Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1755 on: June 22, 2010, 06:37:13 PM »
jaz ne vidim problema.

Če bi ga, ne bi tu filozofiral.

Anonymous

• Guest
« Reply #1756 on: June 22, 2010, 06:42:37 PM »
Oh, boš že našel pravo ... Žal je vse vedno ob pravem času ...

Anonymous

• Guest
« Reply #1757 on: June 22, 2010, 06:43:35 PM »
trenutno se mi po mislih podi naslednja zadeva:

zakaj bi ga čakala, zakaj bi sama sebe najprej prečistila in nato se pripravila na njega? če je on pravi... ali ni tako, da nam je vedno poslan nekdo, ob katerem naj bi se počutili super? ja, je res, da sem z njim preživela nekaj izjemno čudovitih trenutkov, toda ali resnično odtehtajo tiste slabe? če je on pravi, bi moral intuitivno vedeti, kaj potrebujem, da mora biti ob meni, ko mi je bilo najtežje, tako pa se mi je izneveril takrat, ko sem bila najbolj na tleh in sem potrebovala samo njegov objem, on mi pa tega ni hotel nuditi.

zaslužim si več, ne zaslužim si tega, da svojo ljubezen podarim nekomu, ki tega ni znal ceniti. vprašanje, če bi sploh kdaj znal. ne zamerim mu nič, še vedno mu privoščim vse najlepše in najboljše. v mojem srcu bo ostal zapisan z zlatimi črkami, toda skupne poti ne vidim več. vem, da si zaslužim več, vem, da me čaka nekaj še veliko lepšega in boljšega...

Draga moja, ne vem, zakaj mi je včeraj prišlo na misel, da bi lahko poklepetali v živo?

lahko  ;D

Potem se pa samo še zmeniva in greva. :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #1758 on: June 22, 2010, 07:26:28 PM »
Ne vem s čim sem zaslužil, da se mi vedno ponavljajo ti neuspehi na ljubezenskem področju.

Nekoga spoznam (kar je sicer itak že redkost), sem odkrit, skačem preko svoje sonce, soočam se s strahovi, dajem vse kar mam... pa na koncu vse nekako izjalovi.
Tale  :Sa in  :PL v moji 7. hiši sta mi čedalje manj všeč.

Ko sem bil mlajši sem bil izredno težek, res ni bilo lahko z mano in morda se mi to zdaj maščuje... čeprav jaz ne verjamem v tako obliko akcije-reakcije.

Kakorkoli plodno je bilo to dolgo obdobje ko sem bil samski, mi ga je zdaj vse težje prenašati, celo po tej izkušnji, ki sem jo ravnokar imel oz. imam, ko sem lahko okusil, kako bi lahko izgledala zveza. Kot vse kaže pa se spet lahko le pod nosom obrišem.

Saj sem optimist in ne mislim se čustveno zapirat, čeprav se mi zaradi odprtosti ravno take neprijetne stvari lahko zgodijo.Ampak se zavedam, da je to edina pot, dajal bom kar mam ne glede na glasove, ki me blokirati želijo.
Ne vem kaj še nisem rešil, res ne...

Morda pa je res povezano s tem, da moram najprej doma, s starši nekaj razrešit, morda to na nekem nivoju vpliva name... kaj pa vem.

Trenutno sem down... bo spet dolga noč  :-\

Mogoče pa le ni še vse dokončno, kajne... Je pa res, da dokler čutiš, da moraš še nekaj rešit s starši ali na drugih področjih... o kakšna prepričanja imamo v sebi in kaj si povzročimo. Sem videla na delavnici thete.

Ko nas kaj teži, so noči najdaljše. Upam, da ne bo tako slabo  ang:

"Anonimki", ki bi se radi srečali... Vsaj ena bo morala podpisat nick  ;). Lahko vama rečem samo, da vse mine. In ko mine, vidiš, da lahko greš naprej še močnejši, še polnejši. A bolečina mora dozoret, da odpade. Kot zrelo jabolko... Bo bo...  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1759 on: June 22, 2010, 07:30:51 PM »
Pri meni je bolečina že mimo ... Zato bi rada pomagala, ker je tako zelo zelo podobna situacija ...

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1760 on: June 22, 2010, 07:31:31 PM »
Res še ni vse dokončano, tudi ne mislim to. Velike je še za razčistit.

Le v glavo mi ne gre, zakaj mi nič ne uspeva, ko pa se boljšam.
No ja, če bi naj vedel zakaj je temu tako, potem tudi bi, ne?

Sicer pa tudi ni konec s tole punco, le zaštrikano je vse skup, zaradi X faktorjev in je predlagala, da malo pavzirava...

Anonymous

• Guest
« Reply #1761 on: June 22, 2010, 07:39:03 PM »
Bolj zoriš, težje preizkušnje imaš. Najbrž si stara dušica ...

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #1762 on: June 22, 2010, 07:43:14 PM »
Res še ni vse dokončano, tudi ne mislim to. Velike je še za razčistit.

Le v glavo mi ne gre, zakaj mi nič ne uspeva, ko pa se boljšam.
No ja, če bi naj vedel zakaj je temu tako, potem tudi bi, ne?

Sicer pa tudi ni konec s tole punco, le zaštrikano je vse skup, zaradi X faktorjev in je predlagala, da malo pavzirava...

Ah ja, bemo no. Meni se včasih zdi, da veza, ki je namenjena, klapa brez komedij. Razdalja tudi naredi svoje. Kljub temu, da se boljšaš, mogoče se pa vse skupaj še čisti  :P. Ko sem sama začela z afirmacijami čistit neko zadevo, se je najprej drastično poslabšala, pa še zdaj se puca. Imam občutek, da se dolgo puca, ker je tudi zelo dolgo trajala. Tako da, rezultati niso vedno takojšnji. Kar vztrajaj.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1763 on: June 22, 2010, 07:49:13 PM »
Lahko bi tudi bilo kaj sproščene uživancije in ne samo preizkušnje venomer...

No, saj gre, saj bo... na silo itak nič ne morem, lahko se le prepustim in delam to kar sem do zdaj. Več kot najboljše česar sem zmožen ne morem dat in dokler to delam, mam jaz duhovni mir...
A diši mi vseenio pe ne.

Ja... pucanje, zanimiva misel. Se meni kar nekak podobno zdi.
No, malo sem vseeno pomirjen zdaj... še najbolj zaradi tega ker vem, da delam tako kot je prav. In če to potem ni ustrezno za to situacijo, pač ni.

Se pa jaz težko sprijaznim s situacijami, na katere nimam vplivam. Sovražim status quo.
« Last Edit: June 22, 2010, 07:56:22 PM by Bojan The Bojan »

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #1764 on: June 22, 2010, 08:06:55 PM »
Vsaka oseba in situacijo, katero srečaš, doživiš, je tvoj učitelj, lekcija. Ne pozabi tega, res je potrebno non stop tuhtati, razčiščevati,ko si na poti zorenja, rasti. Tako je pač, če ti je usoda namenila kaj več kot samo razmnoževanje in preživetje, ampak tudi delati dobro, duhovno rasti, uporabiti svoje talente.

Je treba pa običajno prej prekleto trdo delati.

Zato Bojan delaj dalje na sebi, spoznanja so prišla in še bodo. In tudi osebe takšne in drugačne. Tudi ženske, ki te bodo presenetile oz. bodo sprožile v tebi nekaj, zaradi česar boš samega sebe presenetil. A vse se zgodi ob svojem času. Ob pravem času. Ko smo dovolj zreli, da dojamemo določeno lekcijo. Kar vama je z Makedonko namenjeno, se bo zgodilo.

Si poseben že zaradi tega, ker razmišljaš in iščeš vzroke, Bojan. Večina moških gre na drink, se ga zapije in potem benti čez babo, ker je taka p....... Ti iščeš vzroke, lekcije, odgovore.

Ženska ki se te zasluži, bo s teboj in ti z njo.Meni se zdi, da je pavza le izgovor in menim, da če čutiš in se želiš predati, se ne greš pavze. Se predaš, čeprav se bojiš.  To je moje mnenje, ki je sevada lahko napačno zate. Držim pesti , sicer pa se ne bojim zate.  ;) Taja

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #1765 on: June 22, 2010, 08:09:33 PM »
Hvala taja.  :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1766 on: June 22, 2010, 08:15:48 PM »
bom jaz prva anonimka, ki se bo javila  ;D ta druga sedaj ve, katera sem in mi lahko pošlje sporočilo  ;)
9ZK 674

Anonymous

• Guest
« Reply #1767 on: June 22, 2010, 09:00:42 PM »
 :'( :'( :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1768 on: June 22, 2010, 09:07:45 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #1769 on: June 24, 2010, 08:12:13 AM »
že nekaj časa me mika on... potiho in naskrivaj ga opazujem, verjetno je že opazil. ko so se najine oči srečale, mi je zastal dih. kaj se dogaja z menoj? upiram se, skušam pustiti ob strani... toda kako? ali sem se pripravljena prepustiti? ali sem pripravljena tvegati?

na to vprašanje še nimam odgovora...