Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #105 on: June 22, 2007, 11:38:40 PM »
Draga Regina, dober dan želim. Nocoj sem imela zelo zanimive sanje in zanimivo, da sem se zjutraj zbudila izredno dobre volje. Naj opišem:

Med drugimi sanjskimi slikami, ki pa niso pustile takega pečata, sem bila z nekim mladeničem - nepoznanim, zelo zvedavim in radoživim na vrhu grička in mu pokazala pojav, ki se pojavi samo dvakrat letno ponoči in sicer v daljavi se vidi širok pas morja, obsijan z luno (v resničnem življenju se to tudi res zgodi, ob prehodu v poletje in zimo, in živim tudi na predelu Slovenije, kjer lahko vsakodnevno občudujem morje v daljavi, pa čeprav samo pasek). Ta pas je bil škrlatno rdeče barve in iznenada sta iz morja skočila dva lepa delfina. Čeprav sva bila zelo zelo daleč od morja, sva s prostim očesom videla ta veličastni skok, ki se je še dvakrat ponovil. In zanimivo je, da se je ob vsakem skoku delfinov iz vode za njimi pojavil plamen, kot pri rahli eksploziji, vendar je to bilo veličastno. V sanjah sem občutila neverjetno radost.

Regina prosim za tvojo razlago.

Včeraj je bil prvi poletni dan in kar precej asociacij je v tvojih sanjah na ta trenutek. Izkoristi to blaženost podzavesti in se prepusti intuiciji. Će ne boš že nekaj zelo lepega doživela, boš pa igraje opravila z nekimi težavami.
Prijeten vikend ti želim, Princes.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #106 on: June 23, 2007, 05:02:30 AM »
Regina najlepša hvala. Danes odpotujem na vaš konec. Upam na najlepše.

Lep vikend tudi tebi draga Regina :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #107 on: June 23, 2007, 07:24:27 AM »
Te pa se boš tak al tak lepo mela, čuj ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #108 on: June 23, 2007, 04:30:40 PM »
Pozdravljena Regina! Vidim da si polno v teku in seveda vec kot pridna ;)

Jaz sem pridna predvsem pri motivaciji in podpori svojih prijateljev.Nekdo mi je nazadnje rekel, da je to moje poslanstvo v tem zivljenju :)

No pa da ne dolgovezim ;) Ti povem svoje sanje? Joj jaz vedno sanjam kaksno sadje ali pa zivali :)

Tokrat sem sanjala da smo bili z nekaterimi ljudmi, ki jih sicer ne poznam, v stavbi iz katere smo spremljali zivljenje crnih medvedov. (ki so znani po svoji agresiji).In ti kolegi so vsi lezli nasproti njim in jih zeleli od blizje gledati, medtem ko sem jaz konstantno bila raje skrita v neki napol podrti hisi in pripravljala bunker ce bi do cesa prislo. Ceprav sem vedela da ta bunker teh medvedov ne bo zdrzal...

in ko so te kolegi ze tako razbesneli medvede, sem bezala pred njimi v neko stolpnico po stopnicah in trkala vsa paranoicna na vrata, da naj mi kdo pomaga in me spusti k njim samo za toliko casa da se ta situacija z medvedi resi. In mi je,... bila sem tistih nekaj minut pri njih v stanovanju vsa pomirjena,... In potem sem se zbudila.

Medvede res kr dostikrat sanjam... Pa zanimivo da vedno bezim pred njimi. (podobno kot ko sanjam kace , bike in volkove )... Kaj to pomeni "Mati sanj" (Regina)? :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #109 on: June 25, 2007, 05:12:51 PM »
Ojla, Regina!

Moram ti povedati da se v moje sanjsko življenje spet vrača tista stara simpatija (iz lanskega jesenskega časa), s katero sploh nimam več stika... že več kot pol leta ga sploh nisem videla (razen da sem veliko o njem slišala od kolegov, znancev). Danes pa se mi je znova o njem sanjalo... in sicer na skrivaj sva se hotela sestati, pa nama nikakor ni uspelo. Vedno je nekaj vmes prišlo. Nekako sva se v množici ljudi ves čas od daleč opazovala. Potem je prišlo do mene pisno sporočilo, naj ga obiščem pri njemu doma. Na listku je bil njegov naslov (vendar se ne spomnim več kakšen naslov je bil zapisan, grrrrr  ;) )

Morda ga bom pa kmalu spet srečala, tega simpatičnega gospoda, hi hi  :D
Se že veselim, potem pa se mi bo še bolj rolalo  ;D

Čau čau

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #110 on: June 25, 2007, 09:23:51 PM »
Medvede res kr dostikrat sanjam... Pa zanimivo da vedno bezim pred njimi.
Verjetno v resnici ne maraš posedovalnih, arogantnih in krutih ljudi, zato se jih tudi v sanjah spretno izogibaš.
Pa lep nedeljski večer ti želim. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #111 on: June 25, 2007, 09:28:08 PM »
Morda ga bom pa kmalu spet srečala, tega simpatičnega gospoda, hi hi  :D
Se že veselim, potem pa se mi bo še bolj rolalo  ;D

Kako že pravijo? Iz tvojih ust v božja ušesa, da se želja uresniči?!  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #112 on: June 26, 2007, 06:19:20 AM »

Regina, res, naši Štajerci so naredili tak žur, ki ga Primorci ne zmoremo. Bilo je res enkratno. Sanje so nakazale, da bo presenečenje in je res bilo.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #113 on: June 26, 2007, 10:22:01 AM »

Regina, res, naši Štajerci so naredili tak žur, ki ga Primorci ne zmoremo. Bilo je res enkratno. Sanje so nakazale, da bo presenečenje in je res bilo.

Lepo, lepo. Ponovi še kdaj takšno "vajo".  ;)  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #114 on: June 26, 2007, 11:31:19 AM »
Verjetno v resnici ne maraš posedovalnih, arogantnih in krutih ljudi, zato se jih tudi v sanjah spretno izogibaš.

Ja res je Regina! Pa saj to je verjetno pri vseh ... Taki ljudje so tezki in ce se le da se poskusam izogniti njihovi druzbi.Zanimivo kako se to pokaze tudi v sanjah. Pa so to zadeve ki se ticejo sedanjosti nekoliko bolj izrazeno ali splosno?

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #115 on: June 26, 2007, 10:57:09 PM »
Dobere vecer  :)
Moje sanje:
Bila sem v druzbi ljudi in smo se pogovarjali, vsepovprek. Samo govorenje se je slisalo. Smo pa sedeli, nikogar nisem poznala, vzdusje je bilo cvekasko. Zanimive sanje v tolikor, ker smo res samo cvekali.  ::)
Da ne pomeni to kaksno obrekovanje?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #116 on: June 26, 2007, 11:26:53 PM »

Ja res je Regina! Pa saj to je verjetno pri vseh ... Taki ljudje so tezki in ce se le da se poskusam izogniti njihovi druzbi.Zanimivo kako se to pokaze tudi v sanjah. Pa so to zadeve ki se ticejo sedanjosti nekoliko bolj izrazeno ali splosno?

Res je lahko pri vseh, vendar se marsikdo ne zna in ne zmore umaknit pred takšnimi "sodobnimi vampirji", pa naj se še tako trudi, nekdo drug jih dobesedno pritegne nase s svojimi šibkimi točkami, nekomu tretjemu pa se tako upirajo, da jih že na daleč začuti in še preden so mu sploh sposobni pokazat kaj zmorejo ali še preden pokažejo svoj pravi obraz, ta že potegne gas, itd.
Sama boš torej najlažje presodila, zakaj se ti prikradejo v sanje, oziroma katere so tiste lastnosti, ki te vznemirjajo pri ljudeh v tvoji bližini. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #117 on: June 26, 2007, 11:35:31 PM »
Dobere vecer  :)
Moje sanje:
Bila sem v druzbi ljudi in smo se pogovarjali, vsepovprek. Samo govorenje se je slisalo. Smo pa sedeli, nikogar nisem poznala, vzdusje je bilo cvekasko. Zanimive sanje v tolikor, ker smo res samo cvekali.  ::)
Da ne pomeni to kaksno obrekovanje?

Takšno čvekanje ponavadi izraža človekovo naravo in njegova prepričanja. Včasih sanje namigujejo, da bi bilo treba jasno in glasno povedati svoje mnenje in s tem nekoga "utišati", spet drugič pa bi bilo morda bolje, da bi vsaj za trenutek zaprl usta in se posvetil temu, kaj mu imajo drugi povedati. Spomni se torej, kako si v tem pogovoru sodelovala. Nasprotje od sanjske aktivnosti ti v realnosti pripada.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #118 on: June 26, 2007, 11:38:49 PM »
Uf, potem bi morala biti tiho.  :o
Danes tega nisem upostevala; izpraznila sem svojo duso in v 63 min po gsm-u povedala to, kar bi morala ze nekaj mesecev nazaj ... mogoce so mi sane podzavestno govorile kar moram, kajti mislim, da je bil zadetek v polno. Pa tudi izvedela sem marsikaj ...
Ah, kako je zivljenje lepo  ::)  :-*
Hvala Reginca.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #119 on: June 26, 2007, 11:42:21 PM »
Ah, kako je zivljenje lepo  ::)  :-*

Razumem, kaj mi hočeš povedat.  ;D
www.sepet-sanj.com