Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del  (Read 91149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del
« Reply #120 on: June 09, 2011, 09:12:52 AM »
Lahko še jaz prooosim..Po glavi se mi mota en malo večji projekt. Je zdaj pravi čas za to, da uspešno ugleda luč sveta??

Definitivno Nena. Uporabi poleg vsega tudi svoje mišice, če je potrebno  ;D

Vsekakor se kaže kot neko skupinsko udejstvovanje, veliko ljudi, novo, drugačno od tega, kar si dosedaj delala...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #121 on: June 09, 2011, 09:14:36 AM »
A se lahko še jaz javim za karte?:) Me pa dve situaciji zanimata, prva, kako bo kaj z enim (napol:) ljubezenskim odnosom, druga pa kako mi kaj izpiti kažejo? :D

Tudi jaz bom vesela odgovora, tako od Jane ali pa od tebe Tea:)

Pri ljubezenskem odnosu nestalno, spremenljivo, kot tole vreme, ali kot bližajoči se lunin mrk.

Pri izpitih, pa bo treba dat malo kreativnega potenciala, pa bo šlo fajn skoz.
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #122 on: June 09, 2011, 09:26:30 AM »
Lahko še jaz prooosim..Po glavi se mi mota en malo večji projekt. Je zdaj pravi čas za to, da uspešno ugleda luč sveta??

Vsekakor se kaže kot neko skupinsko udejstvovanje, veliko ljudi, novo, drugačno od tega, kar si dosedaj delala...

Uuuuuuuu hvala Tea :) ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #123 on: June 09, 2011, 09:43:29 AM »

Uuuuuuuu hvala Tea :) ;D

Mi je v veselje Nena, sploh če so karte tako spodbudne  :D
www.Astro-Star.net

Offline Luna

• Mojster
« Reply #124 on: June 09, 2011, 10:40:24 AM »
Hvala Tea :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: June 09, 2011, 12:20:46 PM »
Povejte ali boste počakale na Jane, da bo nekaj spremembe, ali vam odgovorim jaz.  :D

Tea, bom vesela tudi tvojega odgovora, seveda!  :)
Je pa drugo vprašanje kot prej.  ;)
Hvala!

Vem, da je drugo Pika. Tebe že čutim, kaj želiš vprašat, tudi če ne napišeš ...

Tale naveza, poznanstvo, ali karkoli že pač, je karmična. Izvlekla sem namreč severni karmični vozel, torej delata karmo tega življenja za naprej. Vsekakor je odnos pomemben in ker je v Biku, bo zadeva trajala kar dolgo. Naj te ne skrbi, ker pa imam zraven še 12 hišo, bi bilo vsaj na začetku dobro, da bi nekoliko skrivala svoja čustva in občutke, misli in namere.
 :D

Ooo, Tea, hvala! Ja, je kar logično, tudi glede pozicije mojega severnega vozla v karti. Namere... jih sicer nimam, o čustvih in opažanjih sem pa v preteklosti že razpredala z nevpletenimi... hmmmm... bom zdaj zalepila usta. Torej se bo še vleklo... ja sej se mi zdi, da smo si na nek način "usojeni".
Hvala!  :-* :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #126 on: June 09, 2011, 02:43:53 PM »
Povejte ali boste počakale na Jane, da bo nekaj spremembe, ali vam odgovorim jaz.  :D

Hvala!

Tale naveza, poznanstvo, ali karkoli že pač, je karmična. Izvlekla sem namreč severni karmični vozel, torej delata karmo tega življenja za naprej. Vsekakor je odnos pomemben in ker je v Biku, bo zadeva trajala kar dolgo. Naj te ne skrbi, ker pa imam zraven še 12 hišo, bi bilo vsaj na začetku dobro, da bi nekoliko skrivala svoja čustva in občutke, misli in namere.

Ooo, Tea, hvala! Ja, je kar logično, tudi glede pozicije mojega severnega vozla v karti. Namere... jih sicer nimam, o čustvih in opažanjih sem pa v preteklosti že razpredala z nevpletenimi... hmmmm... bom zdaj zalepila usta. Torej se bo še vleklo... ja sej se mi zdi, da smo si na nek način "usojeni".

Nikoli ne recimo nikoli. No, pa saj boš videla, a ne.

Zdajle te malo šlata T Uran na Sonce, samo po moje bo dosti hujše, ko bo šel Jupi čez Venero v 9 ... potem pa še T Uran kvadrat Luna. Pa ne pozabimo še na plutonovo transformacijo v opoziciji na Luno. In glede na P Luno v strelcu v 4 hiši se bo le-ta definitivno na nek način želela počutiti svobodno, pa tudi avanturistično.  :D

www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #127 on: June 09, 2011, 06:19:05 PM »

Hvala!

Nikoli ne recimo nikoli. No, pa saj boš videla, a ne.

Zdajle te malo šlata T Uran na Sonce, samo po moje bo dosti hujše, ko bo šel Jupi čez Venero v 9 ... potem pa še T Uran kvadrat Luna. Pa ne pozabimo še na plutonovo transformacijo v opoziciji na Luno. In glede na P Luno v strelcu v 4 hiši se bo le-ta definitivno na nek način želela počutiti svobodno, pa tudi avanturistično.  :D

Ojej...  ???
Sicer nimam pojma, kaj prinese jupi na veneri v 9. hiši.... pa tudi vse ostalo mi je španska vas... pa tud vpliva na omenjene energije, ki se tičejo naveze,  si ne znam razložit...  ??? Zveni pa nič kaj obetavno.
 :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #128 on: June 09, 2011, 07:37:55 PM »
Saj bo Pika .... vse OK ang:
www.Astro-Star.net

Offline ariadna

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #129 on: June 09, 2011, 11:37:12 PM »
Draga Tea!

Zanima me, zakaj tako ravnanje določene osebe? Kaj je pravzaprav želela od mene, s kakšnimi nameni ravnala?

Hvala, A  :o

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #130 on: June 10, 2011, 10:55:46 AM »
Draga Tea!

Zanima me, zakaj tako ravnanje določene osebe? Kaj je pravzaprav želela od mene, s kakšnimi nameni ravnala?

Vprašanje bi morala zastaviti malo drugače:

zakaj sem jaz tako občutila, kaj sem jaz želela, kakšne namene sem jaz imela ..................

pa bo vse nekoliko bolj jasno :D

Lep dan
www.Astro-Star.net

Offline ariadna

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #131 on: June 10, 2011, 12:32:04 PM »
Draga Tea!

zakaj sem jaz tako občutila, kaj sem jaz želela, kakšne namene sem jaz imela ..................

Lep dan

Hvala, Tea. Vendar mi ni jasno ... ker se je prelevila tako, da je nisem več prepoznala. Zato me je zanimalo, kateri obraz je bil resničen.
lp,a :embarrassed:

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #132 on: June 13, 2011, 06:49:56 AM »
Zdravo, Tea !

A lahko še meni pogledaš v karte, prosim. :)
Imam težave v službi.Ne vem kaj bo nastalo iz tega, lahko celo ostanem brez služe čez dober mesec.
Zelo dvolična sodelavka se je spravila na mene in me želi po domače povedano "zjebati".
Slabo spim in vse mi gre narobe.Strah me je.
Lepo prosim za kakšen nasvet. :-\
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #133 on: June 13, 2011, 08:49:52 AM »
Draga Tea!

Lep dan

Hvala, Tea. Vendar mi ni jasno ... ker se je prelevila tako, da je nisem več prepoznala. Zato me je zanimalo, kateri obraz je bil resničen.
lp,a :embarrassed:

Resnično je vse tisto, kar mi sami vidimo in je neodvisno od resničnosti
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #134 on: June 13, 2011, 08:54:54 AM »
Zdravo, Tea !

A lahko še meni pogledaš v karte, prosim. :)
Imam težave v službi.Ne vem kaj bo nastalo iz tega, lahko celo ostanem brez služe čez dober mesec.
Zelo dvolična sodelavka se je spravila na mene in me želi po domače povedano "zjebati".
Slabo spim in vse mi gre narobe.Strah me je.
Lepo prosim za kakšen nasvet. :-\

Izvlekla sem Neptuna, ki govori, da boš le s popuščanjem oz. na način, da boš najmanj vidna zlezla iz tega, kar se je kuhalo in nakuhalo.

Sem malo pokukala tvojo karto. P Luna kvadrat N Urana, T Uran 150 natalna Luna - Luna je vladarica tvoje 6 hiše. Še malo zdržej in ne delaj nikakršnih revolucij.

torej Neptun ti svetuje, da se potuhni kar se da. Saj vem, da bi vsakomur zdaj povedala kar mu gre, ampak tako, na žalost lahko res ostaneš brez vsega. Pri Uranskih aspektih namreč pogosto delamo nekaj, kar nam je potem žal, da smo naredili. Torej zdaj je potrebno ne delati NIČ.

www.Astro-Star.net