Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)  (Read 80226 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: PLANETARNI VPLIVI 2011 ( retrogradnosti, mrki....)
« Reply #195 on: November 24, 2011, 08:01:40 PM »
Andres, tudi jaz pošiljam sinovemu gležnju ljubezen.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #196 on: November 24, 2011, 10:00:19 PM »
Ena pošiljkica tudi od mene...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #197 on: November 24, 2011, 10:50:15 PM »
tudi jaz pošljem  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #198 on: November 25, 2011, 03:07:33 AM »
Hvala vsem za pošiljke,
 Tačas Mihael spi, toda normalno, z bolečinami.  Zjutraj bo imel operacijo, potem pa domov počivat. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #199 on: November 25, 2011, 07:56:44 AM »
Andres vse dobro želim tvojemu sinu :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #200 on: November 26, 2011, 03:43:16 AM »
Ah zdaj mi je čisto jasno zakaj sin dela probleme.  Skoraj na  :PL v prvi hiši mu pade mrk,  http://www.nenavadno.com/mihael.gif pa še ovira ga R  :Me  Torej bo tako vse do januarja tako.

No, to ni le mrk. Je tudi puberteta in ta njegov :PL v prvi hiši, kar mu ne daje najboljšega značaja.

Resda ima :PL v strelcu, nekoliko dlje kot sin tudi hčerka, a vendarle ne kaže znakov, da bi jo le ta oviral.
http://www.nenavadno.com/karen.gif

Andres

Pri Mihaelu je Pluton res v širokem kvadratu na Marsa /vladar 4/, tako da najbrž ni take sile, sicer pa itak to vleče kot družinsko karmo.
V osnovi je Luna v Kozorogu težka luna in dispozitor Saturn gre v opozicijo na Kirona /dispozitor Venera R in za povrh še neaspektirana/ in smo tudi na osi 4/10 oz. kotnih planetov s temi hišami.
Mogoče bi fantu bilo potrebno dat malo pohvale

Ja zadnje čase in še ga bo v letu 2012 zafrkaval T Saturn kvadrat Luna in še mrki, kot si ugotovil

Pri Mihaelu so planeti malo premalo povezani s seboj, tako Sonce in Venera kot tudi dispozicija Marsa in Merkurja, pa vse nekako špila v trigonih.
Luna pa ima Neptunski pridih.

Še dobro da je na AS Škorpijon in Pluton, sicer bi ta fant bil čista lenoba. Težko pa je tudi delati na sebi, če ni neke spodbude s strani dinamičnih aspektov. Tako da Mihael vsak težavnejši tranzit doživlja izredno streno, saj ni navajen na to energijo.

Dočim Keren ima že sama s sabo velike borbe znotraj sebe in s tem potrebo jih preraščat.

Komaj zdaj ti utegnem odgovoriti na tvoj odgovor Tea.   Tačas je Mihael v bolnici in bo jutri, eventuelno pojutrišnjem doma. Ima 9 vijakov v nogi, ploščico in gips seveda.

Mihael zadnje čase res ni dobil veliko pohvale. Žal je kriv sam, saj odnos do okolice, sestre in staršev je bil več kot porazen, zato nič čudnega, če ga nihče noče pohvaliti. Bo pa to držalo, saj pohvalo išče konkretno dobre ocene iz šole prinese. 
V karti ima res polno dreka in menim celo, da bi tudi sam rad drugače vendar ne more iz svoje kože.

Karen ki je več kot ne v kvadratih rojena, sem morebiti res bori sama s seboj, toda tega nekako ne pokaže.  Pravzaprav je  na nekaterih delih prehitro odrastla in misli po žensko in ne otroško. Predvsem materinstvo ji je blizu, torej ne igranje s punčkami in podobno.   Kaj pa so njene borbe znotraj sebe bom moral še nabrskati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #201 on: November 26, 2011, 10:19:55 AM »
Čimprejšnje okrevanju sinu, Andres. Zanimivo bi bilo dat interpretirat karto mojega starejšega sina, ki je tudi od rojstva bil hiperaktiven, pa tak poseben značaj. Je tudi imel že zlomljeno ključnico od skejtanja, na drsanju pa kompliciran zlom gležnja in dobil "šraufe" v kost. Sedaj je to čisto vredu in popolnoma se je zacelilo, tako da, mladi res popolnoma okrevajo.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #202 on: November 26, 2011, 05:06:46 PM »
Čimprejšnje okrevanju sinu, Andres. Zanimivo bi bilo dat interpretirat karto mojega starejšega sina, ki je tudi od rojstva bil hiperaktiven, pa tak poseben značaj. Je tudi imel že zlomljeno ključnico od skejtanja, na drsanju pa kompliciran zlom gležnja in dobil "šraufe" v kost. Sedaj je to čisto vredu in popolnoma se je zacelilo, tako da, mladi res popolnoma okrevajo.

To da se je tvojemu sinu vse zacelilo so kajpak vzpodbudne novice tudi za Mihaela, čeprav je logično da mladi v rastoči dobi, kasneje ne trpijo za zlomi, kot starejši.

Glede hiperaktivnosti.  Sem mnenja, da družba vključno z medicino in farmacijo zlorablja to besedo, ter se tako postavlja veliko otrok v to skupino.  Bil sem v družini kjer je otrok hiperaktiven, toda tam je šlo za dobesednega bolnika.  Mali je rušil slike in tepel goste, če kaj ni bilo po njegovem, v to pa ne morem všteti Mihaela in tudi ti ne verjetno tvojega sina. Preprosto gre za žive otroke, ki obenem zaradi obilo informacij še zlorabljajo okolico. Torej to ni hiperaktivnost zato Mihael na tablete ne gre.  Zadnič je dobil neko drogo v bolnici, verjetno morfij in njegov odnos do mene je bil čisto drugačen.  Začel se mi je opravičevati za nazaj in da se bo poboljšal je še rekel, ter mnogo drugega kar mi je sicer na dušo sedlo. Seveda pa ne pustim, da bi bil za takšno priznanje moj otrok najprej drogiran.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #203 on: November 26, 2011, 05:41:31 PM »
Ja ne, sin ni bil nesramen do drugih, res pa nisva mogla preveč hodit k ljudem na obisk, ker je želel pač vse "prešnoflat" in prijemat, preprosto zato, ker se z nobeno igračko ni zamotil, da bi se igral. Veliko sva hodila ven, se gibala, danes pa vem, da bi več morala delat pri mizi z raznimi barvami, glino, igricami... Ker v bistvu, hiperaktiven otrok ima motnje koncentracije, spanja in več ko se gibaš, manj je navajen kdaj pri miru sedet. Težave so v šoli, pri pisanju domače naloge. Nikoli ne bi dovolila, da bi mu dajali kakšne tablete, pol bi ga raje dala v šolo s prilagojenim programom. Tudi sem  dosti delala z njim, da sem ga jaz spraševala in dopolnjevala znanje, ker sam pri knjigi ni zdržal. Danes pač sam obvladuje zadeve, preveč na mestu še zdaj ne zdrži. Sam se je navadil shajat s tem.

In ja, otrokom se fajn vse zaceli. Pa tudi se sami lepo poštimajo in utirijo, ko enkrat dajo čez svoje odraščanje. Saj kako pa bi prišli do svojih izkušenj in vedenj, kaj je prav, če ne bi kdaj kaj ušpičili in se kalili skozi svoje izkušnje.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #204 on: November 27, 2011, 02:22:54 AM »
To pri tvojem sinu je  bilo precej hujša oblika kot pri mojem. Moj sicer ne stika pri drugih in nasprotno. Je zelo prijazen in kulturen zunaj družine. Drugače je pač doma in pa občasno v šoli.  No, tudi pri njem bo minilo, verjamem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #205 on: November 27, 2011, 10:46:24 AM »
Temu potem ne moremo reči hiperaktivnost. Meni je tudi vedno šlo na živce pri drugih, ki so govorili, da je njihov otrok hiperaktiven, namesto živahen, gibalen ipd. Ampak tako pač je. Če ne bi ob svojem otroku spoznala pravega pojma hiperaktivnost, bi najbrž tudi jaz tako govorila. Ob svojima sinovoma sem veliko razmišljala o vzgoji. In najbolj všeč mi je mnenje, enkrat na okrogli mizo z Nežo Maurer, je ta rekla, potrjujoč moje mnenje: Otrok prinese stvari v kufrčku na svet. Lahko mu jih pomagamo malo drugače zložiti, prerazporediti v tem kufrčku, ampak vsebina je še vedno noter. Želim povedat, da moramo našim otrokom pustiti, da se odkrivajo, spoznavajo, magari kdaj na napaki oz. da se "opečejo" na ognju, nato pa smo tam, da smo jim v podporo in pomagamo poiskati rešitve. Na koncu pa je itak vsak sam na sebi. "Naši otroci niso naši otroci...." Khalil Gibran....

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #206 on: November 27, 2011, 10:55:14 AM »
To pri tvojem sinu je  bilo precej hujša oblika kot pri mojem. Moj sicer ne stika pri drugih in nasprotno. Je zelo prijazen in kulturen zunaj družine. Drugače je pač doma in pa občasno v šoli.  No, tudi pri njem bo minilo, verjamem.

Andres

Temu se reče puberteta  ;)  Če bi vprašal mojo mamo kaj sem počela pri 16-tih bi ti rekla isto  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #207 on: November 27, 2011, 05:58:44 PM »

Andres

Temu se reče puberteta  ;)  Če bi vprašal mojo mamo kaj sem počela pri 16-tih bi ti rekla isto  ;)

Seveda je puberteta in precej egoizma, kar je del narave.  Tako se spet borim z njegovo mamo, ker bi ga ona dala na tablete, jaz pa ne.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #208 on: November 27, 2011, 06:24:57 PM »
Zakaj pa tablete? a ima uradno postavljeno kakšno diagnozo kakšne psihične težave, tablete kar tako vsepovprek definitivno ne bodo dobro zanj.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #209 on: November 28, 2011, 11:06:53 AM »
Jane v današnjem svetu je najpreprostejše pisat recepte za antidepresive. Škoda da ljudje študirajo tolko let.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif