Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #510 on: July 12, 2012, 09:09:54 AM »
Rena zastopim kaj si hotela povedat. Tukaj ne gre za "starejše delavke", niso tukaj veliko dlje kot jaz, ena je pol leta, druga eno leto dlje. Gre se zato, da je tej dotični, ko je prišla s porodniške otrok ful zbolel in je šla z njim v bolnico na vrat na nos, te ostale sodelavke so jo morale pač nadomeščati in niso dobro prenesle. So se pritožile, da jim je pustila delo. šef jo je klical kdaj ima namen priti nazaj in je rekla, da dokler je otrok v bolnici ne bo prišla, kar ji je malo zameril. Delat je prišla takoj, ko so otroka dali v domačo oskrbo - ga je imela babica, vem da je rekla, da je babica vzela dopust, da je šla ona delat, ampak pri ostalih je bila to pika na i. Ker so v tem času morale narditi več kot so mislile.
Po pordniški je tudi mene recimo čakala odpoved in sem si takrat ful želela, da bi mi kdo prej povedal, da ne bi tko glupo izpadlo. Bom še malo prespala in premislila. Mi je pa glupo ja služba je služba vem. Samo pri meni so meje dostikrat zelo prepletene, ker se itak vse dogaja meni, sej veš  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #511 on: July 12, 2012, 09:30:11 AM »
Zastopim te tudi jaz Jane, isto marsikdaj preveč občutka "nemoremmimo". Prespi še malo ja. In vidiš, v novem kolektivu si, odkriva pa se, da so tudi tam ljudje kot povsod, netolerantni, nepripravljeni pomagat... Joj, kok je danes v naši deželici pomembna storilnost, pričakuje se, da živiš za službo. Seveda je sodelavka takrat čustveno odreagirala in šefu rekla, da je otrok na prvem mestu. Se spomnim, ko sem imela tamalčka pri 11 mesecih v bolnišnici zaradi hudega bronhitisa in reče šefica: oh kako ste občutljive...pa saj je ja tam v oskrbi...boš pa že popoldne na obisku... Nam staršem se pa srček lomi, ko otroček mora ostajat pri drugih ljudeh in joče... Ah  :'(  Osebno za drugo službo vem, da bo težka, moja starost je za delodajalce že ad acta  8), pa tudi vedno bolj vidim, da se podobni zapleti dogajajo povsod. In zatorej .... s.p.  :P

Za vprašanje tarot pa pogledam, ko bom mirna...zdaj sem čist stresna zaradi usb ključka.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #512 on: July 12, 2012, 09:36:39 AM »
Usb ključek boš našla ko ga najmanj pričakuješ ;) Če ne pa zagrozi škratom ali devi, da jim boš pobrala vso čokolado, kristale...karkoli pač, če ne bodo dali nazaj. Pri meni 100% deluje, pa sem včasih misila, da je to samo lari fari.
Ja res je folk je povsod isti, vedno se najde kdo, ki zaserje vse  ;D Sp ja, nič nama na preostane drugega  ;D
Sicer pa a veš kva, me prav zanima če bi tvoja šefica pustila svojega 11 mesečnega otročka ali vnučka samega jokat v bolnici. To ni 7 leten otrok, h kateremu greš res popoldne na obisk. To je 11 mesečni otrok, ki je še zelo odvisen od odraslih in nimam težav da ga pustim v oskrbo, ko je zdrav, če je pa bolan, pa rabi oporo in nekoga poleg sebe. PIKA. In tisti ki tega ne zastopijo se mi smilijo, res. To so potem tiste ženske/mame o katerih govori Andres  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #513 on: July 12, 2012, 09:40:41 AM »
Se strinjam glede takih mam... saj ona je bila fajn mama po moje, samo pozabijo kasneje, kako je bilo... Kako naj jim zagrozim, če jim nikoli nič ne nastavljam?  8)
Po moje jim bom morala obljubit, da bom odslej bolj skrbela zanje.  :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #514 on: July 12, 2012, 09:46:51 AM »
Se strinjam glede takih mam... saj ona je bila fajn mama po moje, samo pozabijo kasneje, kako je bilo... Kako naj jim zagrozim, če jim nikoli nič ne nastavljam?  8)
Saj jim jaz tudi nič ne nastavljam, samo saj vedo, da imaš čokolado doma, ali pa bombone pa reci, da boš to vrgla v koš  :D

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #515 on: July 12, 2012, 09:55:24 AM »
Saj jim jaz tudi nič ne nastavljam, samo saj vedo, da imaš čokolado doma, ali pa bombone pa reci, da boš to vrgla v koš  :D

A lahko priznam, da izjemno malo kupujem čokolado in bonbone?  :embarrassed: Kakšni keksi se najdejo recimo konec tedna, za h kavi... Če pridete na obisk, se prej najavite  :embarrassed: 

Trenutno jim lahko samo zagrozim, da naj se ne dotaknejo niti sladoleda, ki je v zamrzovalniku, hehe.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #516 on: July 12, 2012, 09:56:38 AM »
No tud to bi šlo  ;D  Probaj  :D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #517 on: July 12, 2012, 12:05:19 PM »
Jane, glede tvoje sodelavke ... Jaz ji ne bi povedala, ker nisem pristojna za to. Pa še tir bi izpadla tako pri sodelavcih kot pri nadrejenih. Je pa grdo od ljudi, da odtegujejo pomoč tistim, ki so je potrebni. Koliko jih bo pa stalo, le bodo malo nadomeščale. Ampak to je to, nihče ni nič več pripravljen pomagat - toliko o kvaliteti kolektivov. Kakšen kolektiv, če pa vsak samo za svojo rit. Ampak to je cela družba taka ... Sramotno.
Pri nas moramo tudi zdaj nadomeščat sodelavko, ki je predčasno šla na porodniško, ker se je nekaj zakompliciralo. A ni logično, da je tako pač treba. Enkrat ti nekoga nadomeščaš, drugič on tebe. Pa so nam tudi spremenili razpored, ki je bil narejen za celo poletje.
Oh, saj take stvari se kmalu vrnejo ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #518 on: July 12, 2012, 01:55:33 PM »
Ženske, našla sem ključeeeeeeeekkkkkkkk. Hvala za vašo podporo  :-* Da sem vam to lahko sporočila, sem morala prej najdit še kabl internetne povezave, ki se je razrahljal, ko je sin pomagal iskat ključek, tudi za računalnikom  :o . Ova noč stvarno nije moj dan  :P 

USB je pa bil je pa  v halji, ker me je, zamislite si, včeraj zazeblo in sem jo dala gor  8) .

Jane...škratkom in devam sem obljubila, da bojo odslej v dnevni sobi na mizi čokoladke  :D Zase bom naredila pa senzorje, da me bo stresalo, če jih bom hotla jest   ;) .

Dobila sem tudi paket včerajšnjega nakupa preko spletne trgovine. Ej, če pa ta pošta ne služiiiiiiii, pa sej to je kot da nam v zlatih škatlah nosijo pošiljke  >:( Če je kupljeno blago vredno 8 eur, moram plačat za prevzem 15 eur! Dva nakupa bi lahko opravila. Pa zakaj še ni kake konkurenčne dostavne službe? Vse je treba načrtovat naprej in potem da ti prinese kdo iz prestolnice...  :-X Pa saj ne rečem, ampak v zadnje pol leta sem ene trikrat opravila te nakupe, misleč, da mogoče kateri drug pošiljatelj le sofinancira kaj poštnine, zdaj pa vidim, da ne...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #519 on: July 12, 2012, 02:14:54 PM »
Suuuuuper za ključek, Rena!! :-)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #520 on: July 12, 2012, 02:17:28 PM »
evo vidiš da si ga našla  ;)

Moja astro karta

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #521 on: July 12, 2012, 02:23:28 PM »
juheej Rena :D spet vse na svojem mestu :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #522 on: July 12, 2012, 02:41:18 PM »
Ja, zahvaljen Bog, Mihael, škratki in deve, pa ve tule...res sem se oddahnila  ;D

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #523 on: July 13, 2012, 09:31:26 AM »
...
USB je pa bil je pa  v halji, ker me je, zamislite si, včeraj zazeblo in sem jo dala gor  8) .
Jane...škratkom in devam sem obljubila, da bojo odslej v dnevni sobi na mizi čokoladke  :D
...

Saj ne vem, če naj vprašam. Ampak me zanima, kak odgovor bo priletel nazaj: No, kdo je zdaj dal USB-Flash v haljo?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #524 on: July 13, 2012, 09:38:10 AM »
...
Jane...škratkom in devam sem obljubila, da bojo odslej v dnevni sobi na mizi čokoladke  :D
...

Saj ne vem, če naj vprašam. Ampak me zanima, kak odgovor bo priletel nazaj: No, kdo je zdaj dal USB-Flash v haljo?

Škratje  ;D

Saj vem Jernej, saj vem... samo če sem že neki rekla, za tem stojim, pa magari škratom obljubila  :P