Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #360 on: July 25, 2012, 12:38:20 PM »
A ti narišemo  :P

Lohk še meni  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #361 on: July 25, 2012, 12:39:34 PM »
A ti narišemo  :P

Lohk še meni  ;D

Ja prosim no, ker mi ni jasno :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #362 on: July 25, 2012, 01:12:54 PM »
Jaz bi imela pa dve vprašanji. Prvi se nanaša na en projekt, ki bi ga radi izpeljali. Zadeva je sicer še čisto na začetku, še ogromno stvari ni pošlihtanih in je bolj ali manj zaenkrat le ideja. Tako da me zanima, če se je pametno spuščati v tak projekt in kdaj bi bil  najbolj primeren čas. Vloženega bo moralo biti ogromno enega truda, časa, denarja, energije, prav tako pa se mi zdi, da bo na preizkušnji tudi kakšno prijateljstvo in zaupanje.
Drugo vprašanje pa je takšno kot od Tejke, se pravi se nanaša na ljubav hehe... Poletje je, se mi zdi kar idealano za kakšen začetek:)

Ojej, sedanja "energija" tega projekta ni najbolj čista. Slabi odnosi, neko prikrivanje v ozadju, res kot da bo kdo kaj užaljen itd.. Če projekt sploh ja, paž čaš. Stvar šele v zametkih, še daleč od uresničitve, riba, ki je v čaši tega paža pa lahko pomeni plodnost zamisli, lahko da bo zelo uspešna, če jo boste uresničili. Samo paž čaš je res kar občutljiv in sanjav, tako da, bo treba stvari vzet v roke in se realno spustit na trda tla, prevetrit dejstva. V bližnji prihodnosti cca 3 mesece kraljica novcev. To bi lahko bil pravi čas, ker je kraljica novcev tista, ki se dobro znajde v materialnem svetu. Za cca 6 mesecev naprej se bo že spet odmikalo. Zadržki, ne boste si več zaupali, potrebovali boste več entuziazma. Za cca leto vnaprej se boste pa spet ustavljali nekje na poti...ne vedoč, kam točno bi šli naprej... Hmmm....vsedite se dol in na sterajte odnose, pogoje, možnosti do konca na čisto, pa boste videli...

Ljubezen? Idealen čas za začetek je vsak dan, mimogrede, brez kart  ;). Za poletje je še bolj tako tako, najlaže ti uprizorim s podobo: plavanje na vodi, kot te nesejo tokovi. Se pravi, da še ni najbolj otipljivo oziroma videt, da bo. Sicer te pa karta kaže kot osebo, ki trenutno raje uživaj v svojem samskem življenju in prednostih svobode...morda moraš pa v tem času še malček narediti na sebi, da se sprijazniš in umiriš...in kot takšna boš šele polno uživala tudi v partnerskem odnosu  :-*

Hvala! Ja tole za projekt bo kar držalo, mene najbolj skrbi, da bi se med seboj skregali oz. da bi kaj prišlo med naše prijateljstvo, ker trenutno smo super družba, samo ko opazujem druge ljudi, ki izpeljejo skupne projekte, se prijateljski odnosi vedno skrhajo, tega pa mi ne želimo, hkrati pa se zavedamo, da ta možnost obstaja. Pogovoriti se pa tako in tako nameravamo:)
To, da se samska mi res čisto ustreza trenutno in čisto uživam v tem. So bile pa malo poletne avanturice v igri, pa se mi je mogoče malo stožilo po partnerju:) Ampak ja, čas po prinesel svoje.
Hvala :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #363 on: July 25, 2012, 07:38:02 PM »
Tudi sama bi vprašala za tri zadeve, ki se bodo začele odvijat v jeseni - uspeh merim predvsem v finančnem smislu. Bo ali ne bo.

1. nekaj nadaljevanja in nov tečaj v Novi gorici
2. popolnoma nova zamisel - kako se bo prijela in če bo prinesla rezultate
3. moja umetniška plat - mi bo uspelo imeti kakšno uspešno prodajno razstavo mandal

Hvala  :)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #364 on: July 25, 2012, 07:42:57 PM »
Jaz bi pa vprašala, če nam bo s skupnimi močmi uspelo speljati en projekt?   :)

Za vami je kar nekaj dela, zdaj pa se sprašujete kako naprej. Vsekakor nadaljujte, le ta kratek premor izkoristite, da premislite, kako boste zastavili, da speljete do konca. V prihodnje vam bo malo "nagajal" Paž mečev, ki je ognjevit in vzkipljiv, hkrati pa tudi (meči pomenijo um) oseba z razumskim razmišljanjem, ki bo zato najbrž premalo dovzeten za dojemanje tudi čustev drugih ljudi. Nenazadnje ljudje ne delujemo samo razumsko. Ali bo v vaši skupini oseba, ki bo preveč nestrpna, preveč terala ali pa bosta morda cela skupina v tem malo preveč nestrpni in hiteli, pri tem pa naredili več napak kot je treba. Zatorej pametno naprej, premislit korake, situacijo si jasno predstavit, ne si kar mislit, da pa že bo. In bo.  :D

Hvala za odgovor! :)
Res je ena oseba, ki bi že kar predčasno začela z delom, medtem ko se je sedaj pokazala še ena varianta, vendar še ni preverjena.
Je pa tudi ena oseba, ki nasprotuje vsemu in malo zajeb* Bolj me skrbi, da bo še veliko hude krvi, preden bo zadeva končana.
Vsak je po svoje najbolj pameten in če imaš potem več takšnih na kupu, je kar pestro.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #365 on: July 25, 2012, 10:23:18 PM »
Tudi sama bi vprašala za tri zadeve, ki se bodo začele odvijat v jeseni - uspeh merim predvsem v finančnem smislu. Bo ali ne bo.

3. moja umetniška plat - mi bo uspelo imeti kakšno uspešno prodajno razstavo mandal

1. Za nadaljevanja malo zatikanj, zmede oziroma nepredvidljivih dogodkov, je treba pazit, da boš sodelovala z zanesljivimi ljudmi, da ne bodo prehitro odstopili. Nov tečaj: Zmernost  :D. Se pravi, da bo uravnovešenost, ravnotežje, a tudi zmernost. Kar lahko pomeni tudi ne se vsako silo zaganjat v to, včasih je bolje malo počakati in zaupati, pa se bo odvilo. Prepuščanje toku življenja.
2. Nova zamisel je pa šestica novcev...Mal me muči ta karta, ker ima dvojen pomen, bodisi radodarnost (drugih do tebe, ti do drugih) ali poravnavo ali izposojo dolgov, hkrati pa tehtnica v drugi roki, ki kaže na pravičnega moža... Se pravi, mogoče bo malo težav okrog začetne investicije, pa si  bo treba kaj tudi izposoditi, pri tem pa dokazati upravičenost "investicije". Izid pa je Sonce, se pravi sreča, veselje, zdravje, energija...
3. Umetniška plat - zmagovalna - šestica palic. Uspeh, dosežki, priznanje. Organizacija razstave, nekaj težav. Potrebovala boš pomoč, ki je ne boš dobila, sama boš v tem. Izid pa devetica čaš, zadovoljna boš, preskrbljena, uresničila se ti bo želja.  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #366 on: July 26, 2012, 08:56:33 AM »

1. Za nadaljevanja malo zatikanj, zmede oziroma nepredvidljivih dogodkov, je treba pazit, da boš sodelovala z zanesljivimi ljudmi, da ne bodo prehitro odstopili. Nov tečaj: Zmernost  :D. Se pravi, da bo uravnovešenost, ravnotežje, a tudi zmernost. Kar lahko pomeni tudi ne se vsako silo zaganjat v to, včasih je bolje malo počakati in zaupati, pa se bo odvilo. Prepuščanje toku življenja.
2. Nova zamisel je pa šestica novcev...Mal me muči ta karta, ker ima dvojen pomen, bodisi radodarnost (drugih do tebe, ti do drugih) ali poravnavo ali izposojo dolgov, hkrati pa tehtnica v drugi roki, ki kaže na pravičnega moža... Se pravi, mogoče bo malo težav okrog začetne investicije, pa si  bo treba kaj tudi izposoditi, pri tem pa dokazati upravičenost "investicije". Izid pa je Sonce, se pravi sreča, veselje, zdravje, energija...
3. Umetniška plat - zmagovalna - šestica palic. Uspeh, dosežki, priznanje. Organizacija razstave, nekaj težav. Potrebovala boš pomoč, ki je ne boš dobila, sama boš v tem. Izid pa devetica čaš, zadovoljna boš, preskrbljena, uresničila se ti bo želja.  :-*

Rena hvala  :-* :-* :-*

Za točko 1 se mi je kar zdelo.... se pa vsekakor prepuščam in dopuščam.

Točka 2: eventuelna investicija bi bila najem prostora za katerega se menimo že nekaj časa. Trenutno je zaseden, menda bi z septembrom ta prostor dobila v uporabo. Seveda bo vprašanje najemnine in upravičenost le-te
Dolgovi: upam, da jih ne bom ustvarjala. Imam pa kar nekaj dolžnikov in s tem denarjem bi prav komot štartala tudi v izdelavo plakatov, vizitk in reklamnega materiala ...
Me veseli, da se bo izšlo.

Točka 3. - me je pa malo presenetila. Pol bo pa res treba v akcijo.
To da sem sama, me pa ne preseneča več. Enostavno me je življenje naučilo, da je tako

Hvala ti, zlata si  :-*

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Zmaga

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #367 on: July 26, 2012, 10:35:20 AM »
Pozdravljeni! Lepo bi prosila za vpogled:
1. želim si zamenjati službo: ali imam kaj možnosti, da bi zamenjala podjetje ali delovno mesto znotraj podjetja in hrati izboljšala svoj finančni položaj?
2. ali bova s partnerjem s skupnimi močmi upela dokončati najino domovanje (zunanjost, oprema)?
3. imam težave na desni strani kolka: je to vnetje ali kaj drugega.

Najlepša hvala za morebitne odgovore in prekrasen topel in prijeten dan želim vsem na forumu. Zmaga

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #368 on: July 31, 2012, 07:15:34 AM »
Lep pozdrav!

Če bo katera pri kartah bi lepo prosila za vpogled in sicer na področju šole in kariere.
1. Kako kaže s kakšno službo v bližnji prihodnosti? Se bo našlo kaj?
2. Kako kaže z odhodom v tujino z januarjem na obvezno izmenjavo? Bodo finance vzdržale?
3. Kako kaže s študijem na splošno in ali se bom kmalu prilagodila novemu okolju?
4. Kako bo z mojim partnerstvom v prihodnje glede na prihajajoče spremembe?
5. Uspeh na mednarodnih tekmovanjih?

Za vpogled vnaprej najlepša hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #369 on: August 01, 2012, 01:21:37 PM »
Pozdravljeni! Lepo bi prosila za vpogled:
1. želim si zamenjati službo: ali imam kaj možnosti, da bi zamenjala podjetje ali delovno mesto znotraj podjetja in hrati izboljšala svoj finančni položaj?
2. ali bova s partnerjem s skupnimi močmi upela dokončati najino domovanje (zunanjost, oprema)?
3. imam težave na desni strani kolka: je to vnetje ali kaj drugega.

Najlepša hvala za morebitne odgovore in prekrasen topel in prijeten dan želim vsem na forumu. Zmaga

Končno malo prišla do računalnika doma!  :o
Polna bajta in je ta prostor ves čas okupiran.  :blank:

1. Zelo v kratkem, težko. Raje se drži tega, kar imaš.
2. Domovanje bosta seveda uspela dokončati. Saj vama ne manjka več veliko. Kako hitro bo to, je pa odvisno od doslednosti pri porabi sredstev, ampak hujših težav ali tega, da ne bi končaka v doglednem času, ne vidim.
3. Kolk, hm ... Lahko je vnetje, lahko je tudi neka začasna bolečina, ki je nastala zaradi določenega giba ali položaja. Bo minilo, težko je pa natančno diagnosticirat - tudi, če bi šla po strokovno mnenje, ti najbrž ne bi povedali nič konkretnega.

9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #370 on: August 01, 2012, 01:26:06 PM »
Lep pozdrav!

Če bo katera pri kartah bi lepo prosila za vpogled in sicer na področju šole in kariere.
1. Kako kaže s kakšno službo v bližnji prihodnosti? Se bo našlo kaj?
2. Kako kaže z odhodom v tujino z januarjem na obvezno izmenjavo? Bodo finance vzdržale?
3. Kako kaže s študijem na splošno in ali se bom kmalu prilagodila novemu okolju?
4. Kako bo z mojim partnerstvom v prihodnje glede na prihajajoče spremembe?
5. Uspeh na mednarodnih tekmovanjih?

Za vpogled vnaprej najlepša hvala!  :-*

1. Veš, da se tale služba lahko prav hito pokaže ...
2. Ja, finance bodo. Kar zdaj se moraš že finančno pripravit na to. Dosledno varčuj.
3. Kako se boš prilagodila okolju, jep a povsem od tebe odvisno in od tvojega razmišljanja. Karte pokažejo, da se boš mogla prisilit, da se boš prilagodila, ker se znaš kar oklepati obstoječega stanja, kar bi te potem dušilo.
4. Malo osamljenosti, negativnih čustev, ki si jih sama zadajaš ... Ampak s potrpežljivostjo in zrelim pristopom, bo vse OK. Veliko veselje po ob koncu tega obdobja, če ga uspešno "sfurata".
5. Za supeh vztrajaj. Ne misli, da nisi sposobna, da ne boš zmogla. Ne odnehaj tik pred uspehom.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #371 on: August 01, 2012, 01:29:14 PM »
Bi pa jaz tudi prosila za vpogled v nek odnos z osebo, ki jo že dlje časa poznam, pa se mi zdi zdaj, da se mora neko poslanstvo opravit. Kaj tu kaj kaže?

9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #372 on: August 01, 2012, 06:48:37 PM »
Glede na stresno dogajanje v zadnjem času... bi prosila za en vpogled...
In sicer dve vprašanji:
1. kako naj ravnam v tej situaciji? Se mi zdi, da sem naredila, kar sem lahko, ostalo je v božjih rokah... Nimam več kaj.
2. v velikem pomanjkanju energije in zmedi skušam poslovno speljati, kolikor lahko. Mi bo sploh uspelo prit tja, kamor nameravam it po 20.8.?

Hvala!  :-*
« Last Edit: August 01, 2012, 07:08:28 PM by Pika »

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #373 on: August 01, 2012, 09:15:30 PM »
Bi pa jaz tudi prosila za vpogled v nek odnos z osebo, ki jo že dlje časa poznam, pa se mi zdi zdaj, da se mora neko poslanstvo opravit. Kaj tu kaj kaže?

Res kaže, da si zdaj za to osebo postavljena pred neko razmišljanje, kaj se skriva na določenem področju, morala bi nekaj izbrati, pa ne veš točno, kaj je to. (sedmica čaš). Ne moreš predvideti, kaj bi se zgodilo, če bi izbrala, da storiš kakšen korak, a tako je to, da je včasih treba tudi tvegati in poskusiti narediti premik, pa potem vidimo, ali je to dobro ali ne. V tej osebi so se trenutno začeli nabirati dvomi (dvojka palic). Lahko bi rekli, da s praga svojega trenutnega bivališča, ampak recimo temu raje "osebnostnega nahajališča" zamišljeno zre v svet, čuti, da ni zadovoljna, v notranjosti se prebuja nemir. Ve, da je pred njo širni svet in številne možnosti, le da zaenkrat še ne ve, kako in kaj, samo čuti, da to, kjer je, pač ni več to. Izid pa je konec nečesa...death itself :'(  Mislim, da boš to vedela sama....ker ali konec za poslanstvo, za katerega sprašuješ, ali da bo to pomagalo doprinesti k razčiščenju ali koncu nečesa, ali da bo ta oseba s čim zaključila...  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #374 on: August 01, 2012, 09:20:43 PM »
Hvala, Rena. Natanko tako je. Tej osebi se že kar nekaj časa pomagam prebijat skozi precej težko obdobje. Zdaj je sicer to že skoraj minilo, ampak se sestavlja naprej. Išče nov način življenja, novo pot. Upam, da bo rezultat čim boljši. In najbrž bom še sodelovala zraven, glede na tole zbližanje ... 
9ZK 656