Hvala za te pohvalne besede, apemaya.

Pri analizah, ki so objavljene na spletni strani, je treba upoštevat, da je marsikaj izpuščenega, saj si nihče ne želi biti javno izpostavljen tako, da bi bil med drugimi prepoznaven. Ker v glavnem gre za izrezke, temu primerno tudi včasih deluje nepopolna sanjska vsebina ali pa interprecija sama. Ampak, naj te to ne moti. Vsak izmed teh ljudi, ki je na objavo pristal, je dobil interpretacijo v celoti, v predstavitvi pa gre le za pristop in način, kako se sanj lotit in kje iskati "rdečo nit" za vse tiste, ki bi si jih radi razlagali sami.
Da ženska v primerjavi z moškimi (govorimo o odraslih ljudeh) v sanjah zelo redko doživi orgazem, so pokazale raziskave, ki so jih delali v svetu. Razlog ni v tem, da ženska ne bi imela erotičnih sanj ali da je intimnosti ne zanimajo. Le druga področja so ji pomembnejša in temu primerno se v sanjah odziva. Kateri interesi so to, pa lahko prebereš v članku
http://www.sepet-sanj.com/splosno1/Clanek_ona.htmRes je, da v sanjah tudi kihamo, se pogovarjamo, praskamo...vprašanje pa je, koliko bi vsi ti gibi in raznorazne grimase znesle procentualno, če bi jih raziskovalci obdelali. Vsaj jaz ne vem, da bi jih, medtem ko za erotične sanje obstajajo podatki, da te znašajo le 10% v primerjavi z drugimi sanjskimi vsebinami. Če pri tem upoštevamo, da v večini primerov gre le za falične simbole, ne pa za "pravi seks", se mi zdi kar logično, da je orgazmov tako malo.
V članku lahko najdeš tudi odgovor na vprašanje o barvah. Če jih v sanjah ne vidiš kot "rdečo nit" in če jih podzavest ne išče kot način, da bi preko njih komucirala s sanjalcem, niso tako pomembne kot sicer, ko te z njimi hočejo na nekaj opozorit. Včasih je to edini način, včasih le stranski učinek, tako kot je pač vsak človek osebnost zase.
Ti si čisto dovolj radovedna Apemaya, da bi bila zrela za mojo delavnico