Sladoled je bil lepo zlozen, jaz pa sem godrnjala, zakaj mi niso povedali, da imamo sladoled!
 ;D

Sladoled usteza kratkotrajnim ali nekim trenutnim užitkom. Očitno te je srečanje /to ali kakšno drugo/ res sprostilo.  ;)

;D
res je.
hvala regina, upam da si fino.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #244 on: May 04, 2009, 10:47:42 PM »
Pa sem res fino, Azra.  ;D
Hvala  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #245 on: May 04, 2009, 10:48:21 PM »

Regina, pozdravljena.
Dvoje sanj mi ne gre iz glave.

Sanjala sem, da sem noseča, imela sem velik trebuh, v vijlični bluzi sem ga ponosno razkazovala okrog. - pomeni to nek zaključek nekih idej oziroma realizacija le-teh? Prosim za tvoj komentar.
Pred nekaj tedni pa sanjala, da sem seksala s svojim fantom, uživala, ampak kaj pomeni brisača rumene barve, na kateri sva ležala? Hvala za odgovor.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #246 on: May 04, 2009, 11:16:03 PM »
Tia, težko komentiram, še težje delam zaključke na podlagi dveh stavkov. Rabim vsebino. Sicer pa sta tudi nosečnost in spolnost ena izmed tistih tipičnih vsebin, ki se na forumu pogosto ponavljajo, pa bom tudi tebe usmerila, da malo pogledaš nazaj ali na naslov  http://www.sepet-sanj.com/simbolika/sanjska_knjiga.htm.
Razmisli, v kaj te skuša vsebina usmeriti, primerjaj jo s simboliko in jo poveži s tvojim vsakdanjim življenjem, potem pa bova še kakšno rekli o tem, zakaj barve.
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #247 on: May 04, 2009, 11:37:19 PM »
sanje o nosečnosti, lepe sanje res prinašajo nove ideje verjetno, prav tako se zadnje čase s fantom pogovarjava o otroku,v bistvu si ga on zelo želi, jaz pa še nisem ziher, se mi zdi, vendar sva trenutno narazen zaradi službe na tujem, tako da bova fizično skupaj spet junija, mogoče zato sanje o seksu, ker mi manjka fizični dotik, rumene barve si pa ne vem razlagat.
Vsebina sanj je -spomnim se velikega trebuha, vijolične dolge bluze in prijateljicam sem kazala in govorila, da sem noseča in da bom imela bebo. To je vse, česar se spomnim, občutek je bil prijeten. Prav tako ej bil občutek prijeten pri seksu, edino "motila" me je rumena brisača. V bistvu je bil čisto vsakdanji spolni akt.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #248 on: May 05, 2009, 07:07:06 AM »
Evo, pa še moje sanje. S šolo smo šli na izlet. Dva avtobusa,nabito polna. Nekje na zelo mrzlem (sam led okoli) se nam je vdrlo ali nekaj podobnega. Zadnji avtobus je zgrmel v vodo. Plavali smo pod vodo, sploh nas ni nič dušilo, nismo čutili mraza. Učiteljice so nas preživele še spodbujale,naj jemo veliko ledu, ko priplavamo na površje. V živo sem čutila,kako grickam trd led med zobi.
Naložili so nas na prvi avtobus in odpeljali so nas. V avtobusus sem stala zadaj,samo v perilu. Potem sem začela spraševati učiteljico,kje so moje obleke. Vsi so mi samo žalostno povedali,da je vse ostalo v drugem avtobusu, ki je potonil.
Šele ko so nas pripeljali domov, so se mi ulile solze. V tistih potovalkah, ki so ostale na avtobusu,je bilo moje celo imetje! Nove obleke, adidaske (vse to sem si v zadnjem času resnično po dolgi želji privoščila), dodatki, ipd. Jokala sem neustavljivo.

Hecno, nobene žalosti nisem občutila ob izgubi ostalih sošolcev, nobene panike v vodi, vse je bilo mirno. Še zabavali smo se ob plavanju pod vodo in opazovanju živalskega sveta. Glede izgubljene prtljage pa  jeza,žalost.

Dejansko čakam na rezultate dveh izpitov na faksu. Ne mi rečt,da tole strmoglavljenje avtobusa v ledeno reko/morje pomeni, da sem pogrnila?
 ;D

Regina,dušica, hvala za tvoje mnenje!

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #249 on: May 05, 2009, 01:17:08 PM »
Sem šla pod tvoje simbole gledat,kaj pomeni voda in led. Ja,res je bila globoka voda. In nimam pojma,kako smo lahko brez zraka, brez maska kar plavali in plavali pod vodo, globoko dol, skoraj pri dnu.
Ne vem pa,ali je bilo morje ali jezero ali reka. Bilo je mirno, nobenih valov,vrtincev. Stoječa voda je bila.
Hja..odvečna prtljaga kot potovalke, ki so ostale pod vodo v zadnjem avtobusu.

Oblačila pa tako: v prvem avtobusu, kamor so nas naložili, sem stala zadaj samo v modrcu in tangicah. Belo vse skupaj. Zeblo me je samo na koncu, zato sem se z obema rokama objela okoli pasu in drgetala od mraza.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #250 on: May 06, 2009, 10:34:48 AM »
sanje o nosečnosti, lepe sanje res prinašajo nove ideje verjetno, prav tako se zadnje čase s fantom pogovarjava o otroku,v bistvu si ga on zelo želi, jaz pa še nisem ziher, se mi zdi, vendar sva trenutno narazen zaradi službe na tujem, tako da bova fizično skupaj spet junija, mogoče zato sanje o seksu, ker mi manjka fizični dotik, rumene barve si pa ne vem razlagat.
Vsebina sanj je -spomnim se velikega trebuha, vijolične dolge bluze in prijateljicam sem kazala in govorila, da sem noseča in da bom imela bebo. To je vse, česar se spomnim, občutek je bil prijeten. Prav tako ej bil občutek prijeten pri seksu, edino "motila" me je rumena brisača. V bistvu je bil čisto vsakdanji spolni akt.

Želja po otroku je itak vedno prvo, kar nam pride ob takih sanjah na misel, si pa tudi naredila dobre zaključke v zvezi s fantom in relacijo, ki vama ne omogoča popolne združitve. V rumeni barvi je vedno neka pozitivna "obljuba", ker pa je tudi barva presojanja, odločanja, intuicije in inteligence,  bi lahko kar dobro poudarila to tvoje počutje. Viijoličasta je bolj povezana s ciklusi obnavljanja, ampak je pa čutiti tudi ravnotežje in čustvi in duhom, tako da se mi zdi, da premorejo te sanje kar eni taki prijeten, pozitivni naboj.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #251 on: May 06, 2009, 10:45:47 AM »
Dejansko čakam na rezultate dveh izpitov na faksu. Ne mi rečt,da tole strmoglavljenje avtobusa v ledeno reko/morje pomeni, da sem pogrnila?
 ;D

Pa veš, da ti ne bom rekla. Ravno nasprotno in iz srca ti želim, da bi ta izpit naredila ;) :-*
No, simboliko si že sama precej raziskala in če nisi odkrila kakšne druge povezave, bi se sanje res lahko nanašale na ta izpit. Gre za vožnjo z avtobusom, ki itak predstavlja neko obliko kolektivnega življenja in zmrznjeno vodo, kar bi lahko pomenilo, da si to izkušnjo čustveno res zelo intenzivno doživljala.
Držim pesti  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #252 on: May 06, 2009, 11:16:39 AM »
Aaaam, dva izpita sta.  ::) Ne samo eden. Ma,če bo samo polovičen uspeh, bo super. Po več kot enoletnem popolnem stagniranju. :-\

Hvala ti lepa, Regina. Lep dan!!! :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #253 on: May 06, 2009, 11:51:16 AM »
Če sta dva izpita, bom pa toliko bolj močno držala pesti.  ;D
Drži se  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #254 on: May 06, 2009, 01:12:39 PM »
Če sta dva izpita, bom pa toliko bolj močno držala pesti.  ;D
Drži se  ;)

"Dojenčkovo" pest drži - ko palec prečno položiš preko dlani, tako da je vrh palca pod prstancem in zapreš ostale prste čezenj - ga zapreš v pest.
S tem kot na stikalo pritisneš na meridianske poti, pretok energije je boljši in učinek bo večji.  :-*