Pozdravljena Regina! Vidim da si polno v teku in seveda vec kot pridna
Jaz sem pridna predvsem pri motivaciji in podpori svojih prijateljev.Nekdo mi je nazadnje rekel, da je to moje poslanstvo v tem zivljenju
No pa da ne dolgovezim

Ti povem svoje sanje? Joj jaz vedno sanjam kaksno sadje ali pa zivali
Tokrat sem sanjala da smo bili z nekaterimi ljudmi, ki jih sicer ne poznam, v stavbi iz katere smo spremljali zivljenje crnih medvedov. (ki so znani po svoji agresiji).In ti kolegi so vsi lezli nasproti njim in jih zeleli od blizje gledati, medtem ko sem jaz konstantno bila raje skrita v neki napol podrti hisi in pripravljala bunker ce bi do cesa prislo. Ceprav sem vedela da ta bunker teh medvedov ne bo zdrzal...
in ko so te kolegi ze tako razbesneli medvede, sem bezala pred njimi v neko stolpnico po stopnicah in trkala vsa paranoicna na vrata, da naj mi kdo pomaga in me spusti k njim samo za toliko casa da se ta situacija z medvedi resi. In mi je,... bila sem tistih nekaj minut pri njih v stanovanju vsa pomirjena,... In potem sem se zbudila.
Medvede res kr dostikrat sanjam... Pa zanimivo da vedno bezim pred njimi. (podobno kot ko sanjam kace , bike in volkove )... Kaj to pomeni "Mati sanj" (Regina)?