Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210488 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #135 on: November 10, 2007, 06:43:50 PM »
Ja, eno je zasebno življenje, drugo pa "kolektivno", ampak nobenemu se ne da izogniti. ;)
;D hja, no. bom pač morala "furat" oba  ;) bom še malce razmislila o teh tvojih besedah. predvsem kaj naj bi v mojih sanjah predstavljalo zasebno in kaj kolektivno življenje. pravzaprav nisem imela kontrole nad vožnjo šoferke, nisem imela kontrole nad padanjem... čeprav občutek.... nekako se mi zdi, da sem verjela v to, da se mi nič ne more zgoditi, in se mi res ni... tukaj imam morda en občutek, da sem nekako vplivala na ta izid "preobrata"...

no, draga Regina, sem pa včeraj konkretno živela delček svojih sanj kar v budnem svetu. imela sem prečudovit razgled na....  ;) in to cel večer. kar "kičasto" je bilo že vse skupaj, hi hi ;D imam dober občutek da bo tega vedno več, takšnih pogledov in razgledov namreč  ;) ;D

in zdaj sem se tudi spomnila kaj sem sanjala danes ponoči... ne spomnim se podrobnosti, niti ljudi okoli mene. spomnim pa se zgradbe Taj Mahala in vode pred njim .....
« Last Edit: November 10, 2007, 07:07:52 PM by Amfitrita »

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #136 on: November 11, 2007, 12:57:51 PM »
Regina ::) jst sem SPET sanjala otročiče!!!

V prvem delu sanj sem sanjala sicer, da se je moj bivši fant vrnil, bil je čisto drugačen kot včasih, zrel in resen, v sanjah sva bila potem spet nazaj skupaj, čeprav mi je bilo malo čudno, sumljivo.
V drugem delu sanj spet dojenčki, dva pravzaprav, poroda se ne spomnim, spomnim se samo otročičev in pestvanja.
V tretjem delu sanj pa sem bila na morju z možekom, imela sva 5 !!! kar 5 otrok, učili so se plavati z rokavčki, mulčki so bili :D fantje in en velik črn družinski pes, pes mojega prijatelja pravzaprav :P prijetne sanje, čeprav obraza mojega sanjskega možeka pa nisem videla, kot bi bil tam ampak neka senca, sicer prijeten varen občutek!

Ne vem, ali mi mogoče samo že biološka ura tiktaka ::) saj sem ravno v pravih letih ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #137 on: November 11, 2007, 02:42:32 PM »
Ti je sploh potrebna ocena?

torej bom zakljucila, s tistim kar si mislim o sebi: sem zadovoljna, vendar mi se marsikaj manjka, da bi bila popolnoma zadovoljna.  :) Bo treba delat, kokr se le da, da, da... kot poje Adi Smolar :)

Seveda si zadovoljna, življenje pa se neprestano spreminja, z njim mi, naše vrednote, potrebe, cilji in želje in še kako prav je, da nismo nikoli povsem zadovoljni. ;)
V teh okvirjih se spreminja tudi naše razpoloženje in če je adrenalinski park eden izmed tvojih jezikov komunikacije med podzavestnim in zavestnim, ti lahko zelo nazorno pokaže, kako se v določenem dnevu počutiš. Enkrat po toboganu gor, drugič pa dol. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #138 on: November 11, 2007, 02:50:52 PM »
V sanjah sem se najprej pogovarjala po telefonu. Potem sem v rokah imela zvezek. Bil je popisan z lepo, zensko pisavo, tudi slikice so bile prilepljene. In ko sem prebrala stran do konca se ni nadaljevalo, obrnem list in ugotovim, da je pisano nazaj. Torej, da sem nadaljevala z branjem sem listala nazaj in ne naprej. Vedno vec slik je bilo prilepljenih. Ne spomnim pa se kaksnih in niti ne kaj sem brala.

Stvar komunikacije.
Mogoče preprosto ne moreš funkcionirat tako, kot to predlagajo ustaljeni družbeni vzorci. Če ne gre naprej, gre pa nazaj, važno je le, da sama razumeš. Če gre za sporazumevanje z drugimi ljudmi, pa je tudi prav, dokler ti to ne predstavlja dodatnih težav in po nepotrebnem ne pije energije.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #139 on: November 11, 2007, 03:00:44 PM »
Hmmmm ja zaenkrat se se "razumemo"  ;) upam da v prihodnje ne bo tezav.
Pozdravcek
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #140 on: November 11, 2007, 03:01:49 PM »
Ja, eno je zasebno življenje, drugo pa "kolektivno", ampak nobenemu se ne da izogniti. ;)
;D hja, no. bom pač morala "furat" oba  ;) bom še malce razmislila o teh tvojih besedah. predvsem kaj naj bi v mojih sanjah predstavljalo zasebno in kaj kolektivno življenje. pravzaprav nisem imela kontrole nad vožnjo šoferke, nisem imela kontrole nad padanjem... čeprav občutek.... nekako se mi zdi, da sem verjela v to, da se mi nič ne more zgoditi, in se mi res ni... tukaj imam morda en občutek, da sem nekako vplivala na ta izid "preobrata"...

no, draga Regina, sem pa včeraj konkretno živela delček svojih sanj kar v budnem svetu. imela sem prečudovit razgled na....  ;) in to cel večer. kar "kičasto" je bilo že vse skupaj, hi hi ;D imam dober občutek da bo tega vedno več, takšnih pogledov in razgledov namreč  ;) ;D

in zdaj sem se tudi spomnila kaj sem sanjala danes ponoči... ne spomnim se podrobnosti, niti ljudi okoli mene. spomnim pa se zgradbe Taj Mahala in vode pred njim .....

Hehe, dokler svojih sanjskih situacij ne doživljaš drugače, kot je zate običajno, je vse dobro.  Tudi, če je kičasto. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #141 on: November 11, 2007, 03:12:33 PM »
Ne vem, ali mi mogoče samo že biološka ura tiktaka ::) saj sem ravno v pravih letih ;D

Zna bit, Remeny. 5 otrok ni kar tako. ;)
Kot vemo, se sanjske številke zelo lepo dopolnjujejo z astrologijo in numerologijo. Kar na eni strani pomeni življenjsko energijo, čista čustva in bogate misli, na drugi strani predstavlja beg iz negotovosti in rešitev. Torej, v akcijo.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #142 on: November 11, 2007, 03:14:05 PM »
Hmmmm ja zaenkrat se se "razumemo"  ;) upam da v prihodnje ne bo tezav.
Pozdravcek

Me veseli. Pozdravček tudi tebi. :)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #143 on: November 12, 2007, 08:31:24 PM »
Ti je sploh potrebna ocena?

torej bom zakljucila, s tistim kar si mislim o sebi: sem zadovoljna, vendar mi se marsikaj manjka, da bi bila popolnoma zadovoljna.  :) Bo treba delat, kokr se le da, da, da... kot poje Adi Smolar :)

Seveda si zadovoljna, življenje pa se neprestano spreminja, z njim mi, naše vrednote, potrebe, cilji in želje in še kako prav je, da nismo nikoli povsem zadovoljni. ;)
V teh okvirjih se spreminja tudi naše razpoloženje in če je adrenalinski park eden izmed tvojih jezikov komunikacije med podzavestnim in zavestnim, ti lahko zelo nazorno pokaže, kako se v določenem dnevu počutiš. Enkrat po toboganu gor, drugič pa dol. ;D

Kako sem sama sebi smesna :D

Jaz sem pa mislila, kaj mi sedaj ti adrenalinski parki govorijo - sem si ze mislila, da je to kaksna visja sanjska simbolika (zame, se razume)  ;D

Ok, v glavnem smo v teku- jaz, moja podzavest in zavest, pa se smozavest smo povabili na zur :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #144 on: November 12, 2007, 08:52:21 PM »
Ja, prav lepo se imate, apemaya.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #145 on: November 13, 2007, 03:42:43 PM »
V sanjah sem imela v rokah racun za gsm in sem ga nameravala vplacati. Potem sem na mizi nasla se kup neporavnanih racunov. Cez cas sem bila na visoki stavbi, bilo je bolj podobno leseni koci, pod njo pa voda. Nekaj ljudi je skakalo v vodo, jaz nisem hotela, a so me prigovarjali ...

Zanimivo pa v toliko, ker sem danes res dobila obvestilo, da nisem poravnala se nekaj racunov za prejsnji mesec.
Intuicija?

Pozdravcek
 :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #146 on: November 13, 2007, 03:57:36 PM »
Zanimivo pa v toliko, ker sem danes res dobila obvestilo, da nisem poravnala se nekaj racunov za prejsnji mesec.
Intuicija?

Pozdravcek
 :-*

Verjetno najprej "slaba vest", ki zna bit včasih bit prav nesramna in podtalno delovat, čeprav pozabiš nanjo.  :D Ko se ji pridruži še intuicija z vsem svojim znanjem in izkušnjami, si pa tam, kjer ni muh. ;D
Nič čakat, Azra. Takoj plačat račune, . :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #147 on: November 13, 2007, 06:11:48 PM »
Ja, zal bo res treba.  :(  :)

Offline neliada

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #148 on: November 14, 2007, 04:07:02 PM »
Pozdravljena,
sem čisto sveža na tem forumu. Zanj mi je povedala prijateljica, ko sva se začeli malo bolj pogovarjat o tej temi.

Na vas se obračam, ker sem imela res mučne sanje. V sanjah sem videla belo krsto in vedela sem, da je v njej moj sin. Nisem ga pa videla. Vse okoli je bilo polno belih rož (mislim, da so bile lilije, nisem pa prepričana). Vem, da sem jokala v spanju, vendar se nikakor nisem mogla prebudit.

Od tega je sedaj že več kot teden dni, ampak še vedno mi ne da miru. V starih sanjskih bukvah se mi ne obeta nič dobrega...
Mi lahko še vi kaj več  poveste?
Hvala in lep dan naprej.
N.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #149 on: November 14, 2007, 06:21:29 PM »
Od tega je sedaj že več kot teden dni, ampak še vedno mi ne da miru. V starih sanjskih bukvah se mi ne obeta nič dobrega...

Ah ja, kaj vse piše v starih sanjskih knjigah. Ni da ni in redkodaj naj bi bilo kaj dobrega, v resnici je pa marsikaj drugače. Ravno pred kratkim smo tukaj na forumu razpravljali, kako je s temi simboli in njihovimi razlagami, pa bomo zelo zadovoljni, če se priključiš debati na tej strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,340.0.html, morda kaj pobrskaš med starimi posti. Tudi na moji spletni strani http://www.sepet-sanj.com/  boš našla cel kup podatkov o sanjah, vse od tega, kaj je sploh naloga sanj, do analiz in razlage simbolov. No, res bolj na kratko, ampak med drugim je omenjena tudi krsta.
No, potem se bova pa tudi midve lažje pogovarjali in ugotovili, kaj je tisto, kar te vznemirja. Koliko je pa sin star, neliada?

Sicer pa dobrodošla na forumu in veliko prijetnih trenutkov med nami. :)
www.sepet-sanj.com