Tudi sama bi vprašala za tri zadeve, ki se bodo začele odvijat v jeseni - uspeh merim predvsem v finančnem smislu. Bo ali ne bo.
1. nekaj nadaljevanja in nov tečaj v Novi gorici
2. popolnoma nova zamisel - kako se bo prijela in če bo prinesla rezultate
3. moja umetniška plat - mi bo uspelo imeti kakšno uspešno prodajno razstavo mandal
Hvala 
1. Za nadaljevanja malo zatikanj, zmede oziroma nepredvidljivih dogodkov, je treba pazit, da boš sodelovala z zanesljivimi ljudmi, da ne bodo prehitro odstopili. Nov tečaj: Zmernost

. Se pravi, da bo uravnovešenost, ravnotežje, a tudi zmernost. Kar lahko pomeni tudi ne se vsako silo zaganjat v to, včasih je bolje malo počakati in zaupati, pa se bo odvilo. Prepuščanje toku življenja.
2. Nova zamisel je pa šestica novcev...Mal me muči ta karta, ker ima dvojen pomen, bodisi radodarnost (drugih do tebe, ti do drugih) ali poravnavo ali izposojo dolgov, hkrati pa tehtnica v drugi roki, ki kaže na pravičnega moža... Se pravi, mogoče bo malo težav okrog začetne investicije, pa si bo treba kaj tudi izposoditi, pri tem pa dokazati upravičenost "investicije". Izid pa je Sonce, se pravi sreča, veselje, zdravje, energija...
3. Umetniška plat - zmagovalna - šestica palic. Uspeh, dosežki, priznanje. Organizacija razstave, nekaj težav. Potrebovala boš pomoč, ki je ne boš dobila, sama boš v tem. Izid pa devetica čaš, zadovoljna boš, preskrbljena, uresničila se ti bo želja.