Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma  (Read 265198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma
« Reply #75 on: October 16, 2006, 02:58:59 PM »
Zivjo Regina!

Ne, nisi zgresila :) Samo zelela sem povedati kaksna je trenutna situacija.
Res je, da sem se z razpadom te veze razbremenila. Ampak je pa tudi res, da mi je bilo izredno hudo. Se pa pocasi pobiram, ker nekako verjamem, da je vsaka stvar za nekaj dobra :)

Ti povem kaj sem danes sanjala?

Nakit! Ne vem kako in zakaj sem se znasla v neki zlatarni, kjer sem nenehno pregledovala zlat nakit z diamanti. Pa ne samo pregledovala, ampak celo kupovala. Ceprav je prodajalka nosila predvsem debel in mocan nakit, sem jaz vedno za nakup izbirala samo drobnega, neznega in z majhnimi diamantki.

Zanimivo, da so bile cele sanje samo to. Nic kako sem jaz ta nakit nosila ali karkoli ze z njim pocela.... Ampak kako sem si ga kupovala... :)

Tudi današnje sanje so polne popolnosti in energije. Zgleda, da imaš v svojem življenju kar nekaj prednosti pred drugimi in bi lahko s svojimi življenjskimi izkušnjami zlahka obogatila svoje duhovne zaklade, osrečila sebe in druge. Ti pa, kot da se jih ne zavedaš ali si jih nekako ne priznaš.
Izrazi se, vidka, zadihaj in ne tišči jih nazaj. 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #76 on: October 16, 2006, 03:11:56 PM »

Nečesa mi še manjka na potovanju, razvoju moje osebnosti?

Razvoj tvoje osebnosti je že nekaj časa v vzponu, a da bi dosegla neki željeni nivo, ni nujno, da ti nekaj manjka, ker to kar iščeš in potrebuješ, tudi najdeš. Morda le nekoliko preveč poudarjaš miselne funkcije in se nanje opiraš, ko začutiš pri sebi in v sebi neko izboljšanje. To bi naj bila tvoja osvoboditev, ne pa obremenitev in nove skrbi.

Vse lepo ti želim, Selena. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #77 on: October 16, 2006, 03:20:30 PM »
Zdravo Regina, zanima me kaj  naj bi pomenil simbol prstana in st.3. Namrec v soboto sem sanjala, da sem dobila v poklon precudovit prstan, ki je bil "sestavljen" iz treh prstanov,skupaj so tvorili lepo celoto, zelo se je svetil. Na mezincu in ostalih prstih mi ni dobro stal, najbolje mi je stal na sredincu,ker je bil prstan kar ogromen. Zraven simbolike prstana me se zanima,kaj pomeni st.3
( 3prstani,ki tvorijo en prstan in sredinec - tretji prst)

Hvala ti za namig,lep dan!
Na koledarju sem videla, da se približuje tvoj rojstni dan, duan. Ob tej priložnosti je povsem možno, da te čaka kakšno prijetno presenečenje in veseli dogodki.  :D
Sicer pa o tem ne govori samo datum, ampak je tudi prstan simbol popolnosti, vezi, navezanosti, povezane usode, ki jih ne zaznamuje samo krog, ampak jih poudarja tudi števlka 3.
Že vnaprej, veselo praznuj ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #78 on: October 16, 2006, 08:34:25 PM »

Razvoj tvoje osebnosti je že nekaj časa v vzponu, a da bi dosegla neki željeni nivo, ni nujno, da ti nekaj manjka, ker to kar iščeš in potrebuješ, tudi najdeš. Morda le nekoliko preveč poudarjaš miselne funkcije in se nanje opiraš, ko začutiš pri sebi in v sebi neko izboljšanje. To bi naj bila tvoja osvoboditev, ne pa obremenitev in nove skrbi.

Vse lepo ti želim, Selena. :)
[/quote]

Regina, bi znalo kar držati. Še vedno se preveč prepuščam razmišljanju. To moram še popraviti. Hvala ti. Zelo mi pomagaš. :-*
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #79 on: October 16, 2006, 09:22:41 PM »
Uživam s teboj, Selena in prepričana sem, boš nekega dne sama s seboj še zelo zadovoljna. Da o ljudeh v tvoji bližini niti ne govorim. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #80 on: October 17, 2006, 08:26:07 AM »
Mozno,da me res caka prijetno presenecenje :D Hvala ze za vnaprejsnje lepe zelje ;)
Se nekaj me zanima, vceraj in danes sem imela tako rekoc iste sanje, da sem bila kar naenkrat noseca in to pri kraju in da sem kar naenkrat rodila.Oz.bolje receno dvakrat sem sanjala trenutek pred  porodom,priprave na porod. Imela sem mesane obcutke obakrat,ker mi ni bilo jasno, da 9mesecev nisem vedela da sem noseca,naenkrat sem samo rekla "rojevam" ???
Presenecena sem bila zato,ker sem si zdela nepripravljena na tak dogodek. Nisem vedela kako naj obvestim prijatelje,sorodnike po sms-u da sem rodila, ce se mi 9 mesecev sploh ni videlo na telesu, da sem noseca.
Ne bi te niti sprasevala po odgovoru,po razlagi,ampak glede na to, da so se mi takorekoc ponovile vcerajsnje sanje, te prosim za namig.

Lep dan :)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #81 on: October 17, 2006, 08:26:56 AM »

Tudi današnje sanje so polne popolnosti in energije. Zgleda, da imaš v svojem življenju kar nekaj prednosti pred drugimi in bi lahko s svojimi življenjskimi izkušnjami zlahka obogatila svoje duhovne zaklade, osrečila sebe in druge. Ti pa, kot da se jih ne zavedaš ali si jih nekako ne priznaš.
Izrazi se, vidka, zadihaj in ne tišči jih nazaj. 
[/quote]

Res je Regina! Imam kar nekaj prednosti pred ostalimi s svojim znanjem in izkusnjami.
 Ves kje nastane tezava, ne da jaz tega ne bi zelela deliti z drugimi ali bi to tiscala zase, ampak da tezko najdem ljudi ki bi se sploh zeleli druziti z menoj, se zeleli cesa nauciti, kaj novega izvedeti. Zanje case srecujem same take ljudi, ki jim ni do duhovnega razvoja.Meni pa to izredno veliko pomeni.
Mogoce bi pa morala najti kak drug nacin za izrazanje teh darov? Bi mogoce morala napisati knjigo? Ali kaj takega?

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #82 on: October 17, 2006, 09:01:45 AM »

Jaz sicer ne poznam noči brez sanj,včasih črno bele,največkrat v bavrah.  Danes pa sem  si poleg vsega še najbolj zapomnil dva kupa res lepih krasnih hrušk in jih ponujal ,da se jih porabi. Ja bile so zlatorumene.

Hvala za razlago.

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #83 on: October 17, 2006, 12:46:55 PM »
Živjo! ;D

Tudi mene nekaj zanima...  :-\ Danes sem med vsem ostalim sanjal bogomolko - bratec jo je nekje pobral, jo podržal med palcem in kazalcem in mi jo pomolil pod nos.  :o

Sem že malo po netu brskal, ampak zaenkrat še nisem našel nič uporabnega. Kaj praviš, Regina?

Hvala in lep pozdrav!
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: October 17, 2006, 02:17:23 PM »
Mozno,da me res caka prijetno presenecenje :D Hvala ze za vnaprejsnje lepe zelje ;)
Se nekaj me zanima, vceraj in danes sem imela tako rekoc iste sanje, da sem bila kar naenkrat noseca in to pri kraju in da sem kar naenkrat rodila.Oz.bolje receno dvakrat sem sanjala trenutek pred  porodom,priprave na porod. Imela sem mesane obcutke obakrat,ker mi ni bilo jasno, da 9mesecev nisem vedela da sem noseca,naenkrat sem samo rekla "rojevam" ???
Presenecena sem bila zato,ker sem si zdela nepripravljena na tak dogodek. Nisem vedela kako naj obvestim prijatelje,sorodnike po sms-u da sem rodila, ce se mi 9 mesecev sploh ni videlo na telesu, da sem noseca.
Ne bi te niti sprasevala po odgovoru,po razlagi,ampak glede na to, da so se mi takorekoc ponovile vcerajsnje sanje, te prosim za namig.

Lep dan :)

Ko se pojavijo sanje o nosečnosti, sploh pa če se ponavljajo, je dobro naredit test.  ;)

Sicer pa otrok pod srcem predstavlja lastno vizijo o življenju in osebnem razvoju in čisto možno je, da se v prenesenem smislu  dogaja nekaj, kar zate pomeni nov začetek. Lahko gre za kakšne pomembnejše spremembe v službi, lahko pa gre preprosto za kakšno osebno zamisel, načrt ali projekt, ki bo že v kratkem obrodil sadove.

Jaz ti želim oboje, duan  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #85 on: October 17, 2006, 02:28:10 PM »
Res je Regina! Imam kar nekaj prednosti pred ostalimi s svojim znanjem in izkusnjami.
 Ves kje nastane tezava, ne da jaz tega ne bi zelela deliti z drugimi ali bi to tiscala zase, ampak da tezko najdem ljudi ki bi se sploh zeleli druziti z menoj, se zeleli cesa nauciti, kaj novega izvedeti. Zanje case srecujem same take ljudi, ki jim ni do duhovnega razvoja.Meni pa to izredno veliko pomeni.
Mogoce bi pa morala najti kak drug nacin za izrazanje teh darov? Bi mogoce morala napisati knjigo? Ali kaj takega?

Morda je pa prav to tisto, kar se v sanjah, oziroma v podzavesti, dogaja. Sanje so polne in sočne, podzavetno si pripravljena in si se sposobna razdajat, zavestno pa čutiš pomanjkanje in ostajaš prazna, ker nimaš odziva. Pisanje se mi zdi krasna rešitev, vidka. Če smem pripomnit, loti se tega zjutraj in ne zvečer, pri tem pa ne razmišljaj , komu bodo misli namenjene. Prdvsem pa svojih zapiskov ne beri. Ko boš napisala, zapri in odpri samo takrat, ko boš spet čutila željo po tem.

Se že veselim tvojega dela. ;)

www.sepet-sanj.com

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #86 on: October 17, 2006, 02:29:32 PM »
Test,o.k.,sam sem glih kar mela ;) Moram pa priznat da res zadnje case sanjam dosti nosecnost,ampak nosecnost prijateljic, zadnje dva dni pa sem se jaz pojavila v glavni vlogi ;D

Trenutno bi mogoce povezala s temi spremembami v sluzbi,novembra decembra se bo videlo kdo ostane in kdo ne. Se je to ravno danes zvedelo na sestanku

Hvala za lepe zelje ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #87 on: October 17, 2006, 02:38:22 PM »

Jaz sicer ne poznam noči brez sanj,včasih črno bele,največkrat v bavrah.  Danes pa sem  si poleg vsega še najbolj zapomnil dva kupa res lepih krasnih hrušk in jih ponujal ,da se jih porabi. Ja bile so zlatorumene.

Hvala za razlago.

Verjetno ne bom zgrešila, če rečem, da si zelo modre in velikodušne narave, laomin. Tega ne pravi samo sadje, ki si ga radodarno ponujal, ampak tudi dva kupa in zlatorumena barva hrušk. Je pa tudi res, da so hruške eden najbolj tipičnih simbolov, ki s svojo sladkostjo in sočnostjo v sanjah odsevajo erotične strasti. Torej bi lahko šlo za povsem erotične sanje.
Tako prijetne sanje ti želim tudi v bodoče. :)

www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #88 on: October 17, 2006, 02:46:57 PM »
Živjo! ;D

Tudi mene nekaj zanima...  :-\ Danes sem med vsem ostalim sanjal bogomolko - bratec jo je nekje pobral, jo podržal med palcem in kazalcem in mi jo pomolil pod nos.  :o

Sem že malo po netu brskal, ampak zaenkrat še nisem našel nič uporabnega. Kaj praviš, Regina?

Hvala in lep pozdrav!
Odkrito priznam, da tudi sama nimam nekih izkušenj z bogomolkami, pa tudi spomnim se ne, da bi me kdo vprašal za njihovo simboliko. Ampak če rečemo, da gre za roparsko žuželko, ki v sanjah pomeni domišljavost in prevzetnost, bi s svojimi grabežljivimi okončinami lahko predstavljala kakšno takšno osebo v tvoji bližini. Kako ti pa gre ta človek v nos, boš sam najlažje presodil. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #89 on: October 17, 2006, 02:49:27 PM »
Test,o.k.,sam sem glih kar mela ;) Moram pa priznat da res zadnje case sanjam dosti nosecnost,ampak nosecnost prijateljic, zadnje dva dni pa sem se jaz pojavila v glavni vlogi ;D

Trenutno bi mogoce povezala s temi spremembami v sluzbi,novembra decembra se bo videlo kdo ostane in kdo ne. Se je to ravno danes zvedelo na sestanku

Hvala za lepe zelje ;)
Jasno, ti tako ali tako pogosto čutiš že v naprej, kaj se kje dogaja, zato me ta sestanek sploh ne čudi.  ;D
www.sepet-sanj.com