Poleg vsega kar sem danes sanjala, mi je ostalo v spominu tudi tole:
Spet sem sanjala, da sem se porocila. Tokrat pa sem sanjala prav obred. Spet sva stala pred mnozico in nekaj povedala in si nataknila prstane. Ampak ko sem kasneje gledala prstan sem ugotovila, da mi je nataknil dva srebrna prstana, pa se to na sredinec. Ob tem sem si mislila, saj je vseeno, kje ga imam, vsak ima svoje obicaje, pomembno je, da sem porocena. Prstana sta bila srebrne barve in v bistvu je en bil zarocni in je imel en bisercek, drugi pa porocni in je imel tri bisercke. Kar pa me je malo zmotilo je bilo to, da sta prstana imela se nalepkice gor in oznako Al za aluminij. To me sploh ni motilo, zmotilo me pa je, da je bila se cena gor. Porocni prstan je stal vec kot 10.000 evrov

, zarocni pa sem najprej videla 995, potem pa sem se enkrat pogledala in je bilo vec kot 9.000 evrov

(sem videla tocne zneske, ki pa se jih sedaj ne spomnim). To me je zelo zmotilo, saj 1. nimava denarja, 2. on ve, da mi nakit ne pomeni nic (drag nakit pa sploh)
V tej moji knjigi je veliko pomenov za prstan, denar, ceno, srebro, poroka...Sploh ne vem, kaj naj razumem iz vsega tega. Npr. cena je bila zame pretirana, ampak mogoce, ker mi je bila ta vrednost podarjena lahko pomeni, da se podcenjujem.
Kaksen namig?