9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Izvlekla sem Neptuna, ki govori, da boš le s popuščanjem oz. na način, da boš najmanj vidna zlezla iz tega, kar se je kuhalo in nakuhalo.Sem malo pokukala tvojo karto. P Luna kvadrat N Urana, T Uran 150 natalna Luna - Luna je vladarica tvoje 6 hiše. Še malo zdržej in ne delaj nikakršnih revolucij. torej Neptun ti svetuje, da se potuhni kar se da. Saj vem, da bi vsakomur zdaj povedala kar mu gre, ampak tako, na žalost lahko res ostaneš brez vsega. Pri Uranskih aspektih namreč pogosto delamo nekaj, kar nam je potem žal, da smo naredili. Torej zdaj je potrebno ne delati NIČ.
Quote from: Tea on June 13, 2011, 08:54:54 AMIzvlekla sem Neptuna, ki govori, da boš le s popuščanjem oz. na način, da boš najmanj vidna zlezla iz tega, kar se je kuhalo in nakuhalo.Sem malo pokukala tvojo karto. P Luna kvadrat N Urana, T Uran 150 natalna Luna - Luna je vladarica tvoje 6 hiše. Še malo zdržej in ne delaj nikakršnih revolucij. torej Neptun ti svetuje, da se potuhni kar se da. Saj vem, da bi vsakomur zdaj povedala kar mu gre, ampak tako, na žalost lahko res ostaneš brez vsega. Pri Uranskih aspektih namreč pogosto delamo nekaj, kar nam je potem žal, da smo naredili. Torej zdaj je potrebno ne delati NIČ. Najlepša hvala za hiter odgovor in nasvet, ki ga defenitivno bom upoštevala.Sem se odločala med tem, ali naj bom tiho ali naj ji povem svoje oz. razčistim z njo.Zdaj vem, da bo res najbolje, da se potuhnem in se naredim kot, da ni bilo nič.Res upam, da bom obdržala službo.Ne bi rada ostala brez nje..Hudi časi so. HVAALAA!!!
No pa se moram spet obrniti na karte, namreč zanima me, ali naj določeno osebo povabim na večerjo oz. bolj majhno zabavo ali pa je bolje da ne? Me vleče v to, da bi jo, pa ne vem, ali je sploh primerno in koristno:P
Quote from: Luna on June 13, 2011, 09:57:07 PMNo pa se moram spet obrniti na karte, namreč zanima me, ali naj določeno osebo povabim na večerjo oz. bolj majhno zabavo ali pa je bolje da ne? Me vleče v to, da bi jo, pa ne vem, ali je sploh primerno in koristno:PHja mislim, da te ta krog ljudi ki bo povabljen na zabavo preveč omejuje in si zato neodločena. Dobro premisli in poskrbi za svoje želje ne glede na to kakšne so.
Eno hiško gledam, pa se ne morem odločit. Všeč mi je, samo mi je predaleč (Postojna)... Pa še prevelika je samo za nas. Kaj pravijo karte, naj iščem drugje ali naj vzamem?
Quote from: Jane on June 13, 2011, 10:37:57 PMQuote from: Luna on June 13, 2011, 09:57:07 PMNo pa se moram spet obrniti na karte, namreč zanima me, ali naj določeno osebo povabim na večerjo oz. bolj majhno zabavo ali pa je bolje da ne? Me vleče v to, da bi jo, pa ne vem, ali je sploh primerno in koristno:PHja mislim, da te ta krog ljudi ki bo povabljen na zabavo preveč omejuje in si zato neodločena. Dobro premisli in poskrbi za svoje želje ne glede na to kakšne so.Evo čisto res. Super, hvala, mi je zelo pomagalo
Oj, dekleta, prosila bi za karto na vprašanje, ki ga imam v mislih. Lepo prosim Hvala
Ojla...dobila sem eno ponudbo za delo čez poletje. Nekako se ne morem čist odločit. Lahko prosim za kak namig?? Hvala
Lahko potem še jaz piskrček pristavim? Čisto na splošno bi rabila eno. Da vidim, kako stvari stojijo, čemu naj se posvetim ...