Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #285 on: July 11, 2012, 09:36:36 AM »
Bom pogledala ... Upam, da bom lahko že na pavzi ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #286 on: July 11, 2012, 09:38:00 AM »
Bom pogledala ... Upam, da bom lahko že na pavzi ...

Super. Kakor bo šlo  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #287 on: July 11, 2012, 01:37:22 PM »
Ma, mi ne znese danes pa da je ne vem, kaj. >:(
Bom poskusila zvečer, če ne, pa jutri zjutraj ...

Bi te pa prosila za kontra uslugo - bi mi pogledala, kako bo šlo z nekim projektom? Bom zadovoljna?
« Last Edit: July 11, 2012, 02:23:12 PM by Maja »
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #288 on: July 11, 2012, 02:22:47 PM »
Zdravo Maja,
Bi mi lahko prosim napisala kaj o finančnem stanju pove čarovnik in kaj zvezda?
lep pozdrav

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #289 on: July 11, 2012, 02:31:22 PM »
Hej!

Čarovnik govori o sposobnostih, o upravljanju z elementi. Če gledava za finančno stanje, bi pomenil, da se oseba izredno dobro znajde s tem, kar ima, in iz tega potegne še več in največ, kot je možno.

Zvezda je pa je karta, ki ponazarja upanje, stremljenje k cilju, vero, zaupanje in motivacijo. Zelo optimistična karta, ki kaže na pozitiven izid.

Tu ne bi smelo biti skrbi. Je pa situacija v tvojih (če sprašujeva zate) rokah. Kar si se namenila, bo uspelo, le drži se načrta.
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #290 on: July 11, 2012, 02:41:30 PM »
u, to pa je bilo hitro. Hvala ti.
Sama sicer imam ciganke, ki jih tut ne obvladam najbolje, sem pa čisto slučajno dobila odgovor glede financnega stanja s tarot kartami, pa se mi ni niti približno sanjalo, kaj pomenita.
Zato sem se obrnila nate.
...in na koncu še kar lepo kaže, Super.
Hvala
Lep pozdrav

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #291 on: July 11, 2012, 02:42:51 PM »
Bo šlo. Ni za kaj.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #292 on: July 11, 2012, 09:12:39 PM »
Tudi jaz takrat ...  :P

Točno Maja, mi prosim malo pogledaš za moj dopust. Samo da ne bi šla po Tejkini sledi  ;)

Rena, 9 diskov pade. Razlage najbrž ne potrebuješ. ;D
9ZK 656

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #293 on: July 11, 2012, 10:05:47 PM »
Ojla :) me samo zanima če je pravi čas za nakup avtomobila? Hvala  :-*

retro Merkur je ;)

uff, ufff...hvala, skoraj pozabila  ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #294 on: July 11, 2012, 10:15:19 PM »

Točno Maja, mi prosim malo pogledaš za moj dopust. Samo da ne bi šla po Tejkini sledi  ;)

Jeeeeeeeeeeeee   :D. Sam Maja, a bom tako sama kot ženska na slikci? Ne da bi imela kaj proti  ;) Hvala draga.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #295 on: July 11, 2012, 10:26:08 PM »
Bi te pa prosila za kontra uslugo - bi mi pogledala, kako bo šlo z nekim projektom? Bom zadovoljna?
Ker mi ena karta premalo pove, raje naredim za vpogled vsaj tri. Za sedanjost: desetica mečev  :o Kar mi v bistvu govori, da je neka stvar končana. Pa reciva tej karti glede na dobre karte naprej: zaključena odločitev, kocka je padla. Hujša bi bila ta karta seveda za prihodnost. Za bližnjo prihodnost: slavje, trojka čaš. Zelo simbolična slikca, kajne. Veselje, slavje, hkrati lahko pomeni poroko, v tem primeru novo zvezo - s projektom. Za malo bolj daleč v prihodnost: karta norca. Treba bo znati malo tvegati, se prepustiti optimističnemu pogledu in verjeti, da bo. Po moje boš zadovoljna, samo ne bodi preveč ziheraška, verjemi, upaj si  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #296 on: July 12, 2012, 08:54:29 AM »
No včeraj sva šla gledat zemljo, meni osebno ne potegne. Energetsko se ne vidim tam, moj bi pa zdaj kar kupil, ker mu je nekdo rekel, da je to investicija. Kaj pravijo karte, kupimo ali ne?
Ter ali je sploh pametno da kupujeva zemljo ali je za to kar hočeva bolje da najdeva drug način?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #297 on: July 12, 2012, 11:49:38 AM »

Jeeeeeeeeeeeee   :D. Sam Maja, a bom tako sama kot ženska na slikci? Ne da bi imela kaj proti  ;) Hvala draga.  :-*

Seveda boš taka, kar žarela boš. To potrdi tudi Cesarica. In ne pozabi, da je to tvoj dopust, obnašaj se po svoje, ne glede na to, kaj ti bo zapasalo. ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #298 on: July 12, 2012, 11:50:06 AM »
Ker mi ena karta premalo pove, raje naredim za vpogled vsaj tri. Za sedanjost: desetica mečev  :o Kar mi v bistvu govori, da je neka stvar končana. Pa reciva tej karti glede na dobre karte naprej: zaključena odločitev, kocka je padla. Hujša bi bila ta karta seveda za prihodnost. Za bližnjo prihodnost: slavje, trojka čaš. Zelo simbolična slikca, kajne. Veselje, slavje, hkrati lahko pomeni poroko, v tem primeru novo zvezo - s projektom. Za malo bolj daleč v prihodnost: karta norca. Treba bo znati malo tvegati, se prepustiti optimističnemu pogledu in verjeti, da bo. Po moje boš zadovoljna, samo ne bodi preveč ziheraška, verjemi, upaj si  :-*

Odgovor, kot sem ga pričakovala. Hvala.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #299 on: July 12, 2012, 11:59:22 AM »
No včeraj sva šla gledat zemljo, meni osebno ne potegne. Energetsko se ne vidim tam, moj bi pa zdaj kar kupil, ker mu je nekdo rekel, da je to investicija. Kaj pravijo karte, kupimo ali ne?
Ter ali je sploh pametno da kupujeva zemljo ali je za to kar hočeva bolje da najdeva drug način?

Za prvo vprašanje bom šla kar na da ali ne, torej na eno karto. Pade Vitez palic. Zelo mamljiva priložnost, ampak opozarja, da se ne odločit na podlagi prvih vtisov in prehitro, ker tale vitez je zelo temperamenten, nemiren in velja za velikega zapeljivca. Mogoče kaže na vpliv, ki ga ima omenjeni znanec na tvojega moža. Bi si želel tole, ker je povsem nekaj novega, ampak je pa precej tvegano, česar se tudi zavedata.
Spet zanimiva situacija pri tarotu, ko težko rečemo da ali ne. Kaže samo vpliv, situacijo, razpleta pa ne. Prešinilo me je, da ima človek vedno zadnjo besedo v vsem - napovedat se da le dejavnike, ki vplivajo na ravnanje - kar se mi zdi edina resnica.

Drugo vprašanje pa takole. Spet opozarja, naj se prehitro ne zaletita v prvo priložnost. Počasi, s premislekom, ne na podlagi trenutnega instinkta. Pretehtajta tudi, koliko se vama finančno tole izplača. Izdatek bo kar velik, kar sicer ne pomani, da ga ne bi zmogla, ampak vseeno premislita. Lahko se pokaže še kakšna opcija.
9ZK 656