V morju info. se izgubimo, torej vsakdo je lahko na of, posledično se mu nekaj dogaja ne vidi izhoda, pa naj kar sam odloči če je to postopek kateri je izbral pravilen, če on meni da potem je tudi dobro....
Kako in kaj s čustvi, jih izražat ali ne, ko so ta preveč intenzivna in močna?
Veliko je mnenj na to temo, sama pa bi dodala, lepo jih je izražat, ali ko so ta preveč destruktivna na druge, mogoče le ni najbolje izkazan način, pa naj ne deluje to kakor sodba.
Tudi sama imam nenehne boje sama s seboj, se brzdam krotim konje v sebi, drugi niso nič krivi če meni ne gre po načrtih, to je le moja pot taka je in nič ne gre prelagat nejevoljo na drige.
No če je kak trenutek že, ali če se to kar ponavlja potem menim da tega ni potrebno, ne ne potrebujem in kratko malo se oddaljim do osebe, to kar ona nosi ni meni v dobro in njenega bremena si ne bom nalagala na sebe.
Če je to moj iziv, preizkušnja potrpežljivosti tudi dobro, tu se predam, umaknem vendar brez besednega boja, bumeranga enostavno grem počasi nevidno kakor voda polzim skozi prste. Pa naj me še tako direktno vpraša: Zakaj si se umaknila, se nisem umaknila, le čas se mi je iztekel, grem naprej svojo pot, prerasla sem situacijo
Imejte se lepo sončno in

ljubezni polno življenje, Ne odrekajte se ji, to je nekaj najlepšega kar nam je podaril Stvarnik