Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 363218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1800 on: June 25, 2010, 06:28:54 PM »
Počutim se kot najstnica, ki ji divjajo hormoni. Ali se bo izšlo, ali se ne bo izšlo, ali sem mu všeč, ali mu nisem všeč. Svojo glavo komaj držim zbrano, svoje misli moram zelo osredotočati na druge zadeve, da ne mislim vseskozi nanj... Ali je sploh mogoče, da me je nekdo tako omrežil? Kaj bo, ko greva na kavo, kaj bom rekla, ali bom blebetala neumnosti, ali bom lahko obdržala trezno glavo? Si mogoče zgolj gojim lažno upanje? Je krivo zgolj divjanje hormonov?

Naj me že nekdo odreši teh vprašanj...  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1801 on: June 25, 2010, 07:31:03 PM »
Rade volje bi te odrešila, ali žal vedno nas nekaj zanima, nekaj kroji in zaposluje naše misli, ne razmišljaj samo prepusti se, vem da ni enostavno, poznam take reči ko te nekaj muči, so vse besede modrovanja zastonj.
Me veseli da se počutiš kakor najstnica, ti kar bodi vesela, razigrana, uživaj v sreči katera  ti je dana, ne oziraj se na to: kako se boš vedla, kaj boš rekla, bodi ti in imej se nadvse lepo, to ti želim
 iz srca, privoščim ti vso srečo tega sveta, naj te ljubezen omreži in naj ti bo ta kavica ostala v spominu kakor najlepše doživetje, po tem doživetju jih bo še nx to je to.....
 :-* :-* :-*

Pa ne pozabiti sporočit kako je bilo  ;), veš da babnice smo firbčen :P, ja no če boš želela podeliti z nami  :-*

Naj te  ang: čuvajo, uživaj in prepusti se, ti polagam na srce  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1802 on: June 25, 2010, 09:52:25 PM »
 :'( :'( :'( :'( :'( danes sem zopet skrenila na stran pot  ::) :-\

Prosila naj me reši tega, kdaj bom požegnana ??? Vem bi rekli sputi, ali se ne da, ne gre, na vsakem koraku me spominja da je ljubezen do njega večja kakor vse ovire katere mi prihajajo na pot, večja od oceana, večja kakor sem si upala misliti, večja kakor vse vesolje, ne vem kam naj se obrnem, mogoče sem že za psihiatrijo, lahko da ???
Ker enostavno ni mogoče tako, ne moreš ljubiti v nedogled, ne gre to, po vseh zakonih življenja je to absurd, ali jaz sem nora, v želodcu me že boli, na bruhanje mi gre, upam da je samo vpliv planetov, kdaj se za vraga bodo nehali poigravati po meni, kdaj se konča to?
Ali nekaj ne razumem ne gre skozi, zakaj me za vraga tako vlečejo njegove energije, kaj je v njemu, da mi ne da miru, da ga sanjam in sanjam in ne preneham sanjat..........
Joj če bi lahko bi izbrisala spomin na njega in živela naprej lepo sončno in srečno kakor pepelka do konca dni........

Anonymous

• Guest
« Reply #1803 on: June 26, 2010, 10:01:03 PM »
Zanimivo, kako se ljudje spremenijo. ''Duhovni''vodje, ki so še nekaj časa nazaj prijazno in celo preveč prijazno odgovarjali na vprašanja, postavljena tu in tam, postanejo osorni, redkobesedni, vzvišeni... A slava tudi ''duhovnim'' stopi glavo? Ali pa to le pomeni, da so prav takšni ljudje kot mi, z vsemi slabostmi, ki jih pa skrivajo za pehanjem za denar in nič kaj duhovnimi dobrinami? New age...  ::) Če srce ni tam, kjer mora biti, ne pomaga nobena, še tako opevana tehnika ali pripomoček...

Anonymous

• Guest
« Reply #1804 on: June 26, 2010, 10:04:39 PM »
Rade volje bi te odrešila, ali žal vedno nas nekaj zanima, nekaj kroji in zaposluje naše misli, ne razmišljaj samo prepusti se, vem da ni enostavno, poznam take reči ko te nekaj muči, so vse besede modrovanja zastonj.
Me veseli da se počutiš kakor najstnica, ti kar bodi vesela, razigrana, uživaj v sreči katera  ti je dana, ne oziraj se na to: kako se boš vedla, kaj boš rekla, bodi ti in imej se nadvse lepo, to ti želim
 iz srca, privoščim ti vso srečo tega sveta, naj te ljubezen omreži in naj ti bo ta kavica ostala v spominu kakor najlepše doživetje, po tem doživetju jih bo še nx to je to.....

Pa ne pozabiti sporočit kako je bilo  ;), veš da babnice smo firbčen :P, ja no če boš želela podeliti z nami  :-*

Naj te  ang: čuvajo, uživaj in prepusti se, ti polagam na srce  :-*

ah veš da bom poročala  ;)

konec koncev sporočila ne bi poslala, če ne bi bilo vas  :)

Anonymous

• Guest
« Reply #1805 on: June 26, 2010, 10:53:23 PM »
Zanimivo, kako se ljudje spremenijo. ''Duhovni''vodje, ki so še nekaj časa nazaj prijazno in celo preveč prijazno odgovarjali na vprašanja, postavljena tu in tam, postanejo osorni, redkobesedni, vzvišeni... A slava tudi ''duhovnim'' stopi glavo? Ali pa to le pomeni, da so prav takšni ljudje kot mi, z vsemi slabostmi, ki jih pa skrivajo za pehanjem za denar in nič kaj duhovnimi dobrinami? New age...  ::) Če srce ni tam, kjer mora biti, ne pomaga nobena, še tako opevana tehnika ali pripomoček...
Temu bi samo toliko, vsi smo iz mesa in krvi, ali tako je, včasih se je potrebno enostavno in preprosto umakniti ko zaznaš tebi neprijeten odziv, nič ne premlevaj odpravise stran, pa bo najbolje za oba,
Baje da ljudje zrastemo do tam kjer smo si ob bilaci prejšnjega življenja zastavili naslednji podvig, to je sedanje življenje. Kar duša potrebuje to ima in dobi. Vem ni enostavno sprejemat, ali tako je.....
Lahko si še tako dober, toda kdaj poči tudi film, vem ni pa potrebno biti do drugih nevljuden in kakor praviš ti z vetrom v laseh ;D
Pusti to, kaj ti je mar, naj človek gre svojo pot, ti pojdi tvojo, sigurno sta končala skupno.........

Anonymous

• Guest
« Reply #1806 on: June 27, 2010, 10:03:21 AM »
Mogoče ima tudi ta "duhovni vodja" v tistem trenutku kakšno osebno krizo in ne more pomagati. Za nekatere pač mislimo/-jo, da jih nič ne more dotolči. Ampak smo vsi samo ljudje ... Tisti, ki naj bi bili vodje, se najbrž ubadajo s še hujšimi težavami, kot navadni ljudje ...

Anonymous

• Guest
« Reply #1807 on: June 27, 2010, 11:29:08 AM »
V morju info. se izgubimo, torej vsakdo je lahko na of, posledično se mu nekaj dogaja ne vidi izhoda, pa naj kar sam odloči če je to postopek kateri je izbral pravilen, če on meni da potem je tudi dobro....
Kako in kaj s čustvi, jih izražat ali ne, ko so ta preveč intenzivna in močna?
Veliko je mnenj na to temo, sama pa bi dodala, lepo jih je izražat, ali ko so ta preveč destruktivna na druge, mogoče le ni najbolje izkazan način, pa naj ne deluje to kakor sodba.
Tudi sama imam nenehne boje sama s seboj, se brzdam krotim konje v sebi, drugi niso nič krivi če meni ne gre po načrtih, to je le moja pot taka je in nič ne gre prelagat nejevoljo na drige.
No če je kak trenutek že, ali če se to kar ponavlja potem menim da tega ni potrebno, ne ne potrebujem in kratko malo se oddaljim do osebe, to kar ona nosi ni meni v dobro in njenega bremena si ne bom nalagala na sebe.
Če je to moj iziv, preizkušnja potrpežljivosti tudi dobro, tu se predam, umaknem vendar brez besednega boja, bumeranga enostavno grem počasi nevidno kakor voda polzim skozi prste. Pa naj me še tako direktno vpraša: Zakaj si se umaknila, se nisem umaknila, le čas se mi je iztekel, grem naprej svojo pot, prerasla sem situacijo
Imejte se lepo sončno in  :-* ljubezni polno življenje, Ne odrekajte se ji, to je nekaj najlepšega kar nam je podaril Stvarnik  ang: :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1808 on: June 27, 2010, 01:01:12 PM »
razdalja je hudič... hudič.  :-\

Vse težje prenašam.

B.

Anonymous

• Guest
« Reply #1809 on: June 27, 2010, 01:14:35 PM »

Vse težje prenašam.

B.

ja pa tako lepo uro posta imaš...

Anonymous

• Guest
« Reply #1810 on: June 27, 2010, 01:18:08 PM »

Vse težje prenašam.

B.

Bom vzel kot dober omen.  :)

B.

Anonymous

• Guest
« Reply #1811 on: June 27, 2010, 01:25:51 PM »

Vse težje prenašam.

B.

Bom vzel kot dober omen.  :)

B.

vsekakor  ;)
 :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1812 on: June 27, 2010, 01:33:09 PM »

Vse težje prenašam.

B.

talk to me about distance :P

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #1813 on: June 27, 2010, 01:38:59 PM »
Razdalja je za ljubezen kot veter za ogenj-
ugasne šibkega, a razplamti močnega.

;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1814 on: June 27, 2010, 02:16:10 PM »
Razdalja je za ljubezen kot veter za ogenj-
ugasne šibkega, a razplamti močnega.

;)

res je ali včasih samo z ene strani ta gori kakor vulkan, bruha lj.... na drugi pa  >:D ga mori in mu daje popra, pa naj, če mu to v zadovoljstvo, pot posuta s sami rožcami naj nu bo, ali naj ve, niti največji  >:D me ne ustavi, ne prereže te ljubezni....