Ja, saj sem se kar izognila ... Ker se mi je zdelo, da jo bo to preveč obremenilo. Ne bi prenesla iskrenosti, tako se mi je zazdelo. Kaj pa vem, začutila sem, da tega niti ne potrebuje niti sama nisem bila pripravljena tega gledat. Bolj sem jo začutila, da potrebuje pomoč pri tem, kako se bo naučila, da z njo ne bodo pometali kot da mora vedeti ali jo nekdo vara (če je to varanje, ker s tem človekom sploh ni v zvezi - bolj je šlo za to, če ima še kakšno ogledano).
Sploh težko čisto natančno definiram, zakaj nisem gledala. Najbližje bo, če bom rekla, da mi je nekaj branilo.
Ker karte uporabljam samo kot majhno pomoč pri svetovanju in pomoči ljudem. Z njimi pogledam, kakšno je stanje, potem jim pa še svetujem z drugim znanjem, da jim odprem oči.
Nikakor pa ničem nikoli dajati nobenih sugestij. Vsak ima svojo pot in naj se na njej sam odloča, to je njegova pravica in dolžnost.
V vseh teh stvareh je veliko lažje, če "stranka" razume, kako delujejo ta naša orodja za vpoglede in če so pri sebi dovolj zreli za to.