Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #120 on: November 07, 2007, 10:49:28 PM »
Po jutru se dan pozna, noč pa po tem, kako smo ga preživeli. Tvoja se zdi, kot toplo materino naročje.  Očitno si zelo dobro in brezskrbno spala.  ;)

Sem res ja, za spremembo :) Hvala
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #121 on: November 08, 2007, 09:16:22 AM »
Dober vecer  :)
V sanjah me spet moski priganjajo.  :o
Tokrat sem bezala pred njimi. Za vsakim posebaj. Nazadnje sem tekla po stopnicah navzgor. Bila sem zelo hitra in me ni uspel uloviti (neznanec). Pred tem pa mi je drug moski grozil z revolverjem.
Ce se prav spomnim, revolver ponovna predstavčja falus (a ne?)
Potemtakem bo moje spolno zivljenje do novega leta prav aktivno.  ;D
Pozdravcek
 :-*

Azra, vedno znova ... prav rada te berem  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #122 on: November 08, 2007, 12:23:59 PM »
Poleg vsega kar sem danes sanjala, mi je ostalo v spominu tudi tole:

Spet sem sanjala, da sem se porocila. Tokrat pa sem sanjala prav obred. Spet sva stala pred mnozico in nekaj povedala in si nataknila prstane. Ampak ko sem kasneje gledala prstan sem ugotovila, da mi je nataknil dva srebrna prstana, pa se to na sredinec. Ob tem sem si mislila, saj je vseeno, kje ga imam, vsak ima svoje obicaje, pomembno je, da sem porocena. Prstana sta bila srebrne barve in v bistvu je en bil zarocni in je imel en bisercek, drugi pa porocni in je imel tri bisercke. Kar pa me je malo zmotilo je bilo to, da sta prstana imela se nalepkice gor in oznako Al za aluminij. To me sploh ni motilo, zmotilo me pa je, da je bila se cena gor. Porocni prstan je stal vec kot 10.000 evrov  :o, zarocni pa sem najprej videla 995, potem pa sem se enkrat pogledala in je bilo vec kot 9.000 evrov  :o (sem videla tocne zneske, ki pa se jih sedaj ne spomnim). To me je zelo zmotilo, saj 1. nimava denarja, 2. on ve, da mi nakit ne pomeni nic (drag nakit pa sploh)

V tej moji knjigi je veliko pomenov za prstan, denar, ceno, srebro, poroka...Sploh ne vem, kaj naj razumem iz vsega tega. Npr. cena je bila zame pretirana, ampak mogoce, ker mi je bila ta vrednost podarjena lahko pomeni, da se podcenjujem.

Kaksen namig?
 ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #123 on: November 08, 2007, 12:46:16 PM »
Danes so moje sanje bile posledica vsakdanjih opravkov. Vsaj zdi se. Vozila sem se z avtomobilom in nekaj iskala na racunalniku. Pa tudi druzba ljudi in ogromna, ogromna gneca ...
Pozdravcek
 :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #124 on: November 08, 2007, 12:46:42 PM »
Dober vecer  :)
V sanjah me spet moski priganjajo.  :o
Tokrat sem bezala pred njimi. Za vsakim posebaj. Nazadnje sem tekla po stopnicah navzgor. Bila sem zelo hitra in me ni uspel uloviti (neznanec). Pred tem pa mi je drug moski grozil z revolverjem.
Ce se prav spomnim, revolver ponovna predstavčja falus (a ne?)
Potemtakem bo moje spolno zivljenje do novega leta prav aktivno.  ;D
Pozdravcek
 :-*

Azra, vedno znova ... prav rada te berem  ;D

;D
me veseli  ;)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #125 on: November 08, 2007, 02:15:28 PM »
Ob tem sem si mislila, saj je vseeno, kje ga imam, vsak ima svoje obicaje, pomembno je, da sem porocena.

Kako te sanje usmerjajo v lastno "vrednost" in samopodobo, boš najlažje ocenila, če boš razčlenila poroko. Ta se je ponovila in te usmerja v tiste vrednote, ki ti predstavljajo "uradno potrditev" ... česa?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #126 on: November 08, 2007, 02:17:48 PM »
Danes so moje sanje bile posledica vsakdanjih opravkov. Vsaj zdi se. Vozila sem se z avtomobilom in nekaj iskala na racunalniku. Pa tudi druzba ljudi in ogromna, ogromna gneca ...
Pozdravcek
 :P

Verjetno res in najlepše je, da ti vsi ti opravki ne delajo nobenih težav. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #127 on: November 08, 2007, 06:47:33 PM »
Ob tem sem si mislila, saj je vseeno, kje ga imam, vsak ima svoje obicaje, pomembno je, da sem porocena.

Kako te sanje usmerjajo v lastno "vrednost" in samopodobo, boš najlažje ocenila, če boš razčlenila poroko. Ta se je ponovila in te usmerja v tiste vrednote, ki ti predstavljajo "uradno potrditev" ... česa?

A mislis, da govorijo o lastni "vrednosti" in samopodobi? Ali si samo to izpostavila, ker sem jaz omenila v moji revni analizi?

Recimo, da je moja poroka bila dokaj "nenavadna": srebrna (aluminijasta) prstana, eden zarocni, drugi porocni. Cena, ki je v realnem zivljenju, nikoli ne bi dala za nakit. Prstana na sredincu ??? Ali to, da se je poroka ponovila, vendar se je tokrat izvrsil obred, pomeni kaksen napredek? Ampak zgodilo se ni nic takega.

Verjetno, bi mi trenutno predstavljalo potrditev, da bi vec zasluzila, sploh pa vsaj toliko, da bi normalno zivela (pa lahko temu recemo materializem, ce hocemo). V sanjah pa sem bila nevesta vecinoma jaz, vcasih pa sem bila le opazovalka in je bila nevesta ena igralka.

Ne vem :-[

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #128 on: November 09, 2007, 12:39:56 AM »
A mislis, da govorijo o lastni "vrednosti" in samopodobi? Ali si samo to izpostavila, ker sem jaz omenila v moji revni analizi?

Saj je nisi kar tako omenila. Dobro čutiš, da se tu skriva bistvo vprašanja. Poroka ni samo združitev dveh ljudi in s ceremonijami uradna potrditev ljubezni, ampak še veliko več.  Kot pač v resnici. Združiš ideje, želje, zamisli, najdeš svojo drugo polovico, varnost, zaščito, itd. Lahko pa je seveda tudi obratno. Z novo odgovornostjo in zavezanostjo lahko pridejo tudi težave, nesoglasja, odrekanje, izguba neodvisnosti ali nasprotno, občutek odvisnosti ... V sanjah se ti pojmi ne razlikujejo kaj dosti. 

Kar se ostale simbolike tiče, si v sanjah  rekla:

Pomembno je, da si poročena in tu je tvoja "cena".  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #129 on: November 09, 2007, 08:23:55 AM »
danes sem se pa vozila z avtobusom. šoferka je volzila malce prehitro, jaz sem sedela na desni strani ob oknu. prišel je zelo oster ovinek v levo, ampak šoferka je odprla okno na desni strani busa, ven vrgla čigumi  ??? in takoj ugotovila, da timing ni bil pravi, saj je prepozno začela zavijati v ovinek in bus se je prevrgel na desni bok. mi pa z njim. ampak nihče ni bil poškodovan. bilo je pravzaprav zanimivo, kako smo se, kot v počasnem posnetku prevrnili na bok  ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #130 on: November 09, 2007, 10:15:26 AM »

Kar se ostale simbolike tiče, si v sanjah  rekla:

Pomembno je, da si poročena in tu je tvoja "cena".  ;)

Samo meni ni jasno, ali je to dobra cena ali ne?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #131 on: November 09, 2007, 04:36:39 PM »
Ti je sploh potrebna ocena?
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #132 on: November 09, 2007, 04:41:50 PM »
danes sem se pa vozila z avtobusom. šoferka je volzila malce prehitro, jaz sem sedela na desni strani ob oknu. prišel je zelo oster ovinek v levo, ampak šoferka je odprla okno na desni strani busa, ven vrgla čigumi  ??? in takoj ugotovila, da timing ni bil pravi, saj je prepozno začela zavijati v ovinek in bus se je prevrgel na desni bok. mi pa z njim. ampak nihče ni bil poškodovan. bilo je pravzaprav zanimivo, kako smo se, kot v počasnem posnetku prevrnili na bok  ;D

Ja, eno je zasebno življenje, drugo pa "kolektivno", ampak nobenemu se ne da izogniti. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #133 on: November 10, 2007, 11:17:51 AM »
Ti je sploh potrebna ocena?

torej bom zakljucila, s tistim kar si mislim o sebi: sem zadovoljna, vendar mi se marsikaj manjka, da bi bila popolnoma zadovoljna.  :) Bo treba delat, kokr se le da, da, da... kot poje Adi Smolar :)

Danes se mi je spet pojavil v sanjah "adrenalinski park" z vodo. Bil je kot nek mlin, ampak narobe obrnjen in malo cudne oblike. Bil je kot zelo dolge lesene tekoce stopnice, ki so se zacele pri jezeru ob katerem je bil pravi mlin (hisa), in po katerih naj bi se obiskovalci povzpeli navzgor in se potem po dolgem precej strimem lesenem toboganu spustili navzdol. Meni se je tobogan zdel prevec strm in sem oklevala, ampak sem si mislila, saj je tako kot v Gardalandu. V glavnem ta mlin je bil v gorah in ko si prisel na vrh je bilo vse kamnito in od tam so se dvigovale mogocne gore. Ko sem tako opazovala to "kamnitost" se je pripeljal helihopter in zacelo se je bliskati. Zabliskalo se je dvakrat in obakrat sem se takoj vrgla na tla. Potem pa sem bila spodaj pri jezeru, v katerem sta se kopala, pa ceprav je bila voda ledena, kralj in kraljica.

ocitno se mi simboli ponavljajo- adrenalinski park, strele, voda. Ampak ce sem jih prej sanjala loceno, so sedaj vsi prisotni v enih sanjah. Ali ima to kaksen pomen, ce sem se povzpela navzgor?

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #134 on: November 10, 2007, 03:29:06 PM »
V sanjah sem se najprej pogovarjala po telefonu. Potem sem v rokah imela zvezek. Bil je popisan z lepo, zensko pisavo, tudi slikice so bile prilepljene. In ko sem prebrala stran do konca se ni nadaljevalo, obrnem list in ugotovim, da je pisano nazaj. Torej, da sem nadaljevala z branjem sem listala nazaj in ne naprej. Vedno vec slik je bilo prilepljenih. Ne spomnim pa se kaksnih in niti ne kaj sem brala.