Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 354853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #1845 on: November 15, 2012, 04:22:31 PM »
Maja, tebi T  :Sa še ni prišel na N  :PL ;)

No, zdaj je pa že tam.  8)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1846 on: November 15, 2012, 04:23:01 PM »
Najtežje mi je pa sinastrično spisat, še vedno.

Meni pa vprašanja v stilu ali me vara  ???

Tole je tudi za tarot izredno neprijetna naloga.
Zadnjič me je sodelavka spraševala o tem ... Sem jo videla, da je obupana, da jo je povozilo in da bo morala prit še do veliiiiiko spoznanj, preden bo lahko sploh dojela, kako delujejo svet in ljudje ter prenesla in dojela kakšen moj realen in iskren nasvet ...  ;D

In nisem delala vpogleda na to vprašanje.

Sploh sem rekla, da ne bom delala nikakršnih vpogledov več ljudem, ki niso zreli, da se jim dela vpoglede.

Ja težko je to. Ampak jaz sem za iskrenost /razen v res redkih primerih, ko se izognem vprašanju/. Slej ko prej je treba spucat. Pa čeprav v začetku to deluje hudo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1847 on: November 15, 2012, 04:34:25 PM »
Ja, saj sem se kar izognila ... Ker se mi je zdelo, da jo bo to preveč obremenilo. Ne bi prenesla iskrenosti, tako se mi je zazdelo. Kaj pa vem, začutila sem, da tega niti ne potrebuje niti sama nisem bila pripravljena tega gledat. Bolj sem jo začutila, da potrebuje pomoč pri tem, kako se bo naučila, da z njo ne bodo pometali kot da mora vedeti ali jo nekdo vara (če je to varanje, ker s tem človekom sploh ni v zvezi - bolj je šlo za to, če ima še kakšno ogledano).
Sploh težko čisto natančno definiram, zakaj nisem gledala. Najbližje bo, če bom rekla, da mi je nekaj branilo.

Ker karte uporabljam samo kot majhno pomoč pri svetovanju in pomoči ljudem. Z njimi pogledam, kakšno je stanje, potem jim pa še svetujem z drugim znanjem, da jim odprem oči.

Nikakor pa ničem nikoli dajati nobenih sugestij. Vsak ima svojo pot in naj se na njej sam odloča, to je njegova pravica in dolžnost.

V vseh teh stvareh je veliko lažje, če "stranka" razume, kako delujejo ta naša orodja za vpoglede in če so pri sebi dovolj zreli za to.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1848 on: November 15, 2012, 04:51:40 PM »
Ja, saj sem se kar izognila ... Ker se mi je zdelo, da jo bo to preveč obremenilo. Ne bi prenesla iskrenosti, tako se mi je zazdelo. Kaj pa vem, začutila sem, da tega niti ne potrebuje niti sama nisem bila pripravljena tega gledat. Bolj sem jo začutila, da potrebuje pomoč pri tem, kako se bo naučila, da z njo ne bodo pometali kot da mora vedeti ali jo nekdo vara (če je to varanje, ker s tem človekom sploh ni v zvezi - bolj je šlo za to, če ima še kakšno ogledano).
Sploh težko čisto natančno definiram, zakaj nisem gledala. Najbližje bo, če bom rekla, da mi je nekaj branilo.

Ker karte uporabljam samo kot majhno pomoč pri svetovanju in pomoči ljudem. Z njimi pogledam, kakšno je stanje, potem jim pa še svetujem z drugim znanjem, da jim odprem oči.

Nikakor pa ničem nikoli dajati nobenih sugestij. Vsak ima svojo pot in naj se na njej sam odloča, to je njegova pravica in dolžnost.

V vseh teh stvareh je veliko lažje, če "stranka" razume, kako delujejo ta naša orodja za vpoglede in če so pri sebi dovolj zreli za to.

Ja, se strinjam

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1849 on: November 15, 2012, 06:14:37 PM »
Dva dni me že kličejo neke neznane telefonske številke, ki jih potem ne morem poklicat nazaj. WTF!?  :-\
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1850 on: November 15, 2012, 07:17:21 PM »
Dva dni me že kličejo neke neznane telefonske številke, ki jih potem ne morem poklicat nazaj. WTF!?  :-\

Ha?!  ??? :-\
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1851 on: November 15, 2012, 07:18:07 PM »

Ja, se strinjam

Jaz tudi ne povem nekaterih zadev, ki jih vidim. Včasih ljudje res niso pripravljeni slišati enih zadev.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1852 on: November 15, 2012, 07:27:48 PM »

Ha?!  ??? :-\

Ja. Pokličem nazaj, pa samo enkrat pozvoni, potem pa ven vrže. Ali pa je glasba - kot tista, ko te kam vežejo. Pa mojega so tudi klicale neke številke danes ...  :o
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1853 on: November 15, 2012, 07:35:42 PM »
Ja svašta... Folku se je čisto odrolalo  :o
9ZK 674

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #1854 on: November 15, 2012, 07:37:57 PM »
Mene so tudi klicali par dni nazaj. Večkrat. Sumim, da so kakšni anketarji.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1855 on: November 15, 2012, 07:47:10 PM »
Pa vedno je druga številka. Ne najdem jih nikjer, so pa vedno sestavljene iz veliko istih cifer ...
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #1856 on: November 15, 2012, 08:09:53 PM »
ce smem-to so ponavadi kake zavarovalnice, pa oni iz dormea(top shop) imajo te cifre, ki je ne mores poklicat nazaj oz. samo enkrat pozvoni ;D

za te dvoje vem...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1857 on: November 15, 2012, 08:19:50 PM »
Ja, se mi zdi, da je kaj takega, ampak tak naval.  :o
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1858 on: November 15, 2012, 08:35:00 PM »
Ja, se mi zdi, da je kaj takega, ampak tak naval.  :o

Jaz se sploh na te čudne cifre ne oglašam več. Ene par sem dala že v imenik, ker nonstop kličejo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1859 on: November 15, 2012, 08:38:41 PM »
Manijaki!
9ZK 656